Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכי לפלאטו שרון, תגידי לו שאת ציונית והיית בנילי ואת רוצה סיבוב בפרארי שלו, או שיקנה לך אחת בשביל שלום בית עם בעלך :lol: אני יכול לתת לך סיבוב בסוזוקי באלנו שלי, עדיף על פרארי פותחת יותר מהר!:twisted:

למה דווקא פרארי? אולי מכונית יוקרה אחרת שכן אפשר לנהוג עליה בארץ בהשכרה?

עוד רעיון מעניין זה לבקש שישכירו לך F16, או לעבור בית בית בסביון ולדפוק על הדלתות :wink:

ומה הקטע הזה באיטליה עם ה100 יורו לחצי שעה? סבבה שילמת 100 יורו מה יושב לידך מורה נהיגה עם ברקס וקלאץ? מה קורה אם שרטת את האוטו ועשית נזק של 20 אלף יורו? אני הייתי נהנה אפילו לנהוג על קורבט

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שאוויס משכירה רכבי ספורט יוקרה באנגליה, למבורגיני, באנטלי, פרארי ופורשה.

הבעייה היחידה פה שאפשר להשכיר את הרכב רק מעל גיל 30.

אגב השכרה של רכב כזה עולה כ-1500-2000 יורו ליום וזה לא כולל הגבלת קילומטרז'.

פורסם

כמובן כשתגיעו לנציג המכירות יש להניח את המפתחות של הרכב המושכר על השולחן אבל ככה שייראה מה מצויר שם. (רצוי עם סמלון BMW או יגואר או אאודי על השלט)

ואז לבקש נסיעת מבחן אחרי התעניינות של כ30 דקות לפחות..

ברוב המקרים כדי לקחת רכב כזה לנסיעת מבחן אתה צריך להוכיח יכולת רכישה שלו..

ולדרוש ממך להראות איזה כרטיס אשראי יש לך לא "משפיל" ?

כן בעיקרון זה אותו הדבר בדיוק, אבל זו דרך יותר "אלגנטית" ופחות פולשנית לדעת מה מצבו הכלכלי של לקוח.

לא יודע באיזה ארץ אתם חיים אבל בארץ ישראל בסוכניות הרכב היוקרטיות ביותר מספיק להציג חזות של "חייל של..." ואתה מקבל סיבוב על מה שאתה רוצה (כולל פקידת הקבלה) ואחרי שיוודאו שאתה אכן חייל שלו, אתה גם תצא מהסוכנות עם הרכב החדש בלי לשלם עליו שקל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פעם הייתה תכנית שקראו לה "חלום עליכם", יש לך יותר סיכוי לנסות להחיות את התכנית מאשר לקבל סיבוב מאיזה קשיש מיליונר

פורסם
לא יודע באיזה ארץ אתם חיים אבל בארץ ישראל בסוכניות הרכב היוקרטיות ביותר מספיק להציג חזות של "חייל של..." ואתה מקבל סיבוב על מה שאתה רוצה (כולל פקידת הקבלה) ואחרי שיוודאו שאתה אכן חייל שלו, אתה גם תצא מהסוכנות עם הרכב החדש בלי לשלם עליו שקל.

מה שאתה מתאר קורה גם בחו״ל במותגי היוקרה, אבל גם להיות ״חייל של...״ זה סוג של הוכחת מצב חשבון או הוכחת תשלום אם תרצה לקרוא לזה כך.

כשמגיע אדם מן השורה ללא ״ייחוס״ כלשהו הוא יידרש להציג הוכחת יכולת רכישה לפני שיתנו לו ללחוץ על כפתור ההתנעה.

אגב יש הרבה הגיון בלעבוד עם משפחות פשע ומאפיה, זה הכסף הכי בטוח שתקבל.

כפותחת השרשור,

את צריכה להבין שהיחס של אנשים לרכב הספורטיבי שלהם דומה ליחס של בעל לאשה.

עכשיו נניח שאת אישתי שאני אוהב (מזה אוהב?! מת עלייך, מעריץ את האדמה שאת דורכת עליה!), נראה לך שאתן למישהו לעשות סיבוב עלייך?...

ברור שלא.

אז למה לעזעזאל את חושבת שאתן למישהו סיבוב על הפרארי (אם היתה לי)????

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם הוא אוהב נהיגה, לדעתי עדיף שתארגני לו יום נהיגה עם מכונית אקזוטית שאפשר להשיג בארץ (יש לי חבר שקיבל נהיגה כזאת מתנה על ה-s2000 של דני G) או שתשכירי לו רכב "יוקרתי" מהחברות השכרה בארץ או בחול.

בארהב למשל אפשר בכיף להשכיר רכב ספורטיבי שהוא לא יוכל לנהוג עליו בארץ בעלות מצחיקה (אני השכרתי את הקמארו SS עם גג נפתח ב-670 דולר לשבוע וזה היה חוויה שלמרות שהיא פחותה מלנהוג על פרארי היא הרבה יותר שווה כי זה לשבוע שלם)

למרות שפייר? אין על פרארי..

:king:

פורסם

like :)

יש לנו גם כאלו , משהו לשאוף אליו אה?

הא...:-(

הבאנו מאיטליה (מהחנות של פרארי במילאנו) דגמים של פרארי עם שלט . הילדים שלי ואני נוסעים בינתיים בזה.

(ניסיתי להיות יצירתי)

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

:lol: ..הצחקת אותי!

תודה על הנדיבות של בלאנו, אתה בחור טוב לב.

לכי לפלאטו שרון, תגידי לו שאת ציונית והיית בנילי ואת רוצה סיבוב בפרארי שלו, או שיקנה לך אחת בשביל שלום בית עם בעלך :lol: אני יכול לתת לך סיבוב בסוזוקי באלנו שלי, עדיף על פרארי פותחת יותר מהר!:twisted:

למה דווקא פרארי? אולי מכונית יוקרה אחרת שכן אפשר לנהוג עליה בארץ בהשכרה?

