Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אדם שלובש זיוף צריך להתבייש בעצמו? אם יש לי שעון מזויף, אני צריך להתנצל בפני מישהו? אני רמה אחת מתחתיך כי יש לך אחד כזה מקורי?

אני לא חושב שמישהו שעונש חיקוי של שעון צריך להתבייש במשהו.

מה שכן,מאוד תלוי באיזו סיטואציה,יש סיטואציות שבהן לא מתאים לענוד שעוד מזוייף.

לי אישית יש דגם אחד של ברייטלינג (חיקוי,אבל אחד ברמה מאוד מאוד גבוהה),ביום יום לא התביישתי ללכת איתו לאחר שעות העבודה.

במהלך שעות העבודה אני לא הרגשתי ללכת איתו מטבע העבודה שלי והאנשים איתם אני מתעסק והעדפתי במקומו ללכת עם שעון של DKNY,עלה אומנם רק איזה 600 שקל,אבל מקורי.

מי שנמצא בברנז'ה שיכולה לאפשר לעצמה לקנות שעונים יקרים יבחין מיד אם השעון שאתה עונד מקורי או חיקוי.

גילוי נאות,

אתמול הייתי אצל לקוח שלי,קצת צרם לי לראות על פרק היד שלו חיקוי של רולקס.

שעון זה סמל סטטוס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אדם שלובש זיוף צריך להתבייש בעצמו? אם יש לי שעון מזויף, אני צריך להתנצל בפני מישהו? אני רמה אחת מתחתיך כי יש לך אחד כזה מקורי?

כן. כי שעון מזוייף בניגוד לבגדים זה בדיוק רצון להיראות כמו מבלי קבלת העובדה שאתה לא. כלומר WANNABE. זה לא אומר שאתה בן אדם פחות טוב או ראוי פחות אבל זה אומר שאתה מנסה להיראות מה שאתה לא,וזה לא בסדר. הרי אם אין לך בעיה עם שעון מזוייף לא צריכה להיות לך בעיה עם קאיין מזוייף. הרי זה נראה אותו דבר...יפה.

שעון זה סמל סטטוס.

מה ניתן להגיד על בחור מוזנח בבגדי שמעטא עם IWC מקורי על היד?

מה סטטוס שלו?

סמלי ססטוס צריכים רק כאלה שמנסים להוכיח משהוא לאחרים. אלה שבאמת הגיעו לנחלה או נולדו ככה לא צריכים כלום, הם מקרינים את זה.

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין את הקטע הזה של השעונים ושאר סמלי הסטטוס.

אם אני עונד שעון מקורי של קאסיו דגם GSHOCK כלשהו ומגיע לפגישה עם רכב "משובר", כמו עונדה, זה לא אומר עליי כלום, באותה מידה שהייתי מגיע עם לנד רובר ו-2 בחורות חצי ערומות או עם למבורגיני ושפן סלעים טיבטי בכיס המכנס השמאלי. בשביל מה צריך רולקס שיראה לך מה השעה כשקאסיו GSHOCK פחות גניב ויותר עמיד למכות וזעזועים???

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן. כי שעון מזוייף בניגוד לבגדים זה בדיוק רצון להיראות כמו מבלי קבלת העובדה שאתה לא. כלומר WANNABE.

אוקיי. יש לי בבית SECTOR שעלה כמה אלפים טובים, ויש לי גם RADO שקניתי בטורקיה ב-150$ (כל השענים בארץ לא האמינו שזה חיקוי). כשאני שם את ה-RADO, מי/מה אני? אני WANNABE מה?

פורסם

קודם כול אני רוצה שנגדיר גבולות הדיון ונדגיש שהדברים אינם אישיים אלא עיקרוניים לגמרי.

עכשיוו נעבור לעיניין עצמו. מדוע קנית את הRADO מלכתחילה? מפני שהוא יפה ומשדר משהוא. נכון? למה הוא משדר משהוא? כי מישהוא בנה לו מוניטין והילה של משהוא.

מדוע אתה הולך איתו למרות שיש לך שעון יותר יקר חוץ ממנו? כדי לגוון ולהראות את מגוון האקססוריז היקרים שיש לך.

הבעיה שRADO מזוייף אינו עשוי מאותם אריחי קרמיקה ונשרט. לכן אני מסופק מאוד. כנראה ששענים שהלכת אליהם יודעים רק להחליף סוללה בשעון קוורץ בפינצטת ברזל שמקצרת על המנגנון. עובדה זו בולטת לעין למי שיודע איך RADO אמיתי צריך להיראות.

