רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
הסינים מסתבר, לא נחים לרגע. לפני חודש יצאו הסינים עם חיקוי ללקסוס RX350, חברת Great-wall הסינית גם נתבעה לא מזמן ע"י פיאט על העתקת הפנדה, ועוד דוגמאות רבות. כהרגלם בקודש, הסינים יצאו עם הסקופ החדש - BYD T6, ונכון, עינכם אינן מטעות אתכם. מסתבר ש-BYD שמו עין על הקאיין, ואם אכן יוצג (ב-2010), יהיה בעל מנוע 2 ליטר (ובטח אנשי פורשה לא יודעים אם לבכות או לצחוק לנוכח העניין). לשיפוטכם.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כבר כמה פעמים אני רואה פלואנס כחולה כהה (אולי זה אותו רכב בכל הפעמים) שנראית שונה מפלואנס רגילה, יש לה פנסים אחוריים שקופים ועיטור כרום בגריל הקדמי, משהו כמו זה: http://wallpaperstock.net/renault-fluence-back_wallpapers_16690_1440x900.jpg מישהו יודע מה זה הדגם הזה ?
הודעה אחרונה מאת עומרי-206, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמה שבועות יצא לי לשמוע שיש קשר בין ריח לא נעים שיוצא מהמזגן לבין פחיות ריח ברכב (במקרה שלי זה בעיקר קליפורניה), האם יש קשר בין הדברים? האם הפחיות באמת יכולות לגרום לאורך זמן לריח לא נעים מהמזגן בזמן ההפעלה? בברכה, שגיא ישראל.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1858930 מילים יפות מטעם משרד האוצר, אבל בסופו של דבר הכוונה היא להמשיך לדפוק את מעמד הביניים, הפתרון של יקור רכבי מנהלים והוזלת רכבי משפחה לא יביא לשום תוצאות מלבד הוספת כספים נוספים לקופת המדינה. מסקנה היא אחת: פתרון המדינה למצוקת הכבישים היא על ידי שחיטת העובדים והעסקים במחירי רצח כדי שלא ישכירו מכוניות. במקום להשקיע בכבישים ובתחבורה ציבורית , מעדיפה מדינת ישראל פתרון עקיף , יקור הדלק, המיסים, ושווי הרכב ועל ידי כך יושג פתרון של הורדת כמות הרכבים בכבישים!. ומה עושים אותם עסקים נותני שירות שצריכים רכבים לפרנסתם, כגון חברות שירות של תיקונים, אנשי מכירות וכו ?? הובלות??. נו, שהרי גם הם פושעים על פי דעת מדינת ישראל, וגם הם צר…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
איזה חברה יותר איכותית לריפודים לרכב?? buffalo או אפולו של טופ קאר?
הודעה אחרונה מאת sandisk, -
- 2 תגובות
- 689 צפיות
נכון לעכשיו, הגריטה מוקפאת בשל חוסר תקציב ואין תאריך יעד לחידוש הגריטה .
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי חברים, מצאתי מסלול מירוץ באלגרבה בפורטוגל. צריכה להחליט איזה רכב Nissan GTR או Porsche GT3? מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברחוב מסויים שבסופו יש רק פנייה שמאלה (בצד ימין ובהמשך ישר יש מדרכה), בנוייה כיכר.לי אין מושג בשביל מה צריך כיכר במקום כזה.אולי מישהו יודע מה ההגיון?
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב של אמא שלי , 99% מהטיפולים בוצעו במוסך מורשה מסויים למעט טיפול אחד מורשה אחר. האם אני יכול לגשת למקום שבד"כ טיפלתי בו להוציא את הטיפול האחד במוסך האחר ? (להזכירכם שנייהם מוסכים מורשים של החברה)
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם האנשים פה באתר עשו כתבה/סיקור/נסיעת מבחן או משהו כזה למכונית אבארט' פונטו איבו? אני מאוד אוהב את האוטו הזה ועוקב אחריו. קראתי הרבה מאמרים עליו וראיתי הרבה סרטוני יוטיוב שלו. אפשר להגיד שהתאהבתי בו ואם היו [היתה] לי את האפשרות להביא [לרכוש] אחד כזה הייתי מביא [רוכש]...
