Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת יש לי פיטסטה 97 שהקצבות של הטמבון מקדימה שבור ואני צריך לבור טסט

זה יהווה בעיה או שלא מסתקלים על זה בטסט (רוב בטמבון נמצא )

תודה מראש

פורסם

למה שיכשילו על טמבון שבור בקצוות?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יכולים להכשיל וחצי.

בזמנו היתה לי C15. בבואי לטסט הבוחן הכשיל אותי על קצה של הפגוש שהיה חסר (פלסטיק שמולבש על הפגוש/צינור ברכב, מהצד).

אינני זוכר תחת איזה סעיף צויינה ההכשלה בטסט.

alfa 156 2.5.

פורסם

פגוש שבור יש לו קצוות ופינות חדות שעלולות לפצוע בקלות אדם במפגש איתו וגם במהירות נמוכה.

לכן זה פגם בטיחותי ובצדק מוכש הרכב במבחן השנתי (טסט) או מורד מהכביש בבדיקת ניידת בטיחות של משרד התחבורה

ומשטרת ישראל.

בברכה - רפי לין

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שבר, זו מעיכה קלה מאד. לא חושב שיכשילו אותך אבל לך תדע...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שיש בפולו - יעבור גם יעבור טסט.

הא לך תמונה (סימנתי באדום), שייתכן מאוד מאוד שלא תעבור טסט (אני לא עברתי פעם בגלל הפלסטיק הצדדי האחורי שהיה חסר). זה אופייני יותר לרכבים ישנים, לא כמו הפולו או כמעט כל רכב חדיש אחר, בו הפגוש הוא חטיבה אחת רציפה.

ImageHandler[1].jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

לבן שלי הייתה מונדיאו ישנה עם פגוש שבור.

חתיכת פלסטיק גמיש שחוברה בחלקו הפנימי של הפגוש עם כמה ברגי פח איחו את השבר והם עשו את העבודה, הרכב מעולם לא נכשל בטסט על הסעיף הזה.

פורסם

לפותח השירשור אם אתה מעוניין אפשר לארגן לך טמבון חדש בצבע שחור במחיר של 370 שח כולל מע"מ. זאת לעומת 750 במקומות אחרים.

צור קשר לפרטים אם אתה מעוניין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...