לכן בעיניהם זה נראה בדיוק כפי שבעינך יראה מישהוא שנוסע בחיקוי סיני של קאיין. דינם זהה לחלוטין מבחינה פילוסופית.

נ.ב.

אם אינני טועה אתה נוסע במרצדס. נכון? למרות היסטוריה בעייתית שלה ושימוש מוגבר אתה עדיין נדבק לדבר האמיתי.

מה מפריע לך לקנות ב1000 ש"ח RADO משומש ולהנות מדבר האמיתי?

פורסם
אוקיי. יש לי בבית SECTOR שעלה כמה אלפים טובים, ויש לי גם RADO שקניתי בטורקיה ב-150$ (כל השענים בארץ לא האמינו שזה חיקוי). כשאני שם את ה-RADO, מי/מה אני? אני WANNABE מה?

אני יודע שזה לא הכי קשור לרכבים אבל אפשר לזהות את החיקוי ברגע שמסתכלים על המנגנון.

אם הם לא עלו על זה אז הם לא באמת שענים.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ההבדל הוא שמכונית, להבדיל משעון, אינה רק סמל סטטוס.

נכון, מי שרוצה לקנות רכב יוקרתי יקנה מרצדס ולא סיטרואן C6, אבל רכב הוא מכונה של אלפי חלקים.

לרכב יש נוכחות גדולה בהרבה משעון יד, ברכב אנחנו נוהגים, נמצאים בפקקים ומסיעים נוסעים.

שעון? שעון זה כמעט נטו סמל. אלא אם אתה מתכוונים לספר לי שרולקס הם שעונים מדוייקים במיוחד, עמידים במיוחד או מפוצצים בגימיקים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שעון יכול להיות פלא מכני קטן מורכב ממאות חלקים זעירים שבעזרת גלגלי שיניים וקפיץ יודעים לחשב כמות ימים בחודש כולל פברואר, את הירח, להגיד לך בלי שתסתקל עליו מה שעה בכל רגע נתון וכדומה. לא סתם שעונים הכי יקרים עוברים במחיר מונים מכוניות הכי יקרות בכמה וכמה מונים. לכן מי שיש לו שעוןן שעולה יותר ממיליון דולר, סביר להניח שהוא לא נוסע ברכב סיני.

מבחינה פונקציונאלית כמובן שCASIO ב400 שקל הוא הGRAND COMPLICATION האמיתי ושום פאטק פיליפ או הרי וינסטון לא יכולים עליו מבחינת דיוק וכמות הפונקציות. לרולקס יש מותג הכי מוכר בעולם בזכות. למרות שכמעט כל השעונים שלהם מבוססים על אותו מנגנון וכולם ללא יוצא מן הכלל מיוצרים יל ידי מכונות בלי מגע אדם, הם עדיין שעונים מאוד מדוייקים ובעלי אורך חיים יוצא מן הכלל ולא דורשים תחזוקה יקרה. את ההקבלה למכוניות תעשו לבד.

פורסם
.

שעון? שעון זה כמעט נטו סמל. אלא אם אתה מתכוונים לספר לי שרולקס הם שעונים מדוייקים במיוחד, עמידים במיוחד או מפוצצים בגימיקים.

זה נכון ששעון זה סמל מטטוס ממש כמו רכב 4*4 יקר.

לרולקס אין "גימיקים" אבל הם משתמשים בסגסוגת פלדה יקרה מאוד.

אל תשכח שיש אנשים שצריכים שעונים עמידים כמו צוללנים.

הרוב קונים בשביל הפוזה אבל זה לא אומר שאין אנשים שממש צריכים את האיכות של השעון היקר.

זה ממש כמו ברכבים 4*4.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כן. כי שעון מזוייף בניגוד לבגדים זה בדיוק רצון להיראות כמו מבלי קבלת העובדה שאתה לא. כלומר WANNABE. זה לא אומר שאתה בן אדם פחות טוב או ראוי פחות אבל זה אומר שאתה מנסה להיראות מה שאתה לא,וזה לא בסדר. הרי אם אין לך בעיה עם שעון מזוייף לא צריכה להיות לך בעיה עם קאיין מזוייף. הרי זה נראה אותו דבר...יפה.

מה ניתן להגיד על בחור מוזנח בבגדי שמעטא עם IWC מקורי על היד?

מה סטטוס שלו?

סמלי ססטוס צריכים רק כאלה שמנסים להוכיח משהוא לאחרים. אלה שבאמת הגיעו לנחלה או נולדו ככה לא צריכים כלום, הם מקרינים את זה.

