Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא אותו הדבר.

בבטיחות אין פשרות. תהיו בטוחים שהזבל הזה עשוי מחומר שמקביל בערך לקלקר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לגמרי! העתק מושלם של אחד הרכבים

המכוערים ביותר שידע עולם הרכב...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל פעם שאני נתקל בסיפור על חיקויים מתוצרת סין , אני מנסה להבין איך הראש שלהם עובד ולא מצליח לי , לא מבין מה מריץ אותם להשקיע זמן כסף ומשאבים כדי ליצור חיקוי מדויק של מותג זה או אחר ?

אולי זה בגלל שזווית הראיה שלהם כל כך צרה ( תרתי משמע ) אז אין להם למלוכסנים הללו את היכולת לתכנן ולעצב דברים מקוריים משלהם ? :shock:

במחשבה נוספת ...

יש כאן כנראה אינטרס פוליטי כלכלי שבו הם משחקים תפקיד חשוב על מנת להחליש את כלכלת העולם המערבי וזאת על מנת לצבור כח ושליטה .

העולם צריך להתנהל בהתעלמות מוחלטת כלפי התופעה הדוחה הזו ובטח לא לשתף איתה פעולה .

לדוגמה יש לאסור במדינות המערב ייבוא מוצרים סיניים שהינם חיקוי זול ועלוב למוצרי איכות , וזה נוגע בכל התחומים .

הענין הזה רציני מדי ואסור לתת לזה להתפשט .

אם היה מדובר בחיקוי ברמה גבוהה ואיכותית עוד אפשר היה לשקול כדאיות - אבל זבל שמתפשט בעולם צריך למגר או לקבור .

פורסם

גם אני חושב שיש כאן דברים נסתרים מהעין, אחרת אין פשוט שום סיבה לחקות כל רכב שהם מוציאים לפס הייצור כמעט, עם אפס מקוריות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני מנחש שיש להם גירסא לשוק המקומי ללא התחשבות בתקנים מערביים, אם הם יקבלו תיאבון ויפנו לייצוא תהיה גירסא נוספת עמידה בתקנים הזרים.

פורסם

א) חוצפה.

ב) חוצפה.

ג) אני שונא סינים.

ד) מנסיון מי שעבר את כל תאילנד בחיפוש אחרי בגדים "1 ל1" כמו המקור רק ברבע מחיר (אפילו פחות), זה הכל סיפורים שמוכרים לאנשים שאוהבים לשלם מעט כסף, על איכות משלמים (כמובן שיש מקרים שזה מוגזם, ואין הצדקה לדעתי לשלם 2000 ש"ח לג'ינס).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
נראית כמו בדיחה לא ממש מוצלחת.

.

דווקא נראה כמו בדיחה ממש מוצלחת,ההעתק זה 1 ל-1 למקור,כמובן עד לתאונה,אבל האמת שזה לא אמור לעניין את החברה היצרנית.

למה אתם מתפלאים? עם יד על הלב, למי ממכם אין שעון 'ברייטלינג' או 'טאג הוייר' תאילנדי מקורי? נכון שיש?

יש טאג הוייר על היד, AQUARACER,דווקא ממש לא זיוף.

כל פעם שאני נתקל בסיפור על חיקויים מתוצרת סין , אני מנסה להבין איך הראש שלהם עובד ולא מצליח לי , לא מבין מה מריץ אותם להשקיע זמן כסף ומשאבים כדי ליצור חיקוי מדויק של מותג זה או אחר ?

רוצה לנחש כמה מליונים עלה לפורשה לפתח את הקאיין ? לסינים עלה לפתח את הרפליקה אולי 1/20.

פיתוח רכב כרוך בהמון זמן,בהשקעה כספית עצומה הן על תהליך הפיתוח,הן על תהליך הייצור והן על תהליך הייצור.

הסינים מחכים שפורשה תעשה את העבודה,רוכשים איזה 5 קאיינים,מפרקים להם את הצורה ותוך כדי זה יוצרים את תכניות הבנייה של המכונית (חשמל,מכניקה וכו').

