Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה, ילד בן 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין קשר בין זמני רכיבה של האופניים על הכביש.

גם כאשר הרוכבים רוכבים בשעות מוקדמות של הבוקר כאשר אין תנועה רבה הם נפגעים.

לדוגמא אתה יכל לראות את התאונה האחרונה שבה פגע נהג חדש בקבוצת רוכבי אופניים והרג 2 מהם.

ל'

אני לא רוצה לסטות מהדיון, אבל כן יש קשר ישיר בין תנועה רבה לבין תאונה, חכם מונע מה שאחרים לא רואים קדימה.

ככל שכמות התנועה גדולה יותר , גודל הסיכוי שלך להידרס גדולה יותר.

המזל של הרוכבים הללו , הוא סיכוי אחד למליון אבל זה קרה וזה מאוד מצער.

ולכן רוכב חכם לא רוכב על הכביש בארץ , הוא יורד לרכב על אופני שטח, גם מצריך יותר כושר, גם מצריך יותר קורדינציה וכשרון רכיבה. לרכוב על קו ישר, גם הבת שלי יכולה עם גלגלי עזר :), ואני לא נותן לה כמו החכמולוגים בטלווזיה לרכב בשולי כביש בין עירוני או כביש עירוני בפרט רק כדי להראות שזה אפשרי גם לילדים.

את הכביש אני משאיר למכוניות והאופנעים, בשטח אני לא חושב שנמצא מישהו שידרוס רוכב, אלא עם כן זה שביל גיפים :) :)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים מה קרה לכם? מה זה כל העליהום הזה?

הבחור הוא השופט במשפט? הוא הקצין משטרה? מה קרה?

חשבתם אולי שהוא בסערת רגשות,אולי הוא לא "מבין" ברכבים כמוכם.

לא צריך להיסחף חברים, שתו מים קרים

כולה אמר את דעתו, מכאן ועד תתבייש הדרך מאוד מאד רחוקה.

+10

הבחור רושם חוויות. מלבד סוג הרכב וגיל הנהג רשם שמהתרשמותו עצמת הפגיעה היתה גדולה, הסיק שהמהירות היתה גבוהה. אולי שכח להוסיף את המילה "יתכן".

לא אשכח איך לפני כמה שנים יצא לי לראות מכונית אחרי תאונה, מאלה שלא כל כך ברור איך הגיעו לשם:

גולף כהה, עם חתך צמיגים שלא ידעתי שקיים, עם שני גלגלים אחוריים תלויים על גדר בטיחות שמעבר למדרכה.

150 מטר קודם לכן ניכרו סמני חיכוך על המדרכה.

זה היה לפנות בוקר ועדיין ניתן היה לשמוע את הטראנסים בוקעים מתוך הגולף.

סטראוטיפ? או שהגולף נכנסה לסיבוב מאוד רחב במהירות שהנהג הפוחז לא הצליח להשתלט עליה?

פורסם
או, אז זהו, שאתה לא סתם מספר על התאונה.

אתה גם שופט ומוציא להורג את נהג הרכב על הדרך בלי לדעת את העובדות ועל זה הדיון.

אני מבטיח לך שאם היית יוצא בהאשמות בוטות ודומות נגד הילד, למשל "ברור לי שהילד אשם, רץ באמצע הכביש בגלל הפוזה של הפלאפון" הדיון היה מתנהל על משפט השדה שאתה עושה לו ולא לנהג.

פשוט קשה לראות חשיבה מעוותת ולהמשיך הלאה.

אין לי כוח כבר להגיב לשטויות האלה...

אני חוזר על עצמי ואתה חוזר על עצמך, הסקתי דברים ממה שראיתי, שפוט אותי על זה

אגב גם אם החשיבה מעוותת לדעתך אתה רשאי לבוא ולהגיב בנימה יפה, לא להכניס לי כי זאת אטרקציית היום.

פורסם

אני מציע לך HeroesCut שתכנס לחדר קטן וחשוך ואל תצא ממנו לעולם.

חברים אתם נסחפים, זוהי דעתו וזוהי גם התרשמותו, לא צריכים להתנפל על הבנאדם.

אתם חושבים שהוא טועה? תתקנו אותו אל תתנפלו עליו.

כשאתם מתנפלים עליו אתם בדיוק כמו אלה שיש שמדביקים את "סטריאוטיפ"

יש להסביר ולנסות שאדם אחר יקבל את הדעה ויש לנגוח, וזה רבותיי מה שאתם עושים.

האכזבה האישית שלי היא מהאנשים שמובילים את הפורום הזה ונחשבים לדמויות מובילות, הפורום נועד על מנת ללמד ולהעביר דעות אחד עם השני ולא להתנגח באדם שבסך הכל רשם את דעתו .

בקצב הזה אנשים פשוט לא יגיבו יותר ולא יעלו פוסטים.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
אין לי כוח כבר להגיב לשטויות האלה...

אני חוזר על עצמי ואתה חוזר על עצמך, הסקתי דברים ממה שראיתי, שפוט אותי על זה

אגב גם אם החשיבה מעוותת לדעתך אתה רשאי לבוא ולהגיב בנימה יפה, לא להכניס לי כי זאת אטרקציית היום.

אני "מכניס לך"?

בנתיים אתה קורה לדברי "שטויות".

בכל אופן, זה פורום, ברגע שאתה מעלה נושא ומערב בו את דעתך הנחרצת ייתכן ויהיו אנשים שיחלקו עליך.

אותם אנשים יתנו לך להבין שאינם מסכימים עם דעתך, זו לא סיבה להעלב.

אני חושב שנטחנו פה מספיק מים ומאחל לכולם שבת לפנים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה יש?!

מה קרה?!

אפשר לכתוב שכל מי שנוהג על מותג יוקרה והוא צעיר אוטומטית אשם בתאונה, ואסור לכתוב שמי שכותב כך צריך להתבייש על ההכללות שהוא עושה?!

זו דעתו וזו דעתי.

ומי שכותב דברים, שיהיה מוכן לעמוד מאחוריהם ולא להתבכיין שזו "רק" דעתו ולמה מעיזים לבקר אותה ואותו.

זה מה שאני חושב, שלהאשים מישהו בדריסת ילד רק בגלל גילו והרכב בו הוא נוהג זו בושה. בושה למאשים, שגוזר אשמתו של איש תמים ללא שום ראיות או הוכחות, ובניגוד לעובדות כפי שהוא יודע אותן (בניגוד לדברים שהוא משער, מתוך הדעות הקדומות שיש לו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מתחת לביתי היום כשאני מגיע, אני רואה ילד קטן שרוע על הריצפה, באותה שנייה אני אבי ואחותי קפצנו מהאוטו ורצנו לעזור לו, למרות שהיו שם המון אנשים, הילד התרפץ לכביש מכיוון ששכח את הפלאפון שלו בגינה ציבורית ונסע על אופניים, הנהג שעלה עליו גם מסכן כי הוא פשוט זינק לו לכביש, למרות שזאת גם אשמת הנהג כי הוא נהג צעיר שנוסע על "אודי" בשביל הפוזה לא ראיתי את התאונה אבל אני משער שהוא נסע דיי מהר כי כל השמשה שלו התנפצה.

בקיצור רציתי לבכות שראיתי ילד כל כך קטן שרוע בוכה על הריצפה ישר הזמנו אמבולנס, אבא שלי מכיוון שהיה במד"א יש שם לו חוסם אורכים שהורדתי את החולצה שלי ושמנו לו על הרגל, אני ואחותי השחנו את דעתו ודיברנו איתו על דברים אחרים, הילד היה כולו בהלם והדבר היחיד שרצה שנעשה זה להביא לו את הפלאפון, כל כך קטן ומסכן.

כזה חמוד אומר עם בכי בעיניים: "מזל שחבשתי קסדה ולא קיבלתי מכה בראש", כל הרגל שלו הייתה שפוכה לבחוץ העצם ברגל שבורה לגמרי.

למרות שזה ממה דחה אותי ועשה לי בחילה ישבתי ליידו וניסיתי להשיח את דעתו עם אחותי, מה שמעצבן זה שאנשים צועקים תעזבו אותו כי הילד צעק שלא ייגעו בו, אבל מה הם נותנים לילד בן 10 בכיתה ו' להחליט במצב כזה, צעקתי עליהם :"תסתמו את הפה אם אתם לא יודעים מה לעשות ואל תתנו לילד בן 10 להחליט", לא יודע מה הה קורה אם אבא שלי לא היה שם לו את החוסם, בכל מקרה נראלי שהלכה לו הרגל.