עוד רעיון מעניין זה לבקש שישכירו לך F16, או לעבור בית בית בסביון ולדפוק על הדלתות :wink:

ומה הקטע הזה באיטליה עם ה100 יורו לחצי שעה? סבבה שילמת 100 יורו מה יושב לידך מורה נהיגה עם ברקס וקלאץ? מה קורה אם שרטת את האוטו ועשית נזק של 20 אלף יורו? אני הייתי נהנה אפילו לנהוג על קורבט

girl on wheels

פורסם

מילים כדורבנות ידידי!! סוף סוף קם ג'נטלמן עם __וואבוס (סליחה, אני ליידי).

באמת יש פה כמה "חזירים שוביניסטים" .

אהבה למכוניות לא שמורה לגברים בלבד ולא כל אישה באוטו מעל 500,000 ש"ח וכ"ס , יושבת בהכרח ליד הנהג עם כריות אוויר!

קצת אוף טופיק.

1. ויזה שחורה זה לכבדים?

ומה עם ישראקרט שחור, זה גם שופוני?

2. אחרי שלל ההצעות המגונות והתגובות פה אנחנו עוד מתפלאים למה כמעט ואין נשים בפורום. :)

חזרה לנושא:

למה לא לפנק אותו במשהו עממי יותר?

אני בטוח שאפשר למצוא איזו Z350 או S2000 להשכרה בארץ.

girl on wheels

פורסם

קבל "תגובה אופיינית לאישה" בשם כל הנשים, אמא שלך, אחותך וזוגתך אם יש כזו.

נדיר אמנם, אבל קורה וקרה שיש אנשים רחבי לב , לא לחוצים שנותנים סיבוב ללא תמורה. אבל את זה אתה כנראה לעולם לא תבין

תגובה אופיינית של אישה.. כולה סיבוב על רכב לא ביג דיל.. לעולם לא תבינו הא? :lol:

girl on wheels

פורסם

לסיכום:

תודה לכל חבריי הפורום שבאו לעזרתי, גם תודה לאותם חברים פחות מפרגנים לנשים- עם כל הדיבורים , לוקחת אתכם בסיבוב בחנייה ברברס 8)

באופק יש נסיעה לפורטוגל , שם משכירים פרארי 360 ספיידר, קליפורניה, 458 וF430 ספיידר.

אעדכן בהמשך....החזיקו לי גלגלים :)

girl on wheels

פורסם
עם כל הדיבורים , לוקחת אתכם בסיבוב בחנייה ברברס 8))

נראה שזאת דוקא את עם הוואבוס! :wink:

:not_worthy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קבל "תגובה אופיינית לאישה" בשם כל הנשים, אמא שלך, אחותך וזוגתך אם יש כזו.

נדיר אמנם, אבל קורה וקרה שיש אנשים רחבי לב , לא לחוצים שנותנים סיבוב ללא תמורה. אבל את זה אתה כנראה לעולם לא תבין

מסכים איתך 100%.. לעולם לא אבין. ניחא פיאט 127 אבל לא ברכב עם כל כך הרבה כח ועם תג מחיר שכזה.

מאחל לך רק בהצלחה :lol:

מבחינתי זה כמו לבקש סיבוב על החברה

אברה קדברה

פורסם

אני היחידי שחשב פה על עניין הרווח? D:

אממ נניח והייתה לי פרארי, לקבל באזור ה 500 שקל לכמה זמן? 10-15 דק'?

מפרסם עצמי באינטרנט! 10 אנשים ביום שווה 5000 שקל :p תורידו את הדלק, נניח 1000 שקל דלק.

אממ יוצא לי בסוף החודש 104,000 ש"ח, נעבוד ככה שנה ואז אני אוכל לקנות עוד פרארי!! ולפתוח עסק של השכרה D:

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ומה הקטע הזה באיטליה עם ה100 יורו לחצי שעה?

100 יורו ל-10 דקות התכוונת.

סבבה שילמת 100 יורו מה יושב לידך מורה נהיגה עם ברקס וקלאץ?

אין קלאץ' ברכבים האלה, למעט פרארי ישנות יותר (355 למשל) ואין למדריך לידך דוושות, אם לא תנהג בהתאם להוראות שלו הוא פשוט יכבה את הרכב וינהג ברכב בחזרה לסוכנות.

מה קורה אם שרטת את האוטו ועשית נזק של 20 אלף יורו?

כל עוד נהגת בהתאם להוראות המדריך והתאונה לא באשמתך אתה מכוסה בביטוח.

אם נהגת בהתאם להוראות המדריך ועדיין גרמת לתאונה אתה תחוייב בהוצאות השתתפות עצמית.

אם לא נהגת בהתאם להוראות המדריך וגרמת לתאונה- תוודא שיש לך 2 ריאות ו-2 כליות, אתה כנראה הולך להפרד מהן... (יש בחוזה מחירון, דפקת ג'אנט= x *כסף, דפקת פגוש= x *כסף וכו').

*כסף= המון כסף.

ולאחר ההפחדות,

כל עוד אתה מראה שאתה לא איזה מופרע ויודע לשלוט ברכב, המדריך יזרום איתך ויתן לך לתת בגז בכיף.

הנה, כך (קדמה לכך נסיעה של רבע שעה עם אותו מדריך בפרארי קליפורניה, אז הוא הבין שאני מבין דבר או 2 ובנסיעה הזאת הוא כבר דרבן אותי לתת gas all the way.....:

http://www.youtube.com/watch?v=790nzldRw_I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...