רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
נצפתה אתמול באילון צפון, שעות אחר הצהריים, סמוך למחלף ההלכה. לא הצלחתי לראות עליה אמצעי אכיפה נהגו בזהירות - שלא תצטרכו לפגוש אותה. אם מישהו יודע על עוד ניידות סמויות אפשר להוסיף לשרשור לפי האופן הבא: 1. יצרן ודגם 2. צבע 3. מספר 4. איפה נצפה ובאיזה שעות 5. אמצעי אכיפה במידה ומותקנים על הרכב (דבורה, ממל"ז וכו')
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
מרכבי אספנות, ועד רכבים מסוף שנות ה-80.כרגע מעל 5000 תמונות. ניתן לראות וגם להוסיף תמונות בפייסבוק "תמונות של רכבים ישנים".
הודעה אחרונה מאת jeep_2011, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם שמעתי איפהשהו שערבים/בדואים לא נוסעים/גונבים רכבים אדומים. האם זה נכון? ואם כן, מאיזה סיבה? אשמח לתשובה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מדבר על מאזדה לאנטיס שנת 2000 1.6, הוא לוקח הרבה דלק כשהמזגן דולק? מה ההבדל אם פועל או לא מבחינת הדלק שזה לוקח? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
שלום? שמעתי יש בכל יום שישי בקבוע מפגש רכבים ליד האצטדיון בר"ג? האם נכון? ויש עוד פרטים על זה? ועל איזה אצטדיון מדובר? בתודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי שלום, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז אתמול בערב במהלך נסיעה קצרה ראיתי יונדאי אקסנט 2002 שלוח השעונים של הרכב מואר בתאורה לבנה ולא בתאורה המקורית, תאורה ירוקה אם אינני טועה. השאלה שלי היא היכן ניתן לשנות את צבע תאורת לוח השעונים, האם אין בעיה עם טסט, סביב מה נעים המחירים ועד כמה העבודה מסובכת או לא.
הודעה אחרונה מאת IBIZA_CUPRA, -
- 6 תגובות
- 692 צפיות
גולף דור 4 עם 3 דלתות היא GTI או רגילה, או שיש גם וגם בארץ? פשוט יש אחת בעיר שלי והיא מקושטת קצת יותר מדי ואין שום סימן מזהה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא מזמן נתקלתי במוצר הזה בבית של NO7,למישהו יש ניסיון איתו?איך אני יכול לדעת שהוא איכותי? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 931 צפיות
בהמשך לשירשור -הצמיג המפונצ'ר הצמיג המפונצ'ר הוחלף בצמיג חדש וכעת תמונת המצב היא: שני הצמיגים מקדימה הם קונטיננטל קונטקט 2, חדשים עם הבדלים של 3 חודשיים על הכביש (הראשון הורכב לפני 3 חודשיים והשני הורכב לפני כמה ימים) מאז שהצמיג הוחלף יש סטייה ברורה של הרכב לאותו כיוון שהצמיג מורכב על הסרן. בוצע כיוון פרונט, איזון גלגלים, לחצי אוויר נבדקו - שום דבר לא עוזר. הפאנצ'רמעכר אומר לתת לצמיג שבוע "שישתפשף" ויתאזן עם הצמיג "הישן" יותר שעל הציר הקידמי. האם הוא צודק ובאמת צמיג חדש דורש "זמן הסתגלות" לכביש? או שמא בוצע הרכב לקויה של הצמיג על הג'נט? אני כבר לא יודע..
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/421/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A2-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%98 רק לי היא נראית כמו הכבשה השחורה בחבורה?
הודעה אחרונה מאת Balakai, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 937 צפיות
האם מישהו שמע או יודע על הנחייה כזאת שיש לשוטרים, לא לרשום דו"חות לרכב שנוסע ללא טסט בתוקף?
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום קיבלתי מכתב חתום ע"י מנכ"ל פזומט שאין יותר הנחות והמחיר הוא המחיר המירבי ל 95 אוקטן בשירות עצמי (הוא ממש נחמד כי הוא מוכן לתת את אותו המחיר גם בשירות מלא ). עם כאלה תנאים שילכו קיבינימט ואני אתדלק בתחנה שנותנת הנחה כלשהי במקום לשלם יותר כדי להיות כבול אליהם.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם, ישנו מקום שבו אפשר להנפיק רישיון נהיגה קבוע ולקבל במקום? מכיוון שזמן ההמתנה בדואר הינו חודשיים. אבי לקראת משפט שני , בראשון השופט אמר לו אני אזמן אותך שוב תגיע עם רישיון קבוע המשפט הינו על נהיגה עם רישיון לא בתוקף. בינתיים הזמן עובר וכשאני מתקשר למוקד הם אומרים זה בטיפול תמתין. תודה.