מסקנה, עשו טובה כל אלה שמשפרים את רכבהים, תורידו הילוך זה בא משום מקום, מעכשיו אני נוסע באוטובוסים..[/quote]

פטתי

המשפט הראשון בכחול מבוסס על דברי הילד המשפט האדום בהמשכו מבוססים על דברי עוברי אורח שגם הם לא בהכרח ראו את התאונה.

לכן המסקנה שלי מהתאונה היא שפלאפון הוא מכשיר מסוכן:cry:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכרתי את כל מניות פלאפון שברשותי והגשתי תביעה ייצוגית נגד אשת המנכ"ל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השאלה שלי איך אפשר למנוע את המקרים האלה

לא לנסוע במכוניות. וגם לא בעגלות. וגם לא לרכב על סוסים.

דני

פורסם
שלא תבינו לא נכון, אני לא מאשים את נהג הרכב הילד בעצמו אמר שהוא התפרץ לכביש כי הוא מיהר לחפש את הפלאפון האבוד שלו, אני רק אומר שמבחינת הפוזה של הנהג, אני ראיתי איך הוא נראה ועל מה הוא נוסע, יכול להיות שאני קצת מגזים אבל האנשים שראו את התאונה אמרו בצעמם שהוא לא נסע הכי לאט בעולם.

דרך אגב לא באתי בתלונות לאלה שמשפרים את הרכבים שלהם, רק אמרתי תורידו הילוך זה מגיע משום מקום, אני לא רואה פה שום תלונה רק טיפ מבחינתי

בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה שטויות כתובות בשירשור אחד.

מה המהירות של הנהג קשורה לפוזה? אתה מתכוון שמבחינתך לנסוע מהר זה פוזה? אז למי יש תפיסה מעוותת בנוגע לדברים לנו או לבחור שרואה במהירות נסיעה פוזה?

קודם כל תלמד לכתוב בעברית לאחר מכן תתן טיפים.

פורסם
בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה שטויות כתובות בשירשור אחד.

מה המהירות של הנהג קשורה לפוזה? אתה מתכוון שמבחינתך לנסוע מהר זה פוזה? אז למי יש תפיסה מעוותת בנוגע לדברים לנו או לבחור שרואה במהירות נסיעה פוזה?

קודם כל תלמד לכתוב בעברית לאחר מכן תתן טיפים.

שתוק.

גם כן פורום של אשכנזים חשים, אפשר לחשוב אם כל אחד ואחד מכם היה רואה צעיר עם אודי שעבר תאונה לא היה מסיק שהוא נסע מהר, אתם טיפשים בהכחשה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שתוק.

גם כן פורום של אשכנזים חשים, אפשר לחשוב אם כל אחד ואחד מכם היה רואה צעיר עם אודי שעבר תאונה לא היה מסיק שהוא נסע מהר, אתם טיפשים בהכחשה

תאמין לי כל הפורום הזה אשכנזים חשים את עצמם שוטרים ומתנדבים, אני עפתי מפה לעשות סיבובים מהירים ברחוב באאודי המשופרת טילים שלי.:roll:

ואם זאת הייתה בחורה בסיריון, היית קובע שלכל הנשים אסור לנהוג? כי זאת הסטיגמה המתבקשת לאותו רגע וככה צריך לחשוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אשכנזים לא ממהרים להסיק מסקנות זה אומר שמזרחיים שופטים על המקום?

מה דינם של רוסים?

רוסי אסלי זה לא אשכנזי ואינו מרגיש כאחד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז אין לו בכלל דעה?:wink:

סך הכול עשית טוב שעזרת לאותו הילד וגילית איכפתיות,מצד שני לא צריך להסיק מסקנות בלי לדעת מה קרה.

יש מצב מסוים שכן אפשר לחשוב כמו פותח השירשור שרכבים שניראים ספורטיבים עם נהגים צעירים אכן יעשו שטויות וזה מה שיקרה,רק לא צריך ישר להגיד איך כך זה קרה בגלל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...