Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להזמין ברקסים אחורים(תוף) חדשים שעולים בערך 15 פאונד.

מדובר רק על הברקסים בלי התוף כמובן.

יש מצב שהם יעצרו במכס במחיר כזה?

הרכב - פורד אסקורט שנת 89

תודה

חן

פורסם

אני חושב שלא צריך להיות בעיות, במידה ותדרוש לשלם תצהיר שזה ברקסים ותשלם רק מע"מ כי על חלקי בטיחות לרכב אין מכס רק מעמ

פורסם

במידה והחלקים הינם חדשים , והמוכר מציין זאת בטופס אין שום בעיה להכניסם לארץ.

אני כבר הזמנתי בזמנו סט צלחות קידמיות ואחוריות לרכב שלי.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עמית

אתה מתכוון שהוא יציין שזה ברקסים?

אני לא יצטרך להביא אישורים?

לא עדיף שהוא ירשום שזה מתנה?

חן

פורסם

אין שום קשר למושג מתנה וכל זה, זוהי פיקציה.

הרי מה מכילה החבילה? מתנה???:shock:, איזו סוג של מתנה.

במידה ומדובר על חלקים קטנים שלא שוקלים המון, דהיינו אריזה קטנה וקלה, שהמוכר לא ירשום כי מדובר על חלקי רכב. וכך רוב הסיכויים שהם לא יעצרו.

במידה והמוכר מחוייב לרשום כי מדובר על חלקי חילוף לרכב, (ישנם מדינות אשר דורשות תיעוד של מוצרים יוצאים על פי קטגוריות) חובה שירשום כי מדובר על חלקים חדשים ולא משומשים. מוצר בטיחות משומש , במידה וייעצר במכס לביקורת , לא יכנס ארצה אלא ישלח חזרה למוכר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בכיף.

952.jpg

אל תשכח לעדכן אותנו, כיצד הכל הסתיים.

פורסם
אני מתכנן להזמין ברקסים אחורים(תוף) חדשים שעולים בערך 15 פאונד.

מדובר רק על הברקסים בלי התוף כמובן.

יש מצב שהם יעצרו במכס במחיר כזה?

הרכב - פורד אסקורט שנת 89

תודה

חן

מנסיוני האישי

לפני שנה הבאתי זוג רפידות מאנגליה וזה היה הנוהל לשחררן עיי המכס במה שמכונה " תקן זמני של משרד התחבורה ":

1. אישור מוסך מורשה כי הרפידות מתאימות לרכב שלך.

2. צילום ת.ז + רשיון רכב .

3. צילום חשבונית הקנייה .

4. מילוי מסמך של משרד התחבורה שנקרא " תקינה " .

- המכס יתן לך מס טלפון + כתובת של מחלקת התקינה של משרד התחבורה .

- לאחר שתשלח למשרד התחבורה את ארבעת הסעיפים הללו בפקס , ישלח לך אישור בדאר , ועם האישור הנ"ל תיגש

לדואר / מכס על מנת לשחררן.

- אולם , שים לב ! במכס הודיעו לי במפורש כי עליי להביא את אישור התקינה של משרד התחבורה , המקורי!!!

כלומר לא צילום שאתה יכול לשלוח בפקס .

- במקרה שלי (מאחר ואני ירושלמי ) נאלצתי לשלוח את האישור בדאר רשום , לחכות 3 ימים עד שהגיע , ורק אז

שיחררו לי את החבילה .....

- כל המהלך קומפלט ארך בערך שבועיים, ולכן קח זאת בחשבון .

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...