Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי לא?

אני למשל לא הייתי מוסיף.

כל הרעיון הוא ללמוד על רכב דומה לזה שאתה הולך לנהוג אחרי קבלת רישיון.

מאחר ואין לי כוונה לקנות פיז'ו RCZ אני לא רואה טעם ללמוד עליה. וגם לא נראה לי שאתה הולך לרכוש אחת כזאת בזמן הקרוב.

מי שלהורים שלו יש ג'יפ - הגיוני מאוד שילמד על ג'יפ.

כל השאר זה סתם פוזה וביזבוז מיותר של כסף.

תלמיד בשעיורי נהיגה לא מנצל אפילו 1% מיכולות הרכב ואין מבחינתו כל הבדל בין רכב ספורטיבי עם 300 כ"ס לקסארה דיזל.

רק ברכב קופה ספורטיבי קשה יותר ללמוד, הראות טובה פחות, תגובות המצערת והקלאץ' חדות יותר, על התלמידים שממתינים בתור לשיעור וישבים מאחורה אני בכלל לא מדבר.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני למשל לא הייתי מוסיף.

כל הרעיון הוא ללמוד על רכב דומה לזה שאתה הולך לנהוג אחרי קבלת רישיון.

מאחר ואין לי כוונה לקנות פיז'ו RCZ אני לא רואה טעם ללמוד עליה. וגם לא נראה לי שאתה הולך לרכוש אחת כזאת בזמן הקרוב.

מי שלהורים שלו יש ג'יפ - הגיוני מאוד שילמד על גיפ'.

כל השאר זה סתם פוזה וביזבוז מיותר של כסף.

תלמיד בשעיורי נהיגה לא מנצל אפילו 1% מיכולות הרכב ואין מבחינתו כל הבדל בין רכב ספורטיבי עם 300 כ"ס לקסארה דיזל.

רק ברכב קופה ספורטיבי קשה יותר ללמוד, הראות טובה פחות, תגובות המצערת והקלאץ' חדות יותר, על התלמידים שממתינים בתור לשיעור וישבים מאחורה אני בכלל לא מדבר.

רוב המכוניות הידניות בארץ הן בנזין אבל עדין רוב המכוניות של מורי הנהיגה הן דיזל .. ככה שגם פה אתה לומד על מכונית שכיביכול לא תיסע על אחת כזאת.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

זה הבדל זניח, לעומת הבדל גדול מאוד בין ג'יפ או רכב קופה ספורטיבי לבין מכונית משפחתית רגילה.

פורסם

אז מה, אצלנו יש מורת נהיגה שמלמדת על Audi A4

Audi%2BA4.jpg

שלא אשכח לציין שהיא גם סוחרת סמים ידועה באזור... :lol:

אחלה דרך להלבין את הכסף.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה כבר אפשר לעשות עם RCZ בשיעור נהיגה? בדיוק מה שאפשר לעשות עם אוקטביה. לנהוג לאט, זהיר, ולהשתדל לא לעשות טעויות שהמורה שלכם לא יעשה לכם פרצוף כזה> :x

בקיצור, מיותר.

פורסם

חברה זה לא קורס מסלול, רוב תלמידי הנהיגה בקושי יודעים זינוק בעלייה לא יהיה להם הבדל בין זה ואוקטביה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בשביל התלמיד יותר מלהיב ללמוד נהיגה על רכב כזה בגרסת ה1.6 היא לא חזקה מידי

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
חברה זה לא קורס מסלול, רוב תלמידי הנהיגה בקושי יודעים זינוק בעלייה לא יהיה להם הבדל בין זה ואוקטביה

דווקא בין דיזל לבנזין יש הבדל בזינוק בעליה...

בבנזין אתה יכול לתת גז ובדיזל זה סתם יכבה לך את הרכב.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני למדתי נהיגה על שירוקו, מה הייתי נותן כדי לעשות עליה סיבוב עכשיו...

והמורה לוקח סטנדרטי, לא שקל יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני למדתי נהיגה היו מורי נהיגה עם ג'יפים כדי למשוך תלמידים.

היה אפילו מורה עם רנו סניק 4X4!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני למדתי נהיגה על זה:

vw-gol.jpg

ועברתי ממנוע 1400 שיש לזה למנוע כפול ואורך כפול של כל הרכב.

זה לא רלוונטי בכלל במה אתה לומד נהיגה, כל עוד זה פחות או יותר דומה.

יש בכרמיאל מורה לנהיגה שמלמד על BMW סדרה 1.

פורסם

העניין שלהרבה אנשים לא יהיה אף פעם RCZ,לכן אם יש עכשיו אפשרות לנהוג עליה ולא רק להיסתכל,לדעתי לא מאט יקפצו על זה.

בוקי,אתה צודק שכול הרעיון לנהוג על רכב דומה פלוס מינוס,אך ניראה לי שאתה אומר את זה עכשיו,אבל כשאתה בן 17,זה לא ממש מעניין אותו,אתה רוצה פוזה,משהו יחודי,מרשים ואת זה ה RCZ מספקת בכמויות,פלוס הוא יכול להשוויץ לחברים על מה הוא נוהג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני למדתי על סובארו 1300DL שנת 82 עם 300000 ק"מ שהוחלפה בשיעורים האחרונים ב1600DL אדומה שנת 88.

המגניבים למדו על XT TURBO היו שתיים כאלה ללימוד נהיגה אחת כחולה ואחת שחורה.

לפחות אז זה היה נשמע לי מגניב, בעצם למה לא? עדיף אוטו משעמם?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...