Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום הנהדרים.

לפני שבוע ביום שישי קיבלתי את הרכב שלי יונדאי גטס שנת 2008 1.6 אוט' GLF עם סאנרוף מקורי רכב פרטי ולא ליסינג.

הרכב נקנה מכלמוביל טרייד אין בפ"ת.

באותו יום שלקחתי את הרכב ראיתי שפתאום הסאנרוף לא עבד ( שבאתי לראות את הרכב לפני הקניה הכל היה בסדר גמור והכל עבד).

באמת באותו רגע אמרתי למוסר רכבים של כלמוביל על הבעיה ונתן לי ישר הפניה למוסך של יונדאי המורשה בבני ברק.

הגעתי לשם יום ראשון,ייבשו אותי שם מהבוקר עד 4,רק ב-4 נזכר להגיד לי שהרכב לא יהיה מוכן באותו יום וצריך להשאיר אותו שם מה שזה עוד יותר הרגיז אותי כי לא נתן לי זמן לתכנן איך לחזור הביתה.

בהתחלה טענו שהמתגים שלו לא טובים אז החליפו ועדין לא פתרו את הבעיה,אחרי זה טענו שהמנוע של הסאנרוף לא טוב,בסוף זה לא המנוע...הרכב נשאר מיום ראשון עד שלישי ורק אז אמרו לי כשמסרו לי את הרכב יבום שלישי שהמרימי שמשות של הרכב עושה קצר להכל,החכמים האלה ניתקו לי את המירמי שמשות בטענה שזאת הבעיה ומסרו לי את הרכב ביום שלישי.

כשלקחתי את הרכב והגעתי הביתה קיבלתי את שוק חיי,לא רק שלא תיקנו לי את הבעיה החזירו לי את האוטו עם עוד בעיות!

הסאנרוף שוב אותה בעיה פעם עובד פעם לא עובד,נעילה מרכזית של האוטו גם עובדת לסירוגין,תאורת סלון של הרכב גם עובדת לסירוגין,אזעקה גם עובדת לסירוגין,ןהכי מצחיק שאני יושב באוטו אין סוויצ' אין כלום המפתח ביד ואני יכול לפתוח את החלונות חשמל,והסאנרוף אשכרה החשמל עובד!

יום חמישי שוב חזרתי אליהