Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת ב-99 FM

petrolhead-18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בטח שמעתם את הפרסומת ברדיו שאומרת לכבות את המונע ברכב עומד כדי לא לזהם את הסביבה (ושבחו"ל מקבלים דו"ח על מנוע דולק ברכב עומד). השאלה שלי כמה דלק המוע צורך בעמידה (על ניוטרל)? האם בהדלקה עצמה לא מתבזבזת כמות גדולה של דלק?

ועוד שאלה לא קשורה: ברכב שלנו יש רדיו דיסק נשלף. ההורים שלי מפחדים להשאיר אותו תמיד ברכב-גם בגלל שהם מפחדים שיגנבו אותו, אבל גם כי לטענתם הוא צורך חשמל מהמצבר גם כשהוא כבוי (מופיע שעון בתצוגה של הרדיו ודולקת מנורה קטנה על כפתור ההדלקה/כיבוי). עד כמה הם צודקים אם בכלל?

תודה :)

פורסם

רכב בנזין שהגיע לטמפרטורת העבודה נדלק ממש בקלות (ההמלצות מדברות על כיבוי בעצירה מעל דקה)

המנוע לא צורך ממש הרבה דלק בעמידה (משתנה מרכב לרכב, מדברים על ליטר וחצי בשעה בממוצע) אבל גם לא ניזוק כאמור מכיבוי והדלקה.

את השאלה שלא קשורה כדאי לפתוח בשרשור נפרד. בכל מקרה, האם ניתן להפעיל את הרדיו דיסק ללא מפתח?

אם לא - שעון ונורת לד - זו צריכת חשמל ממש מינימלית!

נדמה לי שמערכות כמו פוינטר צורכות יותר חשמל ואפשר להעמיד את הרכב רק יומיים. ככה אפשר להעמיד רכב אולי שבועיים.

• תוכן חדש...