זה שיש לי שעון יוקרתי מקורי על פרק היד לא עושה אותי ליותר טוב ממשהו אחר,וחבל שצורת המחשבה שלך כל כך מעוותת.

זה שמישהו קונה שעון מזוייף זה לאו דווקא כי הוא רוצה להראות שהוא מישהו שהוא לא,זה יכול להיות גם בגלל שהוא אוהב את המותג או את הדגם הספציפי של השעון הזה.

יותר מזה, אפילו בבורסת היהלומים הישראלית,מקום שמחזיק לא מעט אנשים "אמידים" אנשים מוכרים (אם הם מוכרים אז כמובן יש קונים) שעונים מזוייפים. כסף לא חסר להם,והם לא מנסים להיות מישהו שהם לא (ותאמין לי שהם דווקא ממש כן),הם פשוט ראו את השעון,נדלקו עליו ועל הזין שלהם שהוא מזוייף,ישימו אותו חודש עד שיתקלקל ויזרקו אותו.

בחור מוזנח בבגדי שמעטא עם IWC זה בחור מוזנח בבגדי שמעטא עם סמל סטטוס על היד (בין אם תרצה ובין לא, שעון זה סמל הסטטוס הכי מובהק בעולם העסקים, עוד לפני רכב).

לגבי המשפט האחרון שלך, אתה לא בהכרח צודק, בלשון המעטה.

פורסם

edan82. אתה יכול להיות חתיכת זבל וחרא של בן אדם עם טאג הויר על היד. תקרה שוב מה שכתבתי בציטות שאתה מביא.

אם מישהוא אוהב דגם ספציפי הוא הולך וקונה. אם אין לו כסף הוא הולך וקונה חיקוי. וזה בסדר, אבל לא סוטר את מה שאמרתי. רצון להיות עם כאשר אתה בלי. מי שיש לו כסף וקונה מזויף הוא ז'לוב. אין לי מילה יותר טובה. וגם כאלה לא חסר במיוחד בארץ.

עם ישראל הוא עם שופוני כפי שכבר נאמר ולא איכפת לו. כמה אנשים כאן יודעים להבדיל בין רולקס מקורי למזוייף רק במבט?

כמה אנשים יודעים להבדיל חולצה של ראלף לורן או דולצה גבנה מקורית מחיקוי רק במבט? לא הרבה.

כמה אנשים מתוך כלל לובשי רולקס ודולצ'ה גבנה בעלי דבר אמיתי? ממש מיעוט.

כי בארץ אין לזה חשיבות. לכן תרבות הזיופים פורחת כאן.

לכן לא פלא שיש יהלומנים הולכים עם רולקס מזוייף. זה עדיין לא אומר משהוא טוב עליהם ולגבי הטעם שלהם ולא נותן תימוכין לגבי לגיטימציה של הדבר.

לגבי משפט האחרון אנחנו לא חייבים להסכים. זאת הסקה אמפירית שלי אחרי הכרות עם כמה וכמה.

נ.ב. הבחור המוזנח הוא אני. אני סחיר, נוסע בסוזוקי ולובש מיטב הסטוקים של גולף. אכן עולם העסקים הגדול.

פורסם

אתה כל פעם חותר לזה שמי שעונד שעון מזוייף שואף להיות מישהו שהוא לא, זו הסקה כל כך מנותקת מהמציאות.

בחור בעבודה שלי עונד שעון של פאטק פיליפ בשווי של מעל 5K דולר (משובץ יהלומים) בתור שעון היום יום שלו, הרכב שלו זה פנטיאק סולטיקס,יש לו כמה וכמה בתים וכסף ממש לא חסר.

לפני בערך שנתיים היה פתאום את הבאז סביב השעון הקרמי של שאנל, מישהו הביא לו שעון כזה (חיקוי) במתנה.

הבחור אהב את השעון וענד אותו איזה 3 חודשים עד ששבק חיים,ואז חזר לפאטק פיליפ.

מה בדיוק הוא היה צריך להוכיח ולמי כשענד את החיקוי של השאנל ?

פורסם

אין פאטק ב5K ועם יהלומים אין ב15.

אני גם נורא אוהב את התירוצים של "קיבלתי אותו מתנה".

לי פעם הביאו מצית של דופון מזוייף במתנה. משום מה אני עדיין משתמש בקוליברי.

פורסם

אחרי שקראתי כאן חלק מהתגובות אני לא אתפלא אם הקאיין המג'וייפת הזו תגיע לארץ והרוכשים שלה יתלשו בחשאי מיד לאחר הקניה את הסמלים הסיניים שלה וידביקו עם סופר גלו את סמלי הרכב המקורי .

• תוכן חדש...