Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב מסויים שבסופו יש רק פנייה שמאלה (בצד ימין ובהמשך ישר יש מדרכה), בנוייה כיכר.לי אין מושג בשביל מה צריך כיכר במקום כזה.אולי מישהו יודע מה ההגיון?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אם זה בשטח מועצה או עיר, בזבוז כספי משלם המיסים ע"מ להוכיח כלום:oops:

אם על כביש מעץ, עוד מחדל תמידי או זמני:evil:

התחומי עירוניים בארץ יש הרבה "מעגלי תנועה" על שלש זרועות, דבר האסור לפי התקן האירופי. אבל על מנת לסבר את האוזן, אין בארץ חקיקה ברורה בנוגעה למעגלי תנטעה ואין הנחיות שימוש ברורות כמו , כיצד נכנסים למעגל, היכן מאותתים, למי זכות קדימה ועד שלא יובררו התנאים הבלגן בנושא רק יחגוג:x

כדור הארץ הולך ונכחד, רק אנו יכולים להצילו :conf:

פורסם

אתה מדבר ברמת החייל? איפה שיש כיכר גדולה ולצידה רמזור כאשר הוא אדום אתה פשוט נוסע ימינה לכיכר ועובר?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני מכיר כיכר כזאת מול הספורטק בהרצליה, גם לא הבנתי למה זה משמש, אבל כנראה לפניית פרסה נוחה (שכנראה נעשית הרבה בגלל התכנון של הכבישים מסביב).

172

פורסם
אתה מדבר ברמת החייל? איפה שיש כיכר גדולה ולצידה רמזור כאשר הוא אדום אתה פשוט נוסע ימינה לכיכר ועובר?

לא אני גר בצפון,

יש לנו מדרחוב ולידו גם קניון ויש שם כיכר ממש

גדולה ושמו שם רמזור וכל פעם נוצר לחץ איפה שהרמזור ואז לא ניתן להשתלב לכיכר....

פורסם

כפי הנראה כדי לאפשר פרסה.

לא שזה משנה, במילא האנשים לא יגיעו עד לכיכר כדי לפרסס, מניסיוני עם כיכר חדשה יחסית בארלוזרוב בחיפה. אנשים ימשיכו לפרסס על לבן רצוף ולהפריע לכל התנועה, רק לא לנסוע עוד 300 מטרים ולהגיע לכיכר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במקרים שאני מכיר - זאת הכנה לעתיד.

אפשר להסתכל על זה גם כמשהו שמונע תאונות, הרי נהגינו המוכשרים

מסוגלים לבצע תאונות קטלניות גם במצב המתואר (או גם על כביש ישר ותקין, כמובן)

ומעגל תנועה מקטין מאוד את הסיכוי שזה יקרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שדווקא להיפך.

מעגל תנועה מאפשר עוד כיוון אחד של תנועה (פרסה), כך שזה יוצר יותר סיטואציות אפשריות לתאונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חוץ מהאפשרת שאסור לעשות פרסה לפני ולכן כמעט כל מי שצריך לעשות מגיע עד אותו מקום של הכיכר

(כבר ראיתי מקומות שיש שילוט "פרסה אסורה לאורך כל הרחוב" כדי להקדים את המעשה)

ישנה אפשרות נוספת והיא דוגמא כמו ברחוב אצלי,הפניה שמאלה מסוכנת דווקא בגלל שהיא הפניה היחידה ברחוב שקט ורוצים לעשות כיכר כדי למנוע מצב מסוכן של רכבים שיוצאים מהרחוב ימינה ורכבים שנכנסים לרחוב מאותו כיוון שלשם יוצאים

פורסם
אצלנו בעיר יש דבר גם לא הגיוני,

כיכר עם רמזור לך תבין אותם!

נשמע כמו טמטום בעוצמה גדולה מהרגיל :?

ניסית לצור קשר עם עיריה או גורם כלשהו כדי שיעיפו את הרמזור? (או את הכיכר)

V5

פורסם

שמתי לב בכמה שנים האחרונות שצצות המון כיכרות שקשה מאוד להסביר (כביש ישר, פנייה עם כיוון אחד, יענו עיקול) בחיפה בעיקר (שם אני גר). ודיברתי על זה עם מישהו, הוא אמר לי שהרעיון מאחורי הכיכרות האלה הוא גם לאפשר פרסה וגם להוריד מהירות באיזורים מועדים לפורענות (רח' אלנבי בחיפה אם מישהו מכיר) מבלי להשתמש בפסי האטה שגורמים נזק לרכבים וגם לעיתים קרובות מידיי זוכים להתעלמות מוחלטת מצד נהגים מסויים (לא אמרתי ליסינג).

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...