Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל כיוון שהרכב שלי לא על שמי מטעמי חסכון בביטוח, בעל הרכב לא בארץ אבל שלח לי בדואר אקספרס את הת.ז שלו כדי שאמלא ייפוי כוח ואוכל להעביר בעלות אבל זה יקח כמה ימים עד שהתעודה תגיע אליי,

יש מישהו שרוצה מחר לקחת את הרכב לבדיקה ולקנות אותו והשאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה אם אשאיר לו את הרכב, הא יעביר לי את הכסף, נחתום על חוזה (הוא ע"ד צעיר דרך אגב כך שנראה שניתן לסמוך עליו) שבו כתוב שבתאריך ככה וככה העברתי לרשותו את הרכב ללא העברת בעלות ושכל פעולה לא חוקית שתתבצע בעזרת הרכב מתאריך זה ואילך על אחריותו בלבד (דוחות כביש 6 וכו'), כמו כן נוסיף חוזה שאומר שאם לא העברתי בעלות על שמו תוך שבועיים ושהבעיה מצידי בלבד ולא כי סתם לא בא לו להעביר בעלות הוא יוכל לבטל את העסקה.

אני פשוט חייב את הכסף דחוף אז לא מתאים לי לחכות שבוע עד שהת.ז תגיע בדואר, מה אומרים? מישהו עשה פעם משהו כזה?

פורסם

מדובר בסיכון מסוים.

כפי שאני מבין, העיכוב בהעברת הבעלות מגיע מצדך - המוכר. במקרה הזה נראה לי סיכון סביר לנסיבות.

תקפיד לא למסור את הרכב לפני תשלום מלא, ועל צורת תשלום בטוחה.

חוץ מזה - לסמוך על עורך דין?!?

פורסם
מדובר בסיכון מסוים.

כפי שאני מבין, העיכוב בהעברת הבעלות מגיע מצדך - המוכר. במקרה הזה נראה לי סיכון סביר לנסיבות.

תקפיד לא למסור את הרכב לפני תשלום מלא, ועל צורת תשלום בטוחה.

חוץ מזה - לסמוך על עורך דין?!?

חחח כן אה,

ישלם בצ'ק בנקאי או מזומן ברגע קבלת הרכב, נחתום על טופס כלשהו שמגדיר גבולות ברורים וחלוקת אחריות עד אותו יום שבו נעביר בעלות כמו שצריך.

פורסם

(הוא ע"ד צעיר עוד לא הספיק להתקלקל!!

יופיו של ההסכם הטוב ביותר הוא האפשרות לפעול שלא על פיו, לכן יש סיכון אבל לא נראה שהוא גדול במיוחד בהתחשב בהתרשמות שלך מהקונה, ועזוב שהוא גם עו"ד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קונה, שהוא אדם פרטי, מעוניין להעביר את הרכב על שמו באותה מידה שהמוכר מעוניין בהעברת בעלות.

בעיות מתחילות כאשר הקונה זה סוחר - חאפר, שמושך זמן עם העברת בעלות עד שימצא את הקונה הבא.

לכן, כמו שישה אמר - הסיכון לא נראה גדול במיקרה הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תעשו בדיקה, אם אחרי הבדיקה הקונה ירצה את הרכב תעשו זכרון דברים ותבצעו העברת בעלות כאשר הת.ז של בעל הרכב תגיע לארץ (כמובן תכתבו בזכרון דברים שהעברת בעלות תתבצע תוך איקס ימים או שהמכירה/קנייה מבוטלת).

פורסם
(הוא ע"ד צעיר דרך אגב כך שנראה שניתן לסמוך עליו)

אני אוהב משפטים כאלה....

הפעם האחרונה שהכרתי בחור ישראלי שהיה מאוד נחמד והציג את עצמו בתור עורך דין צעיר (ואפילו הציג לי תעודה וכו') היתה לפני כ-3 שנים, 4 חודשים לאחר מכן הוא עקץ פה כמה אנשים במעל 3 מליון דולר ונעלם כאילו בלעה אותו האדמה.

למזלי הרחתי שמשהו מסריח ולא נכללתי ברשימת ה"עקוצים".

אל תסתנוור מתעודות "יושר" שכאלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...