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום השבוע האוטו נמכר. לאחר יותר משבע שנים שהוא אצלי, הטנדר הכי מפונק בארץ. זה כמו כלב שמירה שקיבל יחס של חיית מחמד. אני מכיר כל חלק באוטו הזה, כל שריטה. רק לאחר כמה ימים אתה מבין שהוא כבר לא שלך. קניתי אותו עוד שהיתי בצבא. בכל מקרה מקווה שהבחור יהנה מימנו וישמור עליו. זה פשוט אחד הרכבים הכי יפים שיש בזאנר הזה (טנדרים) ועכשיו שהוא כבר לא שלי, אני אובייקטיבי, זה אמיתי. שבוע טוב פלג_
הודעה אחרונה מאת איתמר_ג, -
אזור אימון 1 2
מאת ProJect306-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. האם יש איפשהו באזור המרכז איזה מקום נטוש או נמל תעופה או חניה ענקית או משהוא בסגנון כדאי להתאמן, ולהתנסות?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
אז אני לא יכול לספר לחברים שלי כי אני מתכנן הפתעה והיא תגיע רק באמצע אוקטובר אז אני מספר לכם חברי הפורום ואולי גם תוכלו לתת לי כמה עצות לרכב חדש.. אז אתמול הלכתי ובחנתי את הפולו יאנג ומה לעשות התאהבתי (הגירסא של הפולו הרגילה עם 3 דלות ומאובזרת) הזמנתי אותה היום מאובזרת לחלוטין חוץ מסאן רוף שלדעתי זה יקר ומיותר... אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים מה לעשות עם רכב חדש ובגלל שהוא שחור איך לטפל בו...(פוליש ווקס[אמרו שכדאי]) ואם למישהו פה יש את הרכב הזה למרות שנראלי זה לא אפשרי אז שיספר עליו קצת (:
הודעה אחרונה מאת IdanEyal, -
- 2 תגובות
- 850 צפיות
מישהו יודע מה המספר צבע של אדום קופרה 2008 ?
הודעה אחרונה מאת הונדה_אצבק, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הכותרת מעט מסורבלת אך אנסה להסביר קצת יותר, אני בבעיה כיוון שאני חייב למכור את הרכב שלי ביומיים הקרובים והרכב לא שמי, בעל הרכב לא נמצא בארץ וצפוי להגיע בעוד כשבוע. הגעתי להסכמה עם קונה פוטנציאלי (שדרך אגב נראה לי מאוד אמין ונחמד, ועורך דין בעצמו) שנעשה בדיקה, באם יהיה מרוצה נסגור על מחיר ואקבל את כל הסכום, הרכב יועבר לרשותו המלאה אך העברת הבעלות תתבצע כשבוע לאחר מכן. עכשיו אני דואג לכיסוי של מס' דברים וארצה לנסח אותם כמו שצריך בחוזה כך שלא תהיה פרצה משפטית להפר את אחד הסעיפים הללו, דבר ראשון והכי חשוב הוא שעצם חתימת שנינו על החוזה העסקה אינה ניתנת לביטול מכל סיבה שתהיה והקונה מחוייב להגיע איתי להעביר בעלות תוך 14 יום, הפרה של סעיף זה תהווה הפרה יסודית שתאפשר לי לקח…
הודעה אחרונה מאת skitz, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הנתיב אינו בשימוש בסופי שבוע. מנכל אור ירוק: "צעד מתבקש ומציל חיים". נתיב האגרה המהיר שנבנה ב 350 מיליון שקל כדי לקצר את הדרך מירושלים לת"א, עשוי לשנות את יעודו בסופי שבוע לנתיב לאופניים. מדובר על יוזמה של אור ירוק, זאת כי הנתיב ממילא אינו בשימוש בסופי שבוע. מדובר ב 13 ק"מ לכל כיוון. הנתיב יפעל בשבתות בין 06:00 בבוקר ל 21:00 בערב. "ידיעות אחרונות" ממון. מאת עופר פטרסבורג 15/9/11 ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם קוראים לי יונתן ואני חדש בפורום. רציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על תיכון טוב למכונאות כי אני ממש אוהב להתעסק עם מנועים וכדומה. תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום למי ששמע שהמשטרה באיטליה משתמשת באלפא, למבורגיני, אאודי ועוד, הייתי רוצה לשתף אותכם בעוד מכונית מיוחדת ואקזוטית: הערה: גם זאת עוד דרך להתחיל לעבור לכלי רכב חשמליים ללא עזרת Better Place.
