Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעבר לזה שהסיכון פה הוא שלי בלבד, איזה סיכון יש לקונה? הרי כתוב על דף שחור על גבי לבן שהרכב עבר בדיקה ושקיבלתי כסף ושתוך שבוע הרכב עובר אל בעלותו.

הסיכון לקונה שהוא רוכש רכב שאולי לא יעבור לרשותו ואולי - רק אולי - המוכר תקע לו רכב גנוב...

אגב, אתה כנראה עדיין צעיר, כשתצבור נסיון תבין שמה שכתוב יש לו ערך רק אם שני הצדדים מתכוונים לקיים אותו.

המוכר הוא הדואג ולא הקונה , כך לפחות לפי פותח השרשור אז הקונה העו"ד = האידיוט לא מודאג.

מהודעת ההמשך של פותח השרשור אני מסיק שהאדיוט הבין את גודל השטות וחזר בו...

פורסם
הסיכון לקונה שהוא רוכש רכב שאולי לא יעבור לרשותו ואולי - רק אולי - המוכר תקע לו רכב גנוב...

אגב, אתה כנראה עדיין צעיר, כשתצבור נסיון תבין שמה שכתוב יש לו ערך רק אם שני הצדדים מתכוונים לקיים אותו.

מהודעת ההמשך של פותח השרשור אני מסיק שהאדיוט הבין את גודל השטות וחזר בו...

חח תודה על העזרה והסימפטיה לגילי הצעיר, ולא אתיימר להציג נסיון של שנים מאחוריי למרות שאולי יש לי יותר מלהרבה אנשים גדולים ממני, אבל מבחינתי מה שחשוב זה כיסוי משפטי ולא לחיצת יד בין 2 אנשים זרים, וודאי שבכל חוזה גם בחוזים הגדולים ביותר שנחתמים בין מדינות תמיד אפשרי שאחד הצדדים לא יקיים את חלקו, אך בשביל זה הכל כתוב והכל חתום, אנו האנשים הפשוטים נפנה לבתי המשפט, והמדינות הגדולות יפנו לאמנות ולגופים בין לאומיים, כך או כך אין פה עניין של נסיון אלא של חכמה והבנה.

וד"א כל בן אדם עם נסיון יודע שניתן לבדוק אם רכב גנוב בשיחה קצרה למחלקה המתאימה במשטרת ישראל.

ועוד דבר, אני חזרתי בי ולא הקונה כיוון שהצלחתי להשיג סידור כך שלא אצטרך את הכסף לעוד שלושה ימים ואוכל לחכות שת.ז תגיע בדואר.

שוב תודה לכולם

• תוכן חדש...