Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ומצלמות המהירות החדשות (גאטסו) כבר ממש כאן אני מנסה להבין מה הפיתרון האופטימלי לסיפור הזה.

היה נחמד אם הולנטיין היה מזהה אותן, אבל לצערנו זה כמובן לא המצב.

חיפשתי הרבה בפורומים ולא מצאתי את פיתרון הקסם.

אני לא רוצה להחזיק עוד מכשיר (צ'יטה) ברכב. אני מעדיף פיתרון מבוסס GPS קיים.

לי מותקן ברכב לימוזין עם iGo ישן יחסית (7?) שהוא לא ממש נגיש לעדכונים. אני יכול לפרק אותו פעם אחת כדי לעדכן למשל לגרסה 8, אבל לעדכן אותו על בסיס שבועי זאת לא חוויה. מה גם שלא באמת ראיתי קובץ מכמונות עדכני...

פיתרון נוסף הוא שימוש ב-Waze.

בשביל זה אני אצטרך להוסיף לרכב תושבת לאייפון (כי חייבים מטען) או חיבור שלו למסך, דבר שאין לי היום.

אבל הסתכלתי עכשיו בווייז באיזור אולגה ואיזור זיכרון, איפה שיש את 2 הגאטסו החדשות ולא ראיתי שום איזכור לכך בווייז.

איך זה יכול להיות? ראיתי בפורומים שאנשים כן הוסיפו את המצלמות. יכול להיות שהורידו אותן?

מישהו כן מצליח למצוא אותן בווייז?

יש פיתרון אחר שפספסתי?

פורסם
מאחר ומצלמות המהירות החדשות (גאטסו) כבר ממש כאן אני מנסה להבין מה הפיתרון האופטימלי לסיפור הזה.

היה נחמד אם הולנטיין היה מזהה אותן, אבל לצערנו זה כמובן לא המצב.

חיפשתי הרבה בפורומים ולא מצאתי את פיתרון הקסם.

אני לא רוצה להחזיק עוד מכשיר (צ'יטה) ברכב. אני מעדיף פיתרון מבוסס GPS קיים.

לי מותקן ברכב לימוזין עם iGo ישן יחסית (7?) שהוא לא ממש נגיש לעדכונים. אני יכול לפרק אותו פעם אחת כדי לעדכן למשל לגרסה 8, אבל לעדכן אותו על בסיס שבועי זאת לא חוויה. מה גם שלא באמת ראיתי קובץ מכמונות עדכני...

פיתרון נוסף הוא שימוש ב-Waze.

בשביל זה אני אצטרך להוסיף לרכב תושבת לאייפון (כי חייבים מטען) או חיבור שלו למסך, דבר שאין לי היום.

אבל הסתכלתי עכשיו בווייז באיזור אולגה ואיזור זיכרון, איפה שיש את 2 הגאטסו החדשות ולא ראיתי שום איזכור לכך בווייז.

איך זה יכול להיות? ראיתי בפורומים שאנשים כן הוסיפו את המצלמות. יכול להיות שהורידו אותן?

מישהו כן מצליח למצוא אותן בווייז?

יש פיתרון אחר שפספסתי?

אהלן גיל , שנים שלא שומעים ממך.

בכלליות חיפשתי את הפתרון המיוחל בדיוק על אותה סוגיה, הגעתי למסקנה שצ'יטה עם התקנה סמויה מתחת לכיסא או כל מקום אחר שמחובר בדרך קבע ואפשרות להוצאה על מנת לעדכן היא התוצאה הטובה ביותר. את הגלאי ניתן לחבר לאנטנת הג'יפיאס שקיימת לך כבר ברכב אם זה דרך RNS או אייגו.

צ'יטה זה המקור היחיד שמהימן לעדכונים, כל פעם שאני מנסה יש כבר עדכון חדש , היום אבדוק את זכרון והגטסו שם אבל נראה לי שזה כבר עודכן .

פורסם

אגב בווייז יש בעיה עם התרעות על שוטרים ומכמונות מהירות שהתראות על "שוטר לפניך " לא תמיד מוכרזות במיקרופון למרות שיש חיווי במסך.