מה שלקח לפורשה נניח 3 שנים לפתח לוקח לסינים לעשות בערך ב.......חצי שנה ?

הם חוסכים מליוני דולרים עוד לפני שהרפליקה בכלל עלתה על פס הייצור.

אולי זה בגלל שזווית הראיה שלהם כל כך צרה ( תרתי משמע ) אז אין להם למלוכסנים הללו את היכולת לתכנן ולעצב דברים מקוריים משלהם ? :shock:

זווית הראיה הצרה היא זו שאנחנו מסתכלים ממנה,להם (הסינים) דווקא יש זווית ראייה הרבה יותר רחבה ממה שיש לנו.

עובדה,כשכל העולם נכנס למשבר כלכלי עמוק, בסין הדברים המשכו להתנהל פחות או יותר כרגיל.

העולם צריך להתנהל בהתעלמות מוחלטת כלפי התופעה הדוחה הזו ובטח לא לשתף איתה פעולה .

לדוגמה יש לאסור במדינות המערב ייבוא מוצרים סיניים שהינם חיקוי זול ועלוב למוצרי איכות , וזה נוגע בכל התחומים .

הענין הזה רציני מדי ואסור לתת לזה להתפשט .

אני רוצה לראות את ארה"ב\אירופה מחרימות את סין, הן יכנסו לפשיטת רגל הרבה לפני סין מסיבה מאוד פשוטה:

ברגע שהם יעשו את זה המשטר הקומוניסטי בסין יגרש מאדמתו כל מה שקשור לארה"ב ואירופה,שכאמור שתיהן מייצרות המון דברים בסין משיקולי עלות ייצור,הדבר הזה ייאלץ אותן להעביר את גורמי הייצור שלהן למדינות אחרות ויקרות יותר ויוריד להן משמעותית מהרווחיות.

.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש טאג הוייר על היד, AQUARACER,דווקא ממש לא זיוף.

סבבה, גם האומגה broad arrow שלי מקורי, אבל אנחנו המיעוט. רוב בעלי השעונים מ"הליגה הזו" עונדים על היד זיוף זול שמבייש בראש ובראשונה רק אותם.

עם כל הסלידה מהזיוף הסיני, נדמה לי שהם יודעים מה הם עושים וימצאו לא מעט רוכשים ל"יצירה המוטורית" מתוצרתם.

פורסם
רוב בעלי השעונים מ"הליגה הזו" עונדים על היד זיוף זול שמבייש בראש ובראשונה רק אותם.

למה אדם שלובש זיוף צריך להתבייש בעצמו? אם יש לי שעון מזויף, אני צריך להתנצל בפני מישהו? אני רמה אחת מתחתיך כי יש לך אחד כזה מקורי?

פורסם

טוב, נו. אז פורשה יסבלו ירידה קלה במכירות.

או לפחות אני מקווה.

בכל מקרה, ראיתי שם את הדבר הזה, ונזכרתי בשאלה ישנה ששאלתי, ועכשיו עלתה לי לראש התשובה...

מנוע כזה צריך לנשום, והרבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
למה אדם שלובש זיוף צריך להתבייש בעצמו? אם יש לי שעון מזויף, אני צריך להתנצל בפני מישהו? אני רמה אחת מתחתיך כי יש לך אחד כזה מקורי?

1. תלוי במוצר. למשל, כאשר מדובר בבגדים, במידה מסויימת יעלימו עין מתוך נימוס בהנחה שמישהו עבד עליך ו/או שאתה פשוט לא מבין בביגוד וחושב שזה מקורי אך כשמדובר בשעונים (בדגש על שעוני יוקרה), התפיסה היא שאתה יודע מה יש לך על היד וזה נתפס כדבר פתטי.

2. לא צריך להתנצל. רק צריך להיות מודע לתוצאות וההשלכות (למשל בעסקים).

3. מה הקשר?

• תוכן חדש...