Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 1.6 אוטומט ב 89,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעריך שהסוכן דיבר על רכב חשמלי, בכניסה למוסך המרכזי של לובינסקי בבני ברק היא עומדת בטעינה.

Peugeot-Ion_Concept-2009.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא לא היברידי, הוא חשמלי ולכן בין יתר היתרונות והחסרונות של רכב חשמלי יעלה גם כמו 3 מכוניות 107.

הדגם הוא פיג'ו I-ON

לא קיים מיני (או סופר מיני) דיזל היברידי .

פורסם
שתהיה בנזין אבל ידנית!

אם תהיה כזאת ידנית, אני לוקח אחת בצבע טורקיז.

So cute!

אם תבקש ידנית לדעתי לא תהיה בעיה לעשות לך הזמנה, הם פשוט ידרשו ממך לשלם 10K ש"ח מקדמה שלא תוחזר לך במקרה של ביטול עסקה.

סוף סוף צדיק בסדום. אני אסתפק אפילו ברכב אפור כמו הפייסטה טורבו דיזל 1.4 ידנית דור קודם שראיתי הרבה באירופה.

קיים לדעתי גם ב C3. כל פעם שאני משכיר רכבים באירופה אני מקבל טורבן דיזל ידני.

בד"כ זה סגמנט משפחתי (קיבלתי כבר פיאט / סיאט / לנצ'יה וחבר קיבל קשקאי).

כל אירופה כמעט נוסעת על דיזל ידני בגלל הטרנד הירוק. יכול להיות שאם תבקש מאד יפה יסכימו להביא לך באותם תנאים שכתבתי למעלה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני נוהג בדבר הכי קרוב בארץ לסופר-מיני טורבו-דיזל ידנית (C3 פיקאסו) ואני מגיע לצריכה משולבת של 1:20 בכלל בלי להתאמץ.

עליה על כביש החוף ונסיעה קבועה על 100 קמ"ש מחדרה עד תל אביב צורכת בדיוק 1:23!

וכל זה מרכב שגם נותן לי מרחב משפחתי, נוחות ואיבזור בשפע וגם יכולת העמסה מסחרית , מי צריך יותר מזה?

והקטע הכי מגניב הוא שהיא עולה הרבה יותר זול מכל משפחתית אחרת (105 אלף ש"ח).

• תוכן חדש...