וגם שאין מצב להוסיף מכמונות מהירות בדיווח.

אני מקווה שהם ישפרו את זה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

צ'יטה יהיה המפלט האחרון אצלי... אני מקווה שלא נגיע לשם.

בווייז יש אופציה לדווח על מצלמת מהירות (לפחות באייפון).

ראיתי גם בפורומים שלהם שהם כביכול הוסיפו את הגאטסו למפה! אבל אני לא רואה את זה בפועל.

פורסם

אני לא רוצה להישמע אידיוט או משהו כזה,

אבל לפני איזה כמה חודשים גם בדקתי איזה כביש נידח אם הוא מעודכן בWAZE ובאתר אמרו שכן ובסלולרי שלי לא מצאתי את זה,

כול מה שהייתי צריך לעשות זה לעדכן את הסלולרי שלי, סך הכול נכנסתי להגדות ולעדכון מפה.

תנסה אולי זה יצליח.

פורסם

וויז הוא הפתרון האידאלי לגאטסו.

אכן, לאחרונה אני לא מצליח להוסיף מצלמות. אומנם הן מתווספות, אך מאיזושהי סיבה לא נקלטות.

ההתרעות על מכמונות המהירות מופיעה על המסך תמיד, ונשמעת רק במידה ואתה עובר את המהירות המותרת (ואז גם הכיתוב מופיע באדום, ולא בכתום).

לא נתקלתי בדיווח על שוטר שמופיע על המסך אך לא עובר ווקאלית. תבדוק ווליום, ותבדוק אם התוכנה מושתקת (שני בקרים שונים).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא ההתרעות הקוליות לא היו מושתקות אצלי,

אבל ייתכן והבעיה בתמיכה שלהם בבלאק ברי [שהוא כידוע לא נתמך ברוב האפליקציות שיש בארץ].

שאלה אם אפשר לעשות UPDATE לגירסת הבלאקברי מכיוון שהיא בטה בעצמה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בכל מקרה לפי הכתבות כרגע על פניו נראה שיש תקופת חסד עד נובמבר לתחילת עבודת מצלמות הגאטסו. נחמה פורתא

אברה קדברה

פורסם

אבל לפני איזה כמה חודשים גם בדקתי איזה כביש נידח אם הוא מעודכן בWAZE ובאתר אמרו שכן ובסלולרי שלי לא מצאתי את זה,

כול מה שהייתי צריך לעשות זה לעדכן את הסלולרי שלי, סך הכול נכנסתי להגדות ולעדכון מפה.

תנסה אולי זה יצליח.

חיפשתי גם, אבל אני לא רואה אופציה לעדכון מפה באייפון.

אני חושב שהוא מעדכן אותה לבד בכל הפעלה... לא?

פורסם
חיפשתי גם, אבל אני לא רואה אופציה לעדכון מפה באייפון.

אני חושב שהוא מעדכן אותה לבד בכל הפעלה... לא?

לא יודע איך זה בדיוק באייפון, אני אבדוק בשבילך את זה היום בערב כשאני יהיה ליד אייפון, אצלי יש לי אופציה לעדכן.

פורסם

מצאתי את אופציית הרענון (אין טעם להוריד מפה נכון?)

אבל גם לאחר הרענון, אין איזכור למצלמות בכביש החוף.

למישהו ממכם יש?

פורסם

תנסה אולי זה יצליח.

איפה העדכון מפה באייפון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צודק. הורדתי את המפה ועכשיו יש איזכור למצלמה באיזור אולגה :)

אבל עדיין אין איזכור למצלמה באזור מעגן מיכאל (דרומית לזיכרון) ולפי מה שהבנתי אמורה להיות שם.

פורסם
צודק. הורדתי את המפה ועכשיו יש איזכור למצלמה באיזור אולגה :)

אבל עדיין אין איזכור למצלמה באזור מעגן מיכאל (דרומית לזיכרון) ולפי מה שהבנתי אמורה להיות שם.

זהו, שיערתי שזה רק לעדכן מפה.:-D

שמח שעזרתי למרות שעוד לא הספקתי לראות איפה מעדכנים באייפון וכבר ענו.

• תוכן חדש...