Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מורכב כ"כ יש דגם מסויים שאת רוצה?

זו ההצעה שלי אלייך.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs309.snc3/29053_127926617218905_100000047035266_326430_3223879_n.jpg

עכשיו נראה כמה קסם אישי יש לך.

וקסם אישי זה לא פינת ליטוף חתולים ברחוב סומסום.

שיהייה אחלה יום :)

ויש לי עוד פיתרון.

יש ב ג'לג'וליה פיאט אונו שנוסעת חזק.

אז באמת לא ביג דיל וגם אמרנו בלי תמונות שלך נכון?

דיברנו על 660 CC בכל צד אמממ....

טוב אפשר להיתפשר?

יהייה רשום לפיאט אונו "אולי לא פרארי אבל בכל מקרה איטלקיה"אוכל?

פורסם

:shock2: (הכוונה לשריקה ) אכן יפיפייה!

קוראת בין השורות כמה אתה נהנה מזה :wink:

סומכת על זה שבמידה וזה אמיתי אז נגיע להבנה.גם מאמינה גדולה בטוב לב של אנשים . מה שנותנים מקבלים בחזרה ב"סיבוב" אחר , הרי הגלגל מסתובב..

זה לא מורכב כ"כ יש דגם מסויים שאת רוצה?

זו ההצעה שלי אלייך.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs309.snc3/29053_127926617218905_100000047035266_326430_3223879_n.jpg

עכשיו נראה כמה קסם אישי יש לך.

וקסם אישי זה לא פינת ליטוף חתולים ברחוב סומסום.

שיהייה אחלה יום :)

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

לכל מי שהיה ספק שפראררי לא מביאה נשים בדרכים יצירתיות.. :wink:

pics or it didn't happen

8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
בשום פנים ואופן אסור לפרסם!

אבל גם לא להתרברב בזה שאתה מכיר מישהו עם פרארי.

הוא לא מכיר. הוא מפרסם קבוע בפורום "תצפיות" (הוא אחד הטובים שם האמת) באתר אחר ולפי מה שהחבר'ה שם מספרים (אולי זה אפילו הוא סיפר) חלק מהבעלים פשוט רואים את הנער\ילד החביב עם המצלמה ולוקחים אותו לסיבוב (נדמה לי שאחד מה"תצפיתנים" קיבל "סיבוב" על CL קלימן הישנה והמוכרת), אז אין צורך לעשות דרמה.. כולם יודעים שה575 של מיכאל לוי עוד מהתקופה שהוא תכנן ליבא פרארי (לפחות הייתה בעבר) זה לא סוד וגם כאן אין דרמה.

פורסם
ולאחר ההפחדות,

כל עוד אתה מראה שאתה לא איזה מופרע ויודע לשלוט ברכב, המדריך יזרום איתך ויתן לך לתת בגז בכיף.

הנה, כך (קדמה לכך נסיעה של רבע שעה עם אותו מדריך בפרארי קליפורניה, אז הוא הבין שאני מבין דבר או 2 ובנסיעה הזאת הוא כבר דרבן אותי לתת gas all the way.....:

http://www.youtube.com/watch?v=790nzldRw_I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמה עלה לך ה-10 דקות האלו? ואיפה זה?

פורסם

גם לאישתי לא אתן לנהוג בה :-), טוב בעצם היא גם לא רוצה.

פרארי רכב עם מנוע מרכזי, ככזה הוא נוטה לעבור את מגבלות האחיזה בצורה מיידית ונקודתית, האמת גם מפחידה (אפילו בידיים מיומנות), רכב לא סלחני בעליל. זהו לא רכב שמשאילים, גם לא לסיבוב קטן.

אני למוד נסיון מר, בעבר השאלתי אלפא מסויימת לחבר קרוב מאוד, היא חזרה בגרירה עם שינוי בשלדה ומנוע שפוך בעקבות "מפגש" עם מכסה ביוב גבוה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הוא לא מכיר. הוא מפרסם קבוע בפורום "תצפיות" (הוא אחד הטובים שם האמת) באתר אחר ולפי מה שהחבר'ה שם מספרים (אולי זה אפילו הוא סיפר) חלק מהבעלים פשוט רואים את הנער\ילד החביב עם המצלמה ולוקחים אותו לסיבוב (נדמה לי שאחד מה"תצפיתנים" קיבל "סיבוב" על CL קלימן הישנה והמוכרת), אז אין צורך לעשות דרמה.. כולם יודעים שה575 של מיכאל לוי עוד מהתקופה שהוא תכנן ליבא פרארי (לפחות הייתה בעבר) זה לא סוד וגם כאן אין דרמה.

