Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוצר זול

מוצר זול שעושה את העבודה פיקס. מדובר בפוליש עדין שהסיר את כל השריטות שהצבתי בפניו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פשוט מאוד. לוקחים מטלית עם מעט חומר ומנגבים איתה את השריטה. השריטה תרד, מחכים שיתייבש ומסירים את שאריות החומר עם מטלית נקייה. מומלץ לבצע וקס לאחר מכן.

להיזהר בשימוש על צבע מטאלי! פגיעה בלכה הופך את הצבע ממבריק למט. על צבע רגיל אין בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כפי הידוע לי אין פוליש לצבע מטאלי כיוון שבצבע מטאלי ישנה לכה, הפוליש מוריד את הלכה.

אני מצטרף להמלצות על המוצר; ברכב בצבע לבן הוא עשה עבודה מצוינת.

פורסם

אם עובדים עם החומר בעדינות ומדובר בשריטה קלה - לא יגרם שום נזק. הורדתי לחבר עם רכב מטאלי שריטות עם החומר הנ"ל.

איתמר.

פורסם

נתקלת בו בACE או דומיו אני מניח. מדובר במוצר זול ונחות. לא הייתי מעלה בדעתי להשתמש בכזה דבר. המעט שאתה יכול לעשות בשביל רכבך הוא לקנות משהו בקארפלרן למשל.

אגב, גם לצבע לא מטאלי יש לכה. בנוסף, ועוד איך יש פוליש לצבע מטאלי.

• תוכן חדש...