Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזור אימון

ProJect306
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם יש איפשהו באזור המרכז איזה מקום נטוש או נמל תעופה או חניה ענקית או משהוא בסגנון כדאי להתאמן, ולהתנסות?

ProJect306-Diamond

פורסם

בראשון לציון אני יכול להמליץ לך על שני אזורים:

הראשון הוא מתחם חנייה די גדול (אם תבוא בלילה הוא גם יהיה ריק) באזור קניון הזהב. זה למעשה החניון של החצי חינם הצמוד, יחד עם דלי קרים, סודוך וכו'.

השני הוא כמובן הסופרלנד, שם תוכל להכיר את הרכב קצת טוב יותר (לא מדובר בחניון, אלא במעין "מסלול מירוצים")

פורסם
שלום לכולם.

האם יש איפשהו באזור המרכז איזה מקום נטוש או נמל תעופה או חניה ענקית או משהוא בסגנון כדאי להתאמן, ולהתנסות?

דווקא גם אני רציתי בדיוק לשאול את זה היום, היית באימון של חברת מסלולים היום בצהריים? :-P

מה זה ה"מסלול" בסופרלנד? זה אזור ציבורי? או משהו פרטי?

ולא מדאיג אותי משטרה - מקסימום נסתכל אחד על השני עמוק לתוך העיניים (עם מבט רצח!), ונראה מי יישבר ראשון ויתחפף :twisted:

פורסם

ולא מדאיג אותי משטרה - מקסימום נסתכל אחד על השני עמוק לתוך העיניים (עם מבט רצח!), ונראה מי יישבר ראשון ויתחפף :twisted:

אתה חי בסרט קשה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

למה לך להסתכן ולהסתבך..תעשה קורס נהיגה מתקדמת בצורה חוקית ועם הדרכה מקצועית. לא מספיק אנשים נהרגים על שטויות :evil:.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
למה לך להסתכן ולהסתבך..תעשה קורס נהיגה מתקדמת בצורה חוקית ועם הדרכה מקצועית. לא מספיק אנשים נהרגים על שטויות :evil:.

עשיתי, ביום שישי.

עכשיו הזמן להתחיל לתרגל במגרשים שונים 8)

הבעיה שההתנהגות שונה בין כביש סתם "רטוב" לתרגולים, וכביש מוצף מים בזמן גשמים, הטכניקות לא יעבדו בפרקטיקה על כביש מוצף.

פורסם

ישנם גם אלטרנתיבי, אצלם אני עברתי הדרכה. לגבי איכות המגרשים: הרושם שלי הוא שאיכות האספלט אצל מסלולים ואלטרנתיבי די דומה לאיכות סלילה עירונית טיפוסית בישראל (ויש לכך יתרון חשוב מבחינת שחיקת צמיגים). עם זאת, המגרשים עוברים הרטבה (במסגרת ההדרכות) באופן די תדיר ולכן לא מצטבר עליהם לכלוך רב ולכן יש יותר אחיזה, במיוחד ברטוב, אם כי המגרש של אלטרנתיבי נוטה לצבור אבק. בסך הכל אני מאמין שהם כן מהווים דימוי טוב לתנאי כביש ביבש וברטוב (כאשר הכביש "שטוף"), ואצל אלטרנתיבי ישנו גם מחליקן (SkidCar) המאפשר לדמות באופן מאוד מוצלח גם מקדמי חיכוך נמוכים יותר.

אגב, על כביש "מוצף" שגורם לציפה של המכונית - שום דבר לא יעבוד מלבד טכניקות מיוחדות מאוד, שגם ככה לא נלמדות בקורס נהיגה מתקדמת, וגם אינן רלוונטיות מאוד לנהיגה בארץ. משטח כזה ניתן לדמות בעזרת משטח החלקה מיוחד או עם הסקיד-קאר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...