Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת בהסוואה - מאזדה 6 לבנה מס' 25-490-71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי מזדה 6 לבנה מוסוות עם תג של V8 ענקי מאחור :-)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכב נוסף לרשימה, טויוטה הייס (ואן כמו של הסעות) לבנה עם חלונות שחורים.

נראה כאילו היא חדשה לגמרי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תבינו, היום כל רכב פשוט יכול להיות בלש. ראיתי על מאזדות 2, מאזדות 6 עם צ'קלקות מאחורי הגריל :|

ראיתי פז'רו, פגו' 207, לאנסר 2007 מקושטת בעשרות צ'קלקות ולדים, שלא נדבר על אוקטביות. מבחינתי כל רכב על הכביש יכול להיות בלש בגלל זה אני מסתכל טוב טוב.

פורסם

כן ירבו.

אין בליבי שום חמלה על נהג שעובר עבירות תנועה, בייחוד עבירות כמו נהיגה בשולי הדרך, דיבור בסלולארי ללא דיבורית ועוד.

מי שעובר עבירות תנועה, שיצפה פגיעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אז זה הבילוש של ישראל?

הסקודות בד"כ משמשות כניידות בבילוש תנועה, צוותים אזרחיים (מסווים) של יחידות סיור, וכלי רכב צמודים לקצינים בכירים.

לימ"ר יש מגוון כלי רכב מיוחדים ותהיה בטוח שאנטנה או כובע PUMA לא יסגירו אותו.

המשטרה גם מלאה בכלי רכב מושכרים - שכן הניידות מתקלקלות כל הזמן ובמסגרת האחריות מקבלים רכב חלופי...

נ.ב.

אין למעשה דרך לדעת לפי מספר הרישוי אם מדובר בניידת. סיומות לא מעידות על כלי רכב משטרתיים עם מספר רישוי אזרחי, המשטרה קונה מכוניות מהיבואן בדיוק כמו כל אחד.

כידוע לכם לכל ניידת יש מספר אדום ויש גם מספר אזרחי רגיל לחלוטין שלא קשור לשום הקצאה.

המספר האזרחי מופיע ברשיון הרכב של הניידת - שלא משתנה גם כשנמכר לאזרחים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
כן ירבו.

אין בליבי שום חמלה על נהג שעובר עבירות תנועה, בייחוד עבירות כמו נהיגה בשולי הדרך, דיבור בסלולארי ללא דיבורית ועוד.

מי שעובר עבירות תנועה, שיצפה פגיעה.

הניידת הנ"ל משמשת לגריפת כספים מהאזרח בתרמית המהירות, אין לי שום סימפתיה אליהן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

citroen visa, במ"י זה בדיוק כמו בצה"ל, מספר מ' ומספר אזרחי, בצה"ל - מספר צ' ומספר אזרחי.

אני מדבר רק על רכבי הליסינג לא החומים.

ראיתי סמוים בפג'רו קצר מתחילת העשור הקודם מסתובבים באזור כפ"ס, כמו כן יש באזור פה המון קציני משטרה עם רכבים אזרחיים וקוז'אקים.

ראיתי מונדאו V6 חדשה דנדשה עם קוז'אק, טסה על איזה 180-190. אזור כפ"ס-הוד השרון.

ראיתי אפילו אוודי Q7 בהרצליה, בפיתוח ובאזור המלונות עומד בצד, עוצר אנשים.

עצרו אותי סמוים במזדה 2 וב3. גם בתוך כפ"ס. אלה היו רכבי ליסינג אז אני מאמין שכבר מזמן החליפו אותם. אבל שיהיה...

טויוטה קורולה 03-07 לבנות, לא חסר כאלה. ראיתי גם בכפ"ס וגם עצרה אותי אחת כזאת בסמוך לצומת בית ליד.

כמובן המון סקודות לבנות גם. בכל האזור פה יש.

בקיצור, אי אפשר לזהות אותם. פשוט תורידו את הרגל מהגז, גם תחסכו בדלק וגם בכסף לקנסות או לעו"ד.

בחיים לא עצרו אותי על משהו שטותי כמו איתות בפניה, אם אני בנתיב שבו החצים מראים בבירור ימינה\שמאלה, זה משנה אם אני יאותת או לא?? לא נראה לי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מה עם ניידות מוסוות מעניינות?

כבר תקופה ארוכה שברעננה\הרצליה מסתובבת לה קאיין שחורה בלילות ועוצרת פה ושם רכבים.

לי אף אחד מהחברים לא מאמין אבל אני מוכן להישבע ששבוע שעבר ראיתי אינפיניטי FX עומד מאחורי רכב עם "צאקלאקה" (?) דלוקה.

בעבר הסתובב פה גם האמר שבסופי שבוע היה הופך לניידת.

אני יודע שהרכבים האלה אלה רכבים של מתנדבים שלוקחים איתם את הרכב, אבל בכל זאת.

פורסם

השבוע ראיתי פעמיים מאזדה 6 לבנה עומדת בשולי הכביש (כביש 431) ממש לפני היציאה לפלמחים/יבנה מצלמה בחזית הרכב מתחת למספר הרישוי

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם
אתה לא יודע מה יש בבגאג' של ניידת - בפוקוס לא נכנס הכל - ומאחל לך שלא תדע.

מה יש שם? גופות?

והנה תמונות מתוך אתר HNN של 2 מזדה 6 שהוזכרו.

25-048-71.jpg

25-049-71.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

היום נצפתה cadillac escalade esv עם צ'קלקות על השמשה ולדים בגריל הקדמי, ומדבקה של משטרת תנועה על השמשה.

וגם CHRYSLER C300 אותו הדבר צ'קלקות ולדים בגריל ומדבקה של משטרת תנועה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ראיתי כבר כמה פעמים ניידת תנועה מאזדה 6 עם אורות מכובים בכביש 5 בשטח ההפרדה (בין ישר לאריאל, ימינה ראש העין וימין קיצוני כביש 6)

פורסם

יונדאי גטס כסופה עם שוטר וממלז.

יונדאי אקסנט כסופה עם שוטר וממלז -שניהם באיילון.

מאזדה 3 5 דלתות אדומה עם שוטר משטרת התנועה -עפולה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...