Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש איזה מלון באיטליה שהוא על מסלול מרוצים (משהו כזה או בשיתוף) בו אפשר פשוט לנהוג ברכב על פי בחירה.

המחיר אגב, אטרקטיבי מאוד. כמה אלפי יורו וזה שלך (לכמה שעות)

Opel Adam S 2017

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קבל "תגובה אופיינית לאישה" בשם כל הנשים, אמא שלך, אחותך וזוגתך אם יש כזו.

נדיר אמנם, אבל קורה וקרה שיש אנשים רחבי לב , לא לחוצים שנותנים סיבוב ללא תמורה. אבל את זה אתה כנראה לעולם לא תבין

לא, כנארה שאת לא תביני לעולם שוב כמו שאמרתי קודם את חיה בסרט ובסרט וורוד!!! אולי את עם עיינים אדומות כי רק דרך עיינים אדומות רואים עולם ורוד. איזה סיבה את רואה שבעל רכב כל כך יקר ועוד בארץ שזה רכב נדיר מאוד! יתן סיבוב לבנאדם שהוא לא מכיר סתם ככה?

לא כל הנהגים בארץ יודעים להשתלט על רכב כזה לא משנה אם זה חולה הגה או לא. ושוב כמו שאמרתי אם מישהו היה מבקש ממני סיבוב על הרכב שלי ועוד בנאדם שאני לא מכיר, הייתי מתפוצץ לו מצחוק מול הפנים ועדיין אין לי פרארי.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
לא, כנארה שאת לא תביני לעולם שוב כמו שאמרתי קודם את חיה בסרט ובסרט וורוד!!! אולי את עם עיינים אדומות כי רק דרך עיינים אדומות רואים עולם ורוד. איזה סיבה את רואה שבעל רכב כל כך יקר ועוד בארץ שזה רכב נדיר מאוד! יתן סיבוב לבנאדם שהוא לא מכיר סתם ככה?

לא כל הנהגים בארץ יודעים להשתלט על רכב כזה לא משנה אם זה חולה הגה או לא. ושוב כמו שאמרתי אם מישהו היה מבקש ממני סיבוב על הרכב שלי ועוד בנאדם שאני לא מכיר, הייתי מתפוצץ לו מצחוק מול הפנים ועדיין אין לי פרארי.

אולי אתה צודק לגבי רוב הנהגים בארץ.

אני הצלחתי להשיג סיבוב, סיבוב על פרארי, 575M, מהבעלים בארץ, הוא לא מכיר אותי, אני לא אותו, הגעתי אליו בדרך שאני לא אפרט כי הוא לא רוצה שעוד אנשים יגיעו אליו (דרך לגיטימית, הוא אפילו החמיא לי על הדרך הזו), נתן לי סיבוב עליה (לא נהגתי, ישבתי במושב הנוסע, אין לי רישיון) ואז גם נתן לי לצלם אותה.

יש אנשים כאלו, ויש כאלו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

בקיצור, הוא לא נתן לך לנהוג אלא לקח אותך סיבוב.

יש הבדל גדול.

טוב לא גדול, ענק!!!!!

ואני לא נוטה לתת לאנשים לנהוג על הרכב שלי אבל אם אני אתרשם שמדובר באדם עם ראש טוב ואני יכול לסמוך עליו,

אז יכול וכן אתן לו סיבוב במידה ואשב ברכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני הצלחתי להשיג סיבוב, סיבוב על פרארי, 575M, מהבעלים בארץ, הוא לא מכיר אותי, אני לא אותו, הגעתי אליו בדרך שאני לא אפרט כי הוא לא רוצה שעוד אנשים יגיעו אליו (דרך לגיטימית, הוא אפילו החמיא לי על הדרך הזו), נתן לי סיבוב עליה (לא נהגתי, ישבתי במושב הנוסע, אין לי רישיון) ואז גם נתן לי לצלם אותה.

יש אנשים כאלו, ויש כאלו.

השם משפחה שלך הוא לא במקרה מולנר,אברג'יל וכו' נכון?:wink:

turboy

פורסם

יש אנשים כאלו, ויש כאלו.

אתה מדבר על סיבוב שאתה יושב באוטו לא נוהג!!! יחי ההבדל הגדול. אני מדבר על סיבוב נהיגה באוטו.

ומה שאתה אומר גם לי קרה אומנם לא עשיתי סיבוב באוטו אבל יש אנשים טובים כמו שפעם אחת הסתכלתי על M5 חדשה ובעל הרכב הגיע הראה לי את האוטו הסביר לי עליו נתן לי לשמוע את המנוע והיה אחד הנחמדים.אבל הוא לא היה נותן לי לנהוג עליה וגם לא הייתי מוכן לנהוג עליה! וזאת כוונתי.

פורסם

יש אנשים כאלו, ויש כאלו.

יצאת ג-ב-ר ! :shock::roll:

פורסם

:mm_yeah: אל תהיה מתחסד.

כל מי שרוצה לדעת מיהו בעל ה575M יכול לברר את זה תוך כמה שניות.

וזה לא משנה אם למישהו יש פרארי או לאדה, הוא עדיין ממשיך להיות בן אדם ויכול לעשות מה שהוא רוצה עם הרכוש שלו.

באופן אישי אני לא הייתי נותן לאף אחד לנהוג על הפרארי שלי, ובגלל זה גם ברור לי שלא יתנו לי לנהוג על שלהם אם אבקש.

לא צריך להיעלב, ככה עובד העולם.

