Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד היום קיבלתי הנחה של 30 אגורות לליטר דרך כרטיס YOU. בסה"כ היה מדובר בהטבה של שקלים בודדים בתדלוק ואני אשרוד יפה מאוד גם בלעדיה. אך עצם העובדה ש"ידפקו" אפילו במקצת את חברות הליסינג והדלק עושה לי טוב בלב. נשמע שמחה ליעד? כמובן! לא נעים להודות, אך זהו המצב, ואני מעריך שרבים ירגישו כמוני.

בטח שסיבסדתי ועוד איך! אפילו אם קבלתי 30 אגורות, חברות הליסינג הרי קיבלו שקל אם לא יותר. מעניין על חשבון מי?

א. קודם כל חברות הליסינג לא יכולות לקבל הנחה אשר גדולה ממרווח השיווק של חברות הדלק (70 אג').

ב. תתפלא אבל ההנחה שקיבלת לא מאוד רחוקה מזו של חברות הליסינג.

ג. משפט כמו: "בסה"כ היה מדובר בהטבה של שקלים בודדים בתדלוק ואני אשרוד יפה מאוד גם בלעדיה", זה בדיוק התירוץ של הממשלה להעלות את מחירי הדלק על בסיס דו-חודשי.

ד. מה חשבתם, שהממשלה תחליט לקצץ בכמעט 30% את מרווח השיווק של חברות הדלק והן עדיין ישאירו את גובה ההנחות ללא שינוי??

זה נטו לא קשור לחברות הדלק, תשלחו מכתב תודה לביבי!

פורסם
א. קודם כל חברות הליסינג לא יכולות לקבל הנחה אשר גדולה ממרווח השיווק של חברות הדלק (70 אג').

מקבל את התיקון, השקל הייתה הגזמה. אך יש לזכור שכרטיס YOU הרי גם לא ניתן בחינם. חלק נכבד של אותו הסכום הפעוט אשר נחסך בתדלוקים הרי הלך על כיסוי דמי המועדון. אולי אפילו מלהתחילה היה מקום לשקול את כדאיותו של הכרטיס המדובר, קל וחומר כרגע. כך שבתור האזרח הקטן אני יוצא מופסד פחות מהגופים הגדולים, ותסכים שזה מקרה נדיר ויוצא דופן במחוזותינו.

פורסם
בתור האזרח ישראלי הקטן והנדפק, והנהג הלא מאוגד ולא מאורגן אני מברך על ביטול (אפילו חלקי) של אחת הקומבינות המסריחות שהייתה על חשבוני ועל חשבונם של רבים כמוני. נמאס לי לסבסד את חברות הליסינג ושאר גופים גדולים במשק אפילו בסכומים הפעוטים של הנחות הדלק.

זהו צעד אומנם קטן אך נכון לקראת הצדק החברתי.

+1

ובלי קשר, מעדיף שהכסף שאני משלם על דלק ילך לממשלה במקום לכיס הפרטי של החברות. זה שלדעתי הממשלה לא משתמשת בכסף הזה בצורה נכונה, זאת צרה אחרת.

פורסם

בטח שסיבסדתי ועוד איך! אפילו אם קבלתי 30 אגורות, חברות הליסינג הרי קיבלו שקל אם לא יותר. מעניין על חשבון מי?

קודם כל חברת הליסינג לא מקבלת שום הנחה כי היא לא קונה דלק. היא משגירה לך את הרכב וזהו. את הדלק כל לקוח מתדלק בנפרד.

במה ההוצאות עליך קטנות יותר? לקוח רגיל - מה שאתה קורא מזדמן - נכנס לתחנה, מתדלק משלם בכרטיס אשראי או במזומן. וזהו! נגמר הסיפור.התחנה מקבלת את הכסף וזה סוף הסיפור. בפזומט/ דלקן אתה מקבל אשראי (של כעד חודש) שולחים לך חשבונית, שולחים את החיובים שלך לגביה בבנק/חברת האשראי. אז תסביר לנו בבקשה למה ההוצאות עליך קטנות יותר. להיפך, נראה לי שהן גדולות יותר.

אני אסביר לך. אצלי החשבון בכלל לא עובר דרך תחנת הדלק אלא ישירות מול פז. האשראי שלי יותר קטן מהאשראי של תחנת הדלק, אין עוד מערכת גבייה, העמלה לתחנה הרבה יותר קטנה, החשבונית שלי היא אחת לחודש ולא 10-15 חשבונות והעמלות של חברת הסליקה יותר נמוכות להתקני תדלוק מאשר לכרטיסי אשראי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...