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 802 צפיות
אני מחפש מקום לטיול שההנאה תיהיה יותר מהנהיגה בכביש ואחר כך מקום לשבת בוא . כביש מפותל ומהנה לנהיגה, באזור המרכז אם יש (אנחנו מראשון). יש הצעות טובות? שבת שלום
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
ערב טוב, רציתי לספר על הרכב שלקחתי לשלושה ימים. פורד פיאסטה. נסעתי עם הרכב 731 ק"מ,ועל זה שילמתי 280 שקלX2 תדלוקים.משמע,77 ליטר ששווה ל9.5 ק"מ לליטר דלק בניסעה בין ערונית בלבד!-נראה לי הרבה לו? נסיעה ירושלים-אילת,אילת-ירושלים. בלי סיבובים יותר מדיי בתוך העיר. מזגן על רמה 1,בקטנה,רק שיהיה אוויר. על הרכב, מהנה לנסיעה. מתלים טובים, מערכת סאונד טובה, מערכת אקלים דיגיטאלית , הרכב נוסע טוב מאוד, נוח לעקיפות, כמעט ולא מרגישים את הבורות בכביש, יש מקום מאחור, הכיסא נהג מאוד מאוד נוח, יש אפילו איזה כרית אוויר שם שמתנפחת ונותנת ממש תמיכה לגב התחתון מה שגרם לנסיעה הארוכה לאילת לעבור בכיף ולא הרגשתי עייף. איכות הרכבת החומרים מעולה-לא דש בורד פ…
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
דייהטסו שרייד
מאת Slavon- 0 תגובות
- 522 צפיות
חברים שלום, אני מעוניין לרכוש דייהטסו שרייד שנת 99 98 גיר רגיל, הארוכה יותר.. איך הרכב מבחינה טכנית ומכנית? האם טיפולים שלו זולים ומה צריכת הדלק הממוצעת שלו? כידוע לי רכב מסוג דייהטסו הוא אמין וחסכוני. תגובתכם? תודה..
הודעה אחרונה מאת Slavon, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לדעת האם קיימים מפגשים חוץ מהמפגשים ביד אליהו ובאיזור הצפון[נשר]? מפגשים של מכוניות שאינן אספנות אלא פשוט לבעלים שאוהבים את הרכבים שלהם או כדומה? אשמח לקבל מקומות, שעות סוגי מכוניות אשר מגיעות, אם בכלל יש דבר כזה. אלעד
הודעה אחרונה מאת or171, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 842 צפיות
שלום, בטח שמעתם את הפרסומת ברדיו שאומרת לכבות את המונע ברכב עומד כדי לא לזהם את הסביבה (ושבחו"ל מקבלים דו"ח על מנוע דולק ברכב עומד). השאלה שלי כמה דלק המוע צורך בעמידה (על ניוטרל)? האם בהדלקה עצמה לא מתבזבזת כמות גדולה של דלק? ועוד שאלה לא קשורה: ברכב שלנו יש רדיו דיסק נשלף. ההורים שלי מפחדים להשאיר אותו תמיד ברכב-גם בגלל שהם מפחדים שיגנבו אותו, אבל גם כי לטענתם הוא צורך חשמל מהמצבר גם כשהוא כבוי (מופיע שעון בתצוגה של הרדיו ודולקת מנורה קטנה על כפתור ההדלקה/כיבוי). עד כמה הם צודקים אם בכלל? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 814 צפיות
שלום, סגרתי את ההזמנה של פאביה שהזמנתי לפני כחודש. העיניין הוא כזה: האוטו מגיע אלי חודש לפני שאני בן 24 והביטוח יהיה יקר, האם החודש הזה באמת משנה לחברות הביטוח? האם יש אפשרות לחברות הביטוח לוותר על החודש הזה ולקבל את המחיר של גיל 24? או שבעצם מומלץ לבטח חודש עד שאהיה בן 24 ואז לעשות ביטוח מחדש? תודה לעוזרים, תומר
