Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה, ילד בן 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא ניתן לקבוע מי אשם בתאונה, מכיוון שפותח השרשור הגיע לסייע לאחר שהתרחשה ולא היה עד לפגיעה עצמה.

ולפותח השרשור HeroesCut גם שברים פתוחיםניתן לרפא, (תלוי מהי רמת הפציעה, כמובן שאינני רופאה.) כך שנקווה בשביל הילד שיחלים במהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למרות שזאת גם אשמת הנהג כי הוא נהג צעיר שנוסע על "אודי" בשביל הפוזה לא ראיתי את התאונה אבל אני משער שהוא נסע דיי מהר כי כל השמשה שלו התנפצה.

הנהג אשם גם כי:

1. הוא נוהג ב-Audi

2. הוא צעיר

3. אתה בוחן תאונות שיודע לקבוע שהוא נהג "מהר".

אתה צריך להתבייש על האופן בו אתה מאשים אדם בגלל הדעות הקדומות שאתה מחזיק.

זהו, כל מי שהוא צעיר ויש לו רכב יוקרתי הוא אוטומטית אשם בתאונות?!

ומה זה אומר על צעיר שרוצה HGT, כמוך?!

על אחת פי כמה וכמה רכב ספורטיבי אוטומטית הופך אותך לאשם בכל תאונה שאולי תקרה לך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים מה קרה לכם? מה זה כל העליהום הזה?

הבחור הוא השופט במשפט? הוא הקצין משטרה? מה קרה?

חשבתם אולי שהוא בסערת רגשות,אולי הוא לא "מבין" ברכבים כמוכם.

לא צריך להיסחף חברים, שתו מים קרים

כולה אמר את דעתו, מכאן ועד תתבייש הדרך מאוד מאד רחוקה.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כולה אמר את דעתו, ודעתו סטריאוטיפית, שופטת ומבישה, והיא לא "רק דעתו", היא דעתו כפי שנכתבה ברבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

(רק בשביל הפרוטוקול) אני כבר מזמן לא מתעניין ברכבים במיוחד אחרי התאונה הזאת.

אין לי מה להתבייש על מה שאני חושב זו דעתי ואולי היא שגוייה אבל מכאן ועד להתבייש זה שמיים וארץ.

הדבר הראשון שפשוט עולה לי בראש שאני רואה רכב כזה וצעיר זה שהוא נסע מהר, נורא מצטער אם זה סטראוטיפ אבל אני לא בא בכוונה להעליב.

בכל מקרה האמא של הילד התקשרה אלינו היום ואמרה שהוא מאושפז במצב בינוני עם שבר ביד וברגל, אני מקווה שזה משהו שניתן לתקן והכול יהיה בסדר

והודתה לנו בין השאר

אגב אנ יודע שהוא בן 10 כי אני ואחותי דיברנו איתנו ושאלנו אותו מה הוא אוהב לעשות וכל מיני כאלה כדי להסיח את דעתו-לזה ששאל

שוב המטרה שלי לא הייתה לפגוע באף אחד ומצטער מאוד אם מישהו ניפגע מהסטריאוטיפים שהצגתי לדעתכם, פשוט הייתי בשוק מוחלט ולא הצלחתי להירדם חצי לילה בגלל התאונה

פורסם
(רק בשביל הפרוטוקול) אני כבר מזמן לא מתעניין ברכבים במיוחד אחרי התאונה הזאת.

הנה בדיוק הבעיה!

אתה לא רואה את הקשר שבין פעולה ותוצאה.

אין קשר בין להיות מעוניין ברכבים ובין תאונה כי ילד התפרץ לכביש.

צורת הניתוח שלך לא הייתה ממש מורכבת במקרה הזה. אתה מסיק מסקנות ולא באמת טורח לברר את האמת.

בלי להעליב, זו צורת מחשבה שמתאימה לגילאים 12-16, ולא לאדם בוגר.

פורסם

השאלה שלך עוד יותר מעצבנת, לא ניתחתי שום דבר ולא הגעתי למסקנה, אמרתי מה ששיערתי הנושא יצא מהקשרו ברמות מטורפות

פורסם

קודם כל, כל הכבוד לך על מתן מענה לבן אדם בצרה!!!

, וששאר חברי הפורום לפי דעתי לא צריכים להתעצבן, הבחור רשם את דעתו וזכותו לרשום, הוא לא הביעה דעה נגדית אלא העלה את מחשבותיו, הוא לא בא להגיד שכולם ככה.

גם לי לפני שבועיים בכניסה לרחוב שלי ,יצא מהחניה של אחד השכנים ילד בן 5 רכוב על טרולי קטן במהירות וחצה את הכביש בלי להסתכל ימינה או שמאלה וטס לעבר המגרש משחקים, בנס נסעתי 25 קמ"ש, בשניה שראיתי בלמתי אבל לא היה חסר לעלות על הילד, המרחק בין השער שלו לכביש היה פחות ממטר!!. אני לא חושב מה היה קורה עם מישהו אחר היה נוסע קצת יותר מהר, בערך 40 קמ"ש, האם היה סיכוי לרכב לבלום.

ומצד שני הייתי רוצה להעלות את ההתנהלות של רוכבי האופנים המבוגרים שראיתי .

