Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי מכתב חתום ע"י מנכ"ל פזומט שאין יותר הנחות והמחיר הוא המחיר המירבי ל 95 אוקטן בשירות עצמי (הוא ממש נחמד כי הוא מוכן לתת את אותו המחיר גם בשירות מלא :evil:).

עם כאלה תנאים שילכו קיבינימט ואני אתדלק בתחנה שנותנת הנחה כלשהי במקום לשלם יותר כדי להיות כבול אליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הכבוד לחברות הדלק, לקחו לימונים ועשו לימונדה (חמוצה, שאנחנו שותים).

בחסות הצמצום שהממשלה יזמה ברווחי החברות הם העלו את המחירים, כלומר על צמצום של 19 אג' הם העלימו את ההנחה של ה30 אג' או יותר שהיו נותנים וכך הרוויחו 11 אג' לליטר, המון כסף!

דוגמה קלאסית לחשיבה המסורסת וקצרת הטווח של הממשלה שלנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ממך אולי הם יעשו לימונדה. אני כבר הודעתי להם שבמצב כזה אני מבטל את הפזומט.

אני לא מוכן בשום פנים ואופן כלקוח קבוע לשלם באותה התחנה מחיר יותר גבוה מלקוח מזדמן. מה פתאום שאשלם תמיד את המחיר המקסימלי כשלקוח מזדמן יקבל את ההנחה שהתחנה נותנת?

עם כל הכבוד לחברות הדלק הן לא רעבוטת ללחם אז אם לתת כסף למישהו אני אתן אותו לעובדים שלי ואח"כ לנזקקים אמיתיים ולא לאימפריות הדלק.

אני אמור לקבל מהם תשובה תוך 3 ימים. במידה והתשובה לא תספק אותי לא יהיה פזומט ברכבים שלי.

פורסם

ממני, ממך, מכולם.

ביטלת את הפזומט, ו...?

האם עכשיו תקבל את ההנחה שקיבלת בעבר? לא.

האם תחנת הדלק מפסידה עכשיו כסף? לא, להפך.

תאמין לי שכל תחנות הדלק כבר עשו יישור קו וסגרו על מחיר אחיד לשיווק הדלק ללא הנחה.

פורסם

יש הנחות כי עדיין יש תחרות בין חברות הדלק עצמן. ביטול ההנחה הגורף בא כדי להשתמש בנו בעלי החברות כאמצעי לחץ מול הממשלה.

היה ברור מיד עם צמצום מרווח השיווק שנשלם יותר וההנחה תקוצץ אבל יש הבדל בין לקצץ הנחות ואפילו לדרוש ממני מחיר כמו לקוח מזדמן לבין לקבוע שאשלם יותר.

פורסם
יש הנחות כי עדיין יש תחרות בין חברות הדלק עצמן.

בטח שיש, כמו התחרות בין סלקום, פרטנר ופלאפון.

כמו התחרות בין הוט ויס.

כמו התחרות בין שופרסל ומגה בול.

כמו התחרות בין יבואני הרכב.

:roll:

פורסם

יש הבדל כי עדיין יש לא מעט תחנות דלק עצמאיות והן נלחמות על הלקוחות. מחיר הדלק לתחנה הוא אחיד.

פורסם

חברות הדלק מתואמות וכולן מבטלים/יבטלו את הנחות הדלק שנתנו.

לדעתי הם צודקים ב-100%!!

האשם היחידי הוא ביבי אשר אישר לקצץ במרווח השיווק של חברות הדלק אך בו זמנית אישר העלאת המס בעשרים אג'.

כל זאת בעיצומה של מחאה חברתית על יוקר המחיה ובמקביל להפגנה של 450K איש.. :x

לדעתי זוהי מלחמה של חברות הדלק בהחלטת הממשלה, ויש סיכוי שזה יעבוד.

אני לא מבין מה הממשלה הזו חושבת???

הם בודקים כמה אפשר לסחוט את הלימון :?::shock:

פורסם

אם הם צודקים אז שיחנקו עם הדלק שלהן. אני לא אשלם יותר מלקוח מזדמן.

פורסם

ואם ביבי לא היה מעלה את מס הבלו במקביל לצמצום הרווח של חברות הדלק, אז הם לא היו מבטלים את ההנחות?

איו קשר בין הצינור שביבי וחבורת השודדים תוקעים לנו לצינור שאנחנו אוכלים מחברות הדלק.

אין לראות בחברות הדלק גיבורים שנלחמים למעננו בממשלה.

נהג לילי, אני מאמין שגם התחנות העצמאית (זכיינים) קיבלו הוראה מהבוסים הגדולים, בכל זאת הם כפופים אליהם.

ניתן לראות זאת בשטח בשירוש מקביל ומאוד דומה לזה שנפתח פה, רובם ככולם ביטלו את ההנחות שנהגו לתת.

פורסם

בתור האזרח ישראלי הקטן והנדפק, והנהג הלא מאוגד ולא מאורגן אני מברך על ביטול (אפילו חלקי) של אחת הקומבינות המסריחות שהייתה על חשבוני ועל חשבונם של רבים כמוני. נמאס לי לסבסד את חברות הליסינג ושאר גופים גדולים במשק אפילו בסכומים הפעוטים של הנחות הדלק.

זהו צעד אומנם קטן אך נכון לקראת הצדק החברתי.

פורסם

זהו שפה לא סיבסדת כלום.

בגלל שאני לקוח גדול יותר ויש לי חשבון אשראי שמקל על הגבייה ההוצאות עליי יותר קטנות ואני מקבל הנחה אחידה בכל התחנות (ובהחלט יש תחנות שאתה כלקוח מזדמן תקבל הנחה יותר גדולה ממני) אז יש מקרים שאשלם פחות ממך.

פורסם

עד היום קיבלתי הנחה של 30 אגורות לליטר דרך כרטיס YOU. בסה"כ היה מדובר בהטבה של שקלים בודדים בתדלוק ואני אשרוד יפה מאוד גם בלעדיה. אך עצם העובדה ש"ידפקו" אפילו במקצת את חברות הליסינג והדלק עושה לי טוב בלב. נשמע שמחה ליעד? כמובן! לא נעים להודות, אך זהו המצב, ואני מעריך שרבים ירגישו כמוני.

זהו שפה לא סיבסדת כלום.

בגלל שאני לקוח גדול יותר ויש לי חשבון אשראי שמקל על הגבייה ההוצאות עליי יותר קטנות ואני מקבל הנחה אחידה בכל התחנות (ובהחלט יש תחנות שאתה כלקוח מזדמן תקבל הנחה יותר גדולה ממני) אז יש מקרים שאשלם פחות ממך.

בטח שסיבסדתי ועוד איך! אפילו אם קבלתי 30 אגורות, חברות הליסינג הרי קיבלו שקל אם לא יותר. מעניין על חשבון מי?

פורסם

במה ההוצאות עליך קטנות יותר? לקוח רגיל - מה שאתה קורא מזדמן - נכנס לתחנה, מתדלק משלם בכרטיס אשראי או במזומן. וזהו! נגמר הסיפור.התחנה מקבלת את הכסף וזה סוף הסיפור. בפזומט/ דלקן אתה מקבל אשראי (של כעד חודש) שולחים לך חשבונית, שולחים את החיובים שלך לגביה בבנק/חברת האשראי. אז תסביר לנו בבקשה למה ההוצאות עליך קטנות יותר. להיפך, נראה לי שהן גדולות יותר.

• תוכן חדש...