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול החנתי את המכונית שם באחד הרחבות הצדדים , מטר מהמשטרה לשיעור גיטרה בכל מקרה המורה שלי ראה שם נרקומן שמסתובב ובודק את הרכבים החונים. הוא צעק עליו אז הנרקומן ברח, לכן מי שמחנה שם או בכלל באזור. שימו לב ואל תשאירו חפצים יקרי ערך. אני הבנתי שזו תופעה נפוצה שם וכמובן שמשטרת ישראל לא עושה כלום. למרות שהם מטר משם. כמובן שיצאתי מהשיעור הייתה ניידת שעמדה בצומת וחילקה דוח"ת.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 3 תגובות
- 993 צפיות
כתבת וידאו של MAKO על הבחור הצנוע שכולנו אוהבים מר לוי יצחק http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-16262652bc66231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת 500Abarth, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קצת לאחר השעה 7 בערב שודרה בתוכנית בתחת רדיו א'קו 99 FM הודעה בה בעתיד הקרוב יהיו בעיות עם רכישת מכוניות המיני. על פי הנאמר " הן היבואנים - חברות הליסינג והן משרד התחבורה החליטו לשנות את יבוא הרכבים הקטנים בטענה של אי כדאיות, לפי הנאמר , משרד התחבורה הולך לשנות את שיטת חישוב המס על מכוניות ירוקות כדי ליקר את המכוניות המיני ועל ידי כך להגדיל את רווח המדינה על המכוניות הללו, ומצד שני היבואנים טוענים כי אינם מרווחים מספיק על הרכבים הללו ואין ביקוש בחברות הליסיינג עליהם ולכן התעריפים יעלו בהתאם. לכן הם ממליצים לרכוש מכוניות לפני עלית המחירים מי שחוש לקנות רכב כזה,. נשמע לי יותר כמו פרסומת לרכישת מכוניות אבל מצד שני מי יודע באמת מה יקרה בקרוב!
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
- 3 תגובות
- 658 צפיות
האם מישהוא יודע איפה קונים סט כזה בישראל בפחות מ350 ש"ח ניסיתי להזמין מEBAY משרד הרישוי לא אישר לי לקבל את החבילה
הודעה אחרונה מאת 2fast4u4ever599, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
לידיעת הקורא bagira (וגם לשני חברי הפורום האחרים שמתעניינים בעתידה של יצרנית הרכב הקוריאנית סאנגיונג ), סאנגיונג חשפה בתערוכת פרנקפורט שני דגמים חשובים כחלק מתהליך ההתחדשות של היצרן, לאחר שהיה על סף פשיטת רגל. הטנדר SUT-1, מחליפו של האקטיון ספורט, הושק לפני כחצי שנה כדגם קונספט וכעת מוצג גם בגרסתו הסדרתית. שיווקו בעולם יחל בתחילת 2012, עם מנוע 2 ליטר טורבו-דיזל, תיבת הילוכים אוטומטית ומערכת הנעה כפולה. פרטים נוספים בקישור: סאנגיונג SUT-1 קונספט מעניין נוסף שמציגה סאנגיונג נקרא XIV-1. זהו קרוסאובר קטן שדומה במידותיו ניסאן ג'וק וסקודה יטי, עם עיצוב אגרסיבי ומפרט טכני שיכול להיות מאוד אטרקטיבי לשוק הישראלי - מנוע בנזין 1600 סמ"ק ותיבת הילוכים א…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 852 צפיות
ויותר מיזה, אחרי שהוא דפק את הבוקסטר לגמרי, הוא ברח וגנב עוד רכב. http://www.mako.co.il/cars-magazine/world/Article-a27ca27767c6231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- baer
- santiago
- דור--
- 3n
- MOTIOZ
- `Infinity
- MRobot
- GTI33
- vadimavto
- thema832
- BRAVO_SX