Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי

lirdd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

כרגע מותקנת על הרכב לוחית זיהוי סטנדרט.

אני מעוניין להסיר אותה ולהחליפה בלוחית זיהוי קטנה (לא ארוכה אלא קצרה מצדדיה),

האם חוקי הדבר (יש לציין כי קיים סימון ת - תו תקן והרקע הינו צהוב) ???

תודה לעוזרים!

פורסם

במדינה כמו ישראל לא הייתי נוסע בלי מספר קידמי בגלל.פחע רכבים גנובים.עיקר הוראות החוק הנוגעות ללוחיות רישוי בישראל מקובצות בתקנות התעבורה. התקנות קובעות כי רכב הרשום בישראל ישא עליו שתי לוחיות זיהוי, זולת אופנוע, גרור, נתמך, אופניים , אשר ישאו לוחית אחת בלבד מאחור2 על לוחיות הזיהוי להיות תמיד נקיות ולא מוסתרות על ידי המטען שעל הרכב.[3] אסור להסיר לוחית זיהוי מן הרכב, אלא לשם החלפתה. אסור להוסיף פרטים ללוחית, לשנות את צבעה או לטשטשה.[4] רכב הרשום בישראל מורשה לשאת לוחיות רישוי ישראליות בלבד.[5] לוחית הזיהוי ברכב מנועי חייבת להיות מוארת כך שניתן יהיה לקרוא את הכתוב בה ממרחק 20 מטר ביום נאה.אני חושב שהקנס בין 250 ל500 שח.כי נתנו לי על המנשא של האופניים 250 שח תרומה למדינה.

פורסם

כתוב בחוק אופניים?

מישהו ראה פעם אופניים עם לוחית רישוי?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תפתח ויקיפדיה בלוחית זיהוי .אולי פעם היה נהוג זה חוקים ישנים .אני מאמין שהיום מתכוונים למנשא אופניים ולעגלות גרירה .

פורסם

אני זוכר מילדותי מספרים עם אופניים - אשר הונפקו על ידי העיריה (חיפה). זה היה לפני קרוב ל-50 שנה ואין לי מושג לפי איזה חוק או תקנה נגבתה האגרה וניתן המספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...