Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 9-3 2012 הלוואי שישווקו אותה בארץ

סלמונלה
שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

במשך שיטוטיי באינטרנט בחיפוש אחר רכב ספורט סדאן ניתקלתי בסאאב 9-3 2012, לדעתי הרכב מדהים מבחינה חיצונית וגם הנתונים הטכניים מבשרים טובות. היבואן בארץ משווק רק את ה9-5 שגם היא יפה אך יקרה. ניסיתי ליצור קשר עם היבואן ולשאול לגבי הרכב והאם יש כוונה לשווקו אבל אי אפשר להגיע אליו אלא רק לנציגי UMI שלא יודעים מה זה בכלל. אולי מישהו בפורום הזה יודע משהו ו\או קרא על זה איפה שהוא ? כי אני לא מצאתי אלא רק על זה שהחברה ניצלה מפשיטת רגל ומחדשת את פעילותה (אני מתכוון ליצרן). האם יש תקווה לחכות לרכב הזה ?

new-saab-9-3-coming-_460x0w.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להערכתי UMI מזמן כבר לא משווקים אף סאאב, ויש בעיה קשה של שוק בארץ.

עם זאת - היה ומישהו כאן מוכן להרים את הכפפה ולספר לי איך אפשר לארגן מספיק מוסכים/מרכזים לוגיסטיים עבור הרכב - יש לי מממן מחו"ל ליבוא של סאאב (אם היא עדיין תהיה בחיים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון: סאאב הודיעו שהם לא יופיעו בתערוכת פרקפורט, אין להם אפילו כסף לזה.

בקיצור אין סאאב בעולם ובטח שלא בארץ.

חבל, דווקא אהבתי את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייבוא של סאאב כבר הופסק לפני שנתיים.

ההיצע המיושן עשה את שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להערכתי UMI מזמן כבר לא משווקים אף סאאב, ויש בעיה קשה של שוק בארץ.

עם זאת - היה ומישהו כאן מוכן להרים את הכפפה ולספר לי איך אפשר לארגן מספיק מוסכים/מרכזים לוגיסטיים עבור הרכב - יש לי מממן מחו"ל ליבוא של סאאב (אם היא עדיין תהיה בחיים).

אני יותר ממשוכנע שכל מוסך ראשי (מרכזי או כל שם אחר שלא תבחר בו), יהיה שמח להיות מוסך ראשי של יותר מיצרן ספציפי אחד.

ההיגיון הרב ביותר, אם כי הגרוע ביותר (= הם פשוט שבעים מדיי...) יהיה לנסות לשכנע מוסכים של מאזדה\פורד. פריסה מעולה בכל הארץ, נדרשת הכשרה מעטה לעובדים באופן יחסי (עובד אחד מומחה לסאב, דומני שיספיק, לא יגיעו לפה בכאלה כמויות לפי מה שאני מאמין), רוב הציוד גם כך יכול לקלוט כל מכונית שהיא (כולם קונים "רב-מחשב" בימינו), ועוד...

או שמא היית ציני? :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד הרכבים של סאאב פשוט מדהימים!!!!

חבל מאוד שכמעט אפחד לא יודע לטפל בהם בארץ! הבנתי שגם היבואן (UMI)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי בונה על זה שהרכב יגיע לארץ, כבר דובר רבות על בעיותיה הכלכליות של החברה ונראה כי העתיד לא וורוד.

סאאב לא שיחררה דגם סידרתי חדש כבר שנים רבות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד הרכבים של סאאב פשוט מדהימים!!!!

חבל מאוד שכמעט אפחד לא יודע לטפל בהם בארץ! הבנתי שגם היבואן (UMI)

אני מבין מדבריך שאתה בעל נסיון פרקטי בתחזוקת רכב זה , תוכל לרשום מה מדהים ברכבים אלו ?

מנסיונך כמובן !

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי בונה על זה שהרכב יגיע לארץ, כבר דובר רבות על בעיותיה הכלכליות של החברה ונראה כי העתיד לא וורוד.

סאאב לא שיחררה דגם סידרתי חדש כבר שנים רבות!

הם "שיחררו" את ה9-5 לפני שנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל ברשותך מה מצאת מיוחד ומרתק ברכב זה שאתה מתלהב כל כך ?

יש לך משהו להעביר אלינו מלבד התמונות ?

התלהבתי מהצורה ומהמנוע שאמור להיות מיוצר בשת"פ עם ב.מ.ו. ומה עוד אתה רוצה שאעביר אליך חוץ מהתמונות ושיהיה חוקי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...