פירסמתי בעבר, עזבתי את הפורום ההוא מסיבות אישיות וגם לא כל כך אישיות.

חבר שלי שגם עוסק בתחום קיבל סיבוב על CL לורינסר ישראלית, ועל עוד כמה רכבים כגון פורשה 996 טורבו.

אני קיבלתי סיבוב רק על ה-575 (בינתיים).

:-D

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
כמה עלה לך ה-10 דקות האלו? ואיפה זה?

צולם באיטליה, שילמתי 250 יורו עבור חצי שעה שנחלקו בין ה-458 לקליפורניה, כולל הסרטים שצולמו ב-2 הרכבים.

לארגן סיבוב על רכבים כאלה זה לא בעיה מיוחדת בחו"ל, יש פה חברי פורום שיש להם רכבים בסגנון בחו"ל (אמנם פורשה זה לא פרארי, אבל טוב בהחלט) ויש פה גם חברי פורום שיש להם חברים עם רכבים כאלה ואפשר לארגן דרכם סיבוב. (סיבוב= לשבת ליד הנהג).

לנהוג זה כבר סיפור אחר, אני בכיף ישאיל רכב שלי לחבר אם הוא צריך בלי תלות בשוויו, אבל רכבים כמו אלה שאנחנו מדברים עליהם הופכים להיות מאוד מסוכנים בידיים לא מיומנות ואם היה לי רכב כזה לא הייתי רוצה את הכאב לב שהיה נגרם לי אחרי שחבר היה דופק לי רכב כזה.....

בקיצור, לא נותנים לחבר\מכר\דוד של לנהוג לך ברכב כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב, הוצאתם לי את האוויר מהגלגלים... :lol:

אני פתוחה גם לסיבוב במושב ליד הנהג , רק שחולה ההגה שלי יריח ריח של פרארי ויגשים חלום ילדות:drool:

בודקת עכשיו גם אופציה של נהיגת מירוץ בפורטוגל- אז אם מישהו מכיר /יודע זו גם אופציה.

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

סיבוב על רכב לא ממש עושה לי אישית את זה.אני בחיים לא ביקשתי מאף אחד,אם מציעים לי לעשות סיבוב אז בכיף,זה לא משהו שאני ירצה בזה או חולם על זה.

החוויה הזמנית הזאת גם לא עושה לי את זה,זה כאילו עלית על רכבת הרים בלונה פארק ונחרט לך בזכרון ההנאה הזמנית,המהירות התלתולים מהדריפטים וכו'.

ולתעד את הנסיעה במושב ליד הנהג,זה סתם להתלהב כמו ילד "סתכלו עשיתי סיבוב על...".

בסיבוב שעשיתי לא הוצאתי פלאפון והסרטתי את זה,במיוחד שהרכב הגיע לשניה אחת ל200 קמ"ש בכביש של 100 שזה בכלל לא רצוי להסריט ולפרסם ביוטיוב כדי שאיזה שוטר יצפה בזה וינסה לחקור את המפרסם.למרות שלא מדובר בנהג שהוא עבריין תנועה,אלה נהג טוב שיודע להשתלט על הרכב בכל מהירות שיסע.

רק אני חושב ככה אתם תחשבו בטח אחרת ממני. במקרה של פזולי איך לא עשה סרטון בנסיעה על פרארי בארץ זה בגלל שהוא רצה להנות מהנסיעה.

מבחינתי לא להכנס גם לרכבים,אוהב רק לצלם אותם. לא מעבר לזה.:wink: (למי שלא הבין).

פורסם
וזה מה שקורה כשנותנים למישהו לא מוכן לנהוג על פרארי:

COchK2qOfDg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שטויות ברוטב עגבניות. לא היה קורה בפרארי מודרנית. למעשה, כל עוד משאירים את הכיוון במצב כביש וכל הבקרות פועלות הוא יכול לנסוע בזה כאילו זה טויוטה קורולה.

עידן 996 גם ה"תצפיות" שלך בפורומים השונים יפות ומעניינות.

פורסם

החוויה הזמנית הזאת גם לא עושה לי את זה,זה כאילו עלית על רכבת הרים בלונה פארק ונחרט לך בזכרון ההנאה הזמנית,המהירות התלתולים מהדריפטים וכו'.

.

והרי נקודה למחשבה:

גם סקס זו חוויה זמנית. אז אתה לא עושה את זה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...