Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Maserati Kubang "is italian for SUV"

eric_92
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע למה עשו את זה

סיבה כלכלית. הם הסתכלו על פורשה עם הקאיין (הדגם הכי נמכר של פורשה, שהעלה להם את הרווחים בצורה מטורפת. זה גם הדגם הכי זול שלהם), והחליטו שהם גם רוצים חתיכה מהעוגה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשראיתי את הכותרת התעצבנתי והייתי בטוח שהנה עוד יצרן מוערך ומרשים נפל בפח של הגדלת ההיצע.

האמת שהרכב נראה דיי טוב, שומר על החזות של מזראטי, נחמד!

פורסם

אין מה להגיד חוץ מזה שהמהלך בא נטו כדי להגדיל את המחירות, שיהיה להם בהצלחה.

כל חובב רכב אמיתי (לא חובב פוזה) אם יהיה לו כסף למזראטי והוא ירצה אחת אתם יודעים איזה דגם הוא יקנה...

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל פעם שיצרן "אקזוטי" או "פאר" מייצר איזה ג'יפ או סוג של משפחתית כולם מרימים גבה. בשורה התחתונה אותם יצרנים רוצים להרוויח ואם הם יכולים הם יעשו זאת גם אם זה "יוריד" מהם. אמרו את אותו דבר על פורשה עם הקאיין, הקאיין עשה מהפכה בפורשה ותראו את הדגם האחרון.

לנושא, הרכב נראה מצוין לדעתי, רק האחורה נראה כאילו העותק מהQ5 במדויק

פורסם

כל מכונית בטווח המחיר הזה נרכשת בעיקר בשביל מקדם הפוזה (כן כן גם פרארי, אלא אם מישהו חושב שאדי גריפין The Undercover Brother קנה את האנזו שאותה הוא ריסק מתוך הערכה להיסטוריה הענפה של היצרן). לא רואה איך הקוואבנגה הזה נחות איכשהו מהקאיין או מהML של מרצדס

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בדיוק, יצרן רוצה להיות רווחי, נתח השוק הזה הוא רווחי, אני מבין את רוכשי הSUV למינהם מכיוון שמבחינה פרקטית הדבר נוח מאוד, אני יודע שאם מחר יהיו לי ילדים רוב הסיכויים שהקיימן יוחלף בקאיין ולא בפאנמארה, למה? יותר נוח להושיב תינוק בבוסטר ברכב גבוה, יותר נוח לזרוק את העגלה מאחור, בכללית SUV הוא רכב פרקטי, ומה עושה מי שרוצה להנות מאחיזה טובה, ביצועים טובים ופרקטיקה? בוא נסתכל על זה מהכיוון של זוג צעיר שהממון בכיסו, רוצה רכב כפול הנעה, נוח ופרקטי לטיולים של שבת, לטיולי סקי וכד', כן סובארו אאוטבק היא אופציה מצויינת אבל מה אם מישהו רוצה קצת יותר פאר, הרי אם גרנד' צ'ירוקי בסיסי עושה את העבודה למה אנשים קונים קאיין, בשיוק מאותה הסיבה שקרייזלר 300 עושה את העבודה ואנשים קונים מרצדס S550.

אני יודע שזהו צעד נבון, מזארטי הולכת ראש בראש מול פורשה אך פורשה שומרת על השוק שלה טוב יותר. הקובאנג יכול לשנות את כללי המשחק.

ולגביי הLM של למבורגיני, הדבר הזה הוא פשוט חלום, צריך לראות אותו חונה ליד ריינג' רובר בכדי להבין את הממדים של הדבר הזה.

haters will hate

• תוכן חדש...