קבוצה של רוכבי אופנים החליטו להשתלט על כביש, ולא רק לרכוב עליו , אלא לרכב בשיא התנועה של יציאת מכוניות לעבודה, בשעה 8 בבוקר שרוב המכוניות נוסעות לבית ספר, לגן, לעבודה

לא מספיק בכביש אין שולים, החליטו רוכבי האופניים לנסוע באמצע הכביש וחסמו את הנתיבים, רק לאחר ציפצופים רבים של רכבים עשו הרוכבים טובה ופינו קצת את הכביש רק כדי שוב לסגור אותו כי הנתיב הפך לפס לבן מלא.

אז אני אומר שיש כאלו שאין להם מזל כמו ילדים קטנים, ויש מבוגרים חסרי אחריות שתורת הבריאות שלהם מסכנת אותם ואת הסובבים אותם בשביל "ספורט" ו"שנהגי הרכב ילכו לחפש מי ינענע אותם !!". אפילו שכן סיפר לי שרוכב כמעט נכנס בו שחצה את הנתיב לנתיב הנגדי כדי לקצר את הנסיעה ושהשכן שלי צפצף לו שהוא כמעט נכנס בו, קיבל מהרוכב האופנים אצבע משולשת.

פורסם
(רק בשביל הפרוטוקול) אני כבר מזמן לא מתעניין ברכבים במיוחד אחרי התאונה הזאת

אחרי התאונה שסיפרתי עליה בעמוד הקודם הפסקתי להתעניין בילדים (לא באופן הזה, סוטים!).

מקווה שוויתרת על עניין הHGT, רכב עם פוזה, במיוחד בצהוב, שתמיד נוסע מהר בכבישים ערוניים.

אגב, גם אוטובוס לא נותן מענה הולם, אישית הייתי באוטובוס שעלה לאדם מבוגר על הראש אחרי שהוא מעד ונפל על הכביש ברחוב המסגר בת"א, קול הניפוץ מהדהד בראשי עד היום.

ואני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על הרכבת שמוחקת משפחות שלמות ברגע.

לזכותך יאמר שאתה כנראה עדיין קטן, לפני או בתחילת השירות הצבאי ואני מאמין שדעותך עוד ישתנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ומצד שני הייתי רוצה להעלות את ההתנהלות של רוכבי האופנים המבוגרים שראיתי .

קבוצה של רוכבי אופנים החליטו להשתלט על כביש, ולא רק לרכוב עליו , אלא לרכב בשיא התנועה של יציאת מכוניות לעבודה, בשעה 8 בבוקר שרוב המכוניות נוסעות לבית ספר, לגן, לעבודה

אין קשר בין זמני רכיבה של האופניים על הכביש.

גם כאשר הרוכבים רוכבים בשעות מוקדמות של הבוקר כאשר אין תנועה רבה הם נפגעים.

לדוגמא אתה יכל לראות את התאונה האחרונה שבה פגע נהג חדש בקבוצת רוכבי אופניים והרג 2 מהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אחרי התאונה שסיפרתי עליה בעמוד הקודם הפסקתי להתעניין בילדים (לא באופן הזה, סוטים!).

מקווה שוויתרת על עניין הHGT, רכב עם פוזה, במיוחד בצהוב, שתמיד נוסע מהר בכבישים ערוניים.

אגב, גם אוטובוס לא נותן מענה הולם, אישית הייתי באוטובוס שעלה לאדם מבוגר על הראש אחרי שהוא מעד ונפל על הכביש ברחוב המסגר בת"א, קול הניפוץ מהדהד בראשי עד היום.

ואני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על הרכבת שמוחקת משפחות שלמות ברגע.

לזכותך יאמר שאתה כנראה עדיין קטן, לפני או בתחילת השירות הצבאי ואני מאמין שדעותך עוד ישתנו.

"לזכותי ייאמר שאני עדיין קטן"...... אני אמרתי מה ששיערתי שקרה ע"פ מה שראיתי אנשים נוהגים לתקוף פה יותר מידי כשהם רק רואים הזדמנות, אפילו אם זה סוטה מן הנושא, זה לא קשור לגיל שלי בין אם אני בן 18 או 30.

נמאס לי שאנשים מנסים למצוא דרך לתקוף ולקרוא בין השורות מאשר להתעסק במה שהדיון באמת עוסק בו

פורסם
מאשר להתעסק במה שהדיון באמת עוסק בו

אנא ממך, האר את עיניי, במה הדיון באמת עוסק?

למען הסר ספק, אני לא תוקף אותך ברמה אישית בשום אופן.

להפך, מה שאתה ומשפחתך עשיתם ראוי להערכה.

אבל לא מבין, מה בעצם אתה רוצה?

פורסם

סתם מספר על התאונה, בדיוק כמו שאר האנשים פה שמפרסמים דברים, אבל עם נימה כזאת...

באמת עדיף שלא לפרסם פה כלום

פורסם

או, אז זהו, שאתה לא סתם מספר על התאונה.

אתה גם שופט ומוציא להורג את נהג הרכב על הדרך בלי לדעת את העובדות ועל זה הדיון.

אני מבטיח לך שאם היית יוצא בהאשמות בוטות ודומות נגד הילד, למשל "ברור לי שהילד אשם, רץ באמצע הכביש בגלל הפוזה של הפלאפון" הדיון היה מתנהל על משפט השדה שאתה עושה לו ולא לנהג.

פשוט קשה לראות חשיבה מעוותת ולהמשיך הלאה.

• תוכן חדש...