פורסם
בקיצור, הוא לא נתן לך לנהוג אלא לקח אותך סיבוב.

יש הבדל גדול.

טוב לא גדול, ענק!!!!!

ואני לא נוטה לתת לאנשים לנהוג על הרכב שלי אבל אם אני אתרשם שמדובר באדם עם ראש טוב ואני יכול לסמוך עליו,

אז יכול וכן אתן לו סיבוב במידה ואשב ברכב.

עידן

צודק, יש הבדל בין לנהוג לבין לקחת לסיבוב, אבל עדיין רלוונטי (פחות או יותר לנושא הספציפי הזה).

השם משפחה שלך הוא לא במקרה מולנר,אברג'יל וכו' נכון?:wink:

חחחח, לא.

אתה מדבר על סיבוב שאתה יושב באוטו לא נוהג!!! יחי ההבדל הגדול. אני מדבר על סיבוב נהיגה באוטו.

ומה שאתה אומר גם לי קרה אומנם לא עשיתי סיבוב באוטו אבל יש אנשים טובים כמו שפעם אחת הסתכלתי על M5 חדשה ובעל הרכב הגיע הראה לי את האוטו הסביר לי עליו נתן לי לשמוע את המנוע והיה אחד הנחמדים.אבל הוא לא היה נותן לי לנהוג עליה וגם לא הייתי מוכן לנהוג עליה! וזאת כוונתי.

כמו שאמרתי לעידן, צודק, אבל זה עדיין רלוונטי לנושא.

יצאת ג-ב-ר ! :shock::roll:

לא צריך להיות ציני/לקנא, סך הכל סיפרתי מקרה שרלוונטי לנושא הזה, 100% שאם אתה היית מקבל סיבוב על ה-575, היית כותב בנושא הזה. ולא היית שמח לראות תגובה שאתה הגבת לי.

:mm_yeah: אל תהיה מתחסד.

כל מי שרוצה לדעת מיהו בעל ה575M יכול לברר את זה תוך כמה שניות.

וזה לא משנה אם למישהו יש פרארי או לאדה, הוא עדיין ממשיך להיות בן אדם ויכול לעשות מה שהוא רוצה עם הרכוש שלו.

באופן אישי אני לא הייתי נותן לאף אחד לנהוג על הפרארי שלי, ובגלל זה גם ברור לי שלא יתנו לי לנהוג על שלהם אם אבקש.

לא צריך להיעלב, ככה עובד העולם.

באמת כל אחת יכול לברר מי הבעלים של ה-575, אבל בכל מקרה אני לא אפרסם את שמו/כתובתו/איך הגעתי אליו בגלל שתי סיבות:

א. אני מכבד כל בעל רכב ומשתדל לא לפרסם באינטרנט פרטים מיותרים עליו.

ב. הוא ביקש (לא שהייתי מפרסם עליו דברים אם הוא לא היה מבקש).

פורסם

אם כל השרשור היה מדבר על לקבל סיבוב על האוטו לא בנהיגה אלא פשוט לשבת ליד הנהג זה כבר דיבור אחר לגמרי.

פה אני יכול להבין ואם הייתי יכול לעזור בזה גם הייתי עוזר. זה עוד אפשרי למצוא בנאדם שיסכים שישבו לידו להרגיש קצת מה זה פרארי.

נ.ב אם יש כזה אשמח להכיר אותו:lol:

פורסם

לא צריך להיות ציני/לקנא, סך הכל סיפרתי מקרה שרלוונטי לנושא הזה, 100% שאם אתה היית מקבל סיבוב על ה-575, היית כותב בנושא הזה. ולא היית שמח לראות תגובה שאתה הגבת לי.

איני ציני ואיני קנאי, אך אין צורך להתרברב עם הדבר שכן רק קיבלת צילומים ונסיעה בתוך האוטו, השרשור עצמו מדבר על נהיגה עצמית ברכב ולא כנוסע. וכן הדרכים בהן פנית למיכאל לוי יצירתיות מאוד, לא הייתי חושב על דבר כזה ;)

אפרופו פרארי, בחודש הבא נפתחת הסוכנות מתחת לבניין קרדן בתל אביב... שמישהו יעבור שם לראות אולי יש תסמינים ראשונים :p

פורסם

פטצ'ולי, לא יודע מה יש להם.

אם מישהו היה לוקח אותי לסיבוב בפרארי שלו, הייתי מסריט את עצמי צועק כמו נקבה ומעלה את זה לכאן בלב שלם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
פטצ'ולי, לא יודע מה יש להם.

אם מישהו היה לוקח אותי לסיבוב בפרארי שלו, הייתי מסריט את עצמי צועק כמו נקבה ומעלה את זה לכאן בלב שלם.

צודק לגמרי, לא מבין למה חושבים שאני מתרברב, בסה"כ אמרתי למישהו שזה אפשרי והגיוני להשיג סיבוב על פרארי, גם בארץ.

ד"א זה פזולי :D

פורסם
צודק לגמרי, לא מבין למה חושבים שאני מתרברב, בסה"כ אמרתי למישהו שזה אפשרי והגיוני להשיג סיבוב על פרארי, גם בארץ.

ד"א זה פזולי :D

לא יודע זה נשמע קצת שוויצרי איך שאתה מציג את זה. לא חשוב. אני מקווה שחברת ההשכרה AVIS יעמדו בהבטחתם ויישכרו רכבי פרארי :roll:

• תוכן חדש...