הודעה אחרונה מאת Syrex, -
- 2 תגובות
- 927 צפיות
אני נמצא ברשימת ממתינים, מישהו יודע אולי מתי מגיע המשלוח?
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מאחר ומצלמות המהירות החדשות (גאטסו) כבר ממש כאן אני מנסה להבין מה הפיתרון האופטימלי לסיפור הזה. היה נחמד אם הולנטיין היה מזהה אותן, אבל לצערנו זה כמובן לא המצב. חיפשתי הרבה בפורומים ולא מצאתי את פיתרון הקסם. אני לא רוצה להחזיק עוד מכשיר (צ'יטה) ברכב. אני מעדיף פיתרון מבוסס GPS קיים. לי מותקן ברכב לימוזין עם iGo ישן יחסית (7?) שהוא לא ממש נגיש לעדכונים. אני יכול לפרק אותו פעם אחת כדי לעדכן למשל לגרסה 8, אבל לעדכן אותו על בסיס שבועי זאת לא חוויה. מה גם שלא באמת ראיתי קובץ מכמונות עדכני... פיתרון נוסף הוא שימוש ב-Waze. בשביל זה אני אצטרך להוסיף לרכב תושבת לאייפון (כי חייבים מטען) או חיבור שלו למסך, דבר שאין לי היום. אבל הסתכלתי עכשיו בווייז באיזור אולג…
הודעה אחרונה מאת talroze, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.rechev.net/50683/TAXI401
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 2 מודל 2009. שנה שעברה עשיתי טיפול ראשון, ועכשיו אני מגרד את ה-15,000 ק"מ וקבלתי מכתב שהיבואן ממליץ לי לעשות טיפול שנתי. האם יש טעם לגשת למוסך ? מה העלויות של טיפול כזה במוסך VIP ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ראיתי כאן באחד הסירטונים בנאדם שיש לו ברכב מצלמה שמצלמת את כל מה שהנהג רואה דרך השימשה. מה העלויות של מצלמה כזאת ? אפשר להסתיר אותה ? ההתקנה יכולה לפגוע במערכת החשמל ברכב? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
שלום חברים, כבעל מיצובישי הייתי רוצה שיהיה פורום/אתר/מועדון שמתמחה ברכבי מיצובישי כמו שיש לאלפא/פיאט/PSI וכו'... אני אישית לא מבין באינטרנט אבל מוכן להקדיש מזמני לניהול שלא דורש יותר מדי ידע. מישהו רוצה להצטרף כדי לפתוח פורום?
הודעה אחרונה מאת אורן אלקובי, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אף לא אזכור במדיות התקשורת הגדולות לביקור של אישיות בינלאומית בארץ. שים לב במה הוא בחר להסתובב http://motocar.ifeel.co.il/article/13815.aspx
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם. כמו שציינתי לפני מס' ימים, קיבלתי את הסקודה שלי. מאוד מרוצה ומתחילה להתרגל לאוטו עד היום עשיתי 110 ק"מ. יש לי שאלה לאלו שיש להם את הרכב הזה עם הגיר הזה כשאני לוחצת על הברקס והגיר מוריד הילוכים עד הילוך ראשון, בעת העצירה נשמע מן רעש כזה שנשמע כמו "תיק". התרגלתי לרעש של הגיר, שהוא נראה לי רעש רגיל, וזה בסדר מבחינתי. אבל ה"תיק" הזה - לא ממש ברור לי. האם כך זה צריך להיות? מישהו יודע משהו? על פניו נראה לי שזה הרעש שצריך להיות, אני רק רוצה להיות בטוחה בזה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת simhagali, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש המלצה לגרירת וולוו 740 מפתח תקווה לקרית אתא. אשמח להמלצות. תודה. ארטיום 0546946464
הודעה אחרונה מאת dedra, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
הנה סרטון הדרכה "מיוחד" לרכישת רכב שעלה לעמוד תחרות המאסטר כאן באתר http://www.youtube.com/watch?v=DcPv01n3BqI&feature=youtu.be דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. היכנסו לעמוד התחרות צפו בסרטוני הדרכה נוספים והצביעו לסרטון המועדף עליכם עוד לא הכנתם סרטון? עדיין לא מאוחר! הכינו סרטון הדרכה קצר (עד 2 דקות) לרכישת רכב משומש, העלו אותו לעמוד התחרות ותוכלו לזכות בחופשה זוגית לפריז, אייפד וחופשה זוגית בארץ עם רכב צמוד בהצלחה! צוות המאסטר
הודעה אחרונה מאת המאסטר, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 885 צפיות
מהתרשמות מקונצרן פולקסווגן שכולל כאמור בין היתר את סיאט וסקודה. הקטנות של החברות האלה, פולו, איביזה, פאביה. קיבלו את המנועים החדישים TSI, המוגדשים ואת תיבות ההילוכים הרציפות החדישות, כפולות המצמד, DSG. מה שנתן להן את הבכורה מבחינת ביצועים, זמינות כוח, התנהגות, חסכון בדלק וכ"ו. השאלה מתי יצרנים נוספים, כמו למשל, פורד וקונצרן פיג'ו-סיטרואן, מתכוונים גם כן, לצייד, את הקטנות שלהם הפיאסטה והC3 וה207 (208?) בתיבות ומנועים כאלה. ידוע שפיג'ו-סיטרואן התחילה לצייד את הרכבים הגדולים יותר (508 וC5 וגם את הC4 ו308 ) בתיבות של אסיין היפנית שהיא נחשבת טובה בהרבה, לפחות בהשוואה לAL4 ,התלמידה המחוננת, אותה נהגו להשמיץ רבים וכנ"ל חברת פורד שציידה את הדגמים הגדולים יותר בתיבת ה PowerShift ה…
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה הרגשנו אחרי דימום מנוע והוצאת המפתח שהוא ממש חם, כנל גם הצלינדר. מעניין אם בעלי איי 30 שמו לב לתופעה הזו.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 60 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
5 תווים
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצידי על פורד פיאסטה 2001 לחודש. היכן אמצא את המחיר הזול ביותר לחודש, על רכב סופר מיני מצידי. רק בשביל הלוך חזור לעבודה (15 קמ לכל צד). תודה!
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. במשך שיטוטיי באינטרנט בחיפוש אחר רכב ספורט סדאן ניתקלתי בסאאב 9-3 2012, לדעתי הרכב מדהים מבחינה חיצונית וגם הנתונים הטכניים מבשרים טובות. היבואן בארץ משווק רק את ה9-5 שגם היא יפה אך יקרה. ניסיתי ליצור קשר עם היבואן ולשאול לגבי הרכב והאם יש כוונה לשווקו אבל אי אפשר להגיע אליו אלא רק לנציגי UMI שלא יודעים מה זה בכלל. אולי מישהו בפורום הזה יודע משהו ו\או קרא על זה איפה שהוא ? כי אני לא מצאתי אלא רק על זה שהחברה ניצלה מפשיטת רגל ומחדשת את פעילותה (אני מתכוון ליצרן). האם יש תקווה לחכות לרכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת סלמונלה, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
החל שיווקה של אינפיניטי סדרה M בישראל. ה-M37 תנסה להתברג בקטגוריית המנהלים-פרימיום התחרותית ותתמודד מול מתחרות איכותיות מגרמניה - סדרה 5 של BMW ומרצדס E-Class. אינפיניטי M37 בישראל
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב המדובר (בכותרת) לאון קופרה אר שנת 2010 הבעיה: לרכב צ'וק אוטומטי וע"כ בהנעה קרה הרכב עומד בסרק על 2,500 סל"ד !!! ונתון צריכה דלק (ע"פי מחשב הדרך) של 3.4 ליטר לשעה) כלומר מדובר בעניין של 2-3 דק' עד אשר הטורים יורדים אל מתחת ל-1,000 סל"ד ול-ליטר אחד לשעה ולפעמים זה יכול להיות מאוד מעצבן... בהתאם לאמור לעיל, מבקש עצתכם - האם אפשרי להתקין מע' להנעת הרכב מרחוק? דרך השלט או משהו בסגנון כך שאוכל להניע מהבית דקה-שתיים לפני שאני יוצא אל הרכב? לא משנה העלות, תודה מראש, דני.
הודעה אחרונה מאת Tricepz, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 247 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amlh
- PASHUT
- hgilad123
- דוד דרעי
- ELI001
- אברהם א
- קיורטוש אוטומוטיב
- רפי לין
- Camaro 92
- FROGIE
- נירו72
- iAmital