Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת בהסוואה - מאזדה 6 לבנה מס' 25-490-71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה אתמול באילון צפון, שעות אחר הצהריים, סמוך למחלף ההלכה.

לא הצלחתי לראות עליה אמצעי אכיפה

נהגו בזהירות - שלא תצטרכו לפגוש אותה.

אם מישהו יודע על עוד ניידות סמויות אפשר להוסיף לשרשור לפי האופן הבא:

1. יצרן ודגם

2. צבע

3. מספר

4. איפה נצפה ובאיזה שעות

5. אמצעי אכיפה במידה ומותקנים על הרכב (דבורה, ממל"ז וכו')

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתם סוחרי סמים או סוחרי נשק או סתם קונים איזה בוף לאווירה בעכו

שימו לב לסקודות לבנות מהדגמים החדשים בצבע לבן עם סיומת 68/61.

על הגג שלהן יש 20 אלף אנטנות כמו תחנת שידור ומאוד קשה לזהות אותם מפאת האוטו "הלא בולט בכלל" שיש להם :roll:

בד"כ הבלש יכבוש לראשו כובע של NIKE / PUMA כדי להראות עבריין וככה להתערבב בסביבה...

אז זה הבילוש של ישראל?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני חושב שהמשטרה רק תשמח שייפרסמו כאן כמה שיותר מספרים. כל אוטו שלמחרת יחליפו בחברת ההשכרה ייתרום קצת להרתעה.

פורסם

הרגת אותי עם הבילוש כאילו שמסתובבים פה ראשי משפחות פשע (חוץ מפרנקוס כמובן).

אופנוע ב.מ.וו עם M16 נצפה שובר את הפרצוף של איזה ערס.

זה היס"מ של ימינו.

אין יותר מדי מה לחפש רכב ספציפי ,כל רכב שאתה רואה בשוליים פשוט תאט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נצפתה אתמול באילון צפון, שעות אחר הצהריים, סמוך למחלף ההלכה.

לא הצלחתי לראות עליה אמצעי אכיפה

נהגו בזהירות - שלא תצטרכו לפגוש אותה.

אם מישהו יודע על עוד ניידות סמויות אפשר להוסיף לשרשור לפי האופן הבא:

1. יצרן ודגם

2. צבע

3. מספר

4. איפה נצפה ובאיזה שעות

5. אמצעי אכיפה במידה ומותקנים על הרכב (דבורה, ממל"ז וכו')

אני ראיתי כמה מאזדות 6 לבנות 25-0XX-71 כנראה יש לך טעות וזה 25-049-71 כי זה סידרת מספרים ולא ניראה לי שיש להם 450 מאזדות .

פורסם
אני ראיתי כמה מאזדות 6 לבנות 25-0XX-71 כנראה יש לך טעות וזה 25-049-71 כי זה סידרת מספרים ולא ניראה לי שיש להם 450 מאזדות .

מאזדה 6 ? ככה זה כמשטרת ישראל רוכשת מסחטות מס ניידות על חשבון משלם המיסים בלי חשבון.

לא יכלו להסתדר שם עם מאזדה 2 או 3 ? הם צריכים מושבים אחורים מרווחים יותר ותא מטען בגודל של עוד 100 ליטר?

פורסם

הונדה סיוויק כסופה חדשה עם צ'קלקה על הבורד...

סיטרואן C5 חדשה שמסמנת לך לעצור בעזרת פנס יד שמסנוור לך את הצורה, באמצע הכביש בלי שוליים ובכלי כלום שמכוניות נוסעות 100 קמ"ש. :?

פורסם

גם אני ראיתי מאזדה כזו בב"ש 25-0XX-71, לבנה נקייה מצוחצחת שכשצריך פתאום השוטר זורק את הצ'קלקה עם המגנט המסריח על הגג ועוצר אותך :)

האמת שלא ראיתי אמצעי אכיפה כלשהו, כנראה שבתוך הערים הם עוצרים על רמזורים אדומים/פניות בלי איתות/קו הפרדה וכאלה...

פורסם

אני ראיתי סובארו B4 הדגם היוצא (לא האחרון, דור לפני) בצבע כסוף ללא שום סימני ליסינג (אולי מסגרת לוחית אבל לא שמתי לב).

מיקום: אחרי מחלף קיבוץ גלויות מאיילון דרום לכביש 1 (ממש אחרי המעבר מתחת לגשר המחלף).

פורסם

אין יותר מדי מה לחפש רכב ספציפי ,כל רכב שאתה רואה בשוליים פשוט תאט.

מסכים, לפני יומיים ניצלתי פעמיים בזכות האטה מרכבים בשוליים, אז נכון היו האטות סרק, אבל היה שווה את זה ברגע שהאטתי כשראיתי משאית, שאחריה הייתה ניידת סמויה שהוסתרה ע"י המשאית...

פורסם

דווקא המאזדות הנ"ל לא כל כך טריוויאליות לזיהוי מרחוק. גם אני ראיתי אחת מהן באיילון, אבל לדעתי היא דווקא עסקה בעבודת אכיפה מבורכת באיזור היציאה לכביש 5, שם - בשעות אחה"צ בה נתקלתי בה - מבצעים נהגים שזמנם כנראה חשוב יותר משל כל היתר, שלל עבירות מסוכנות.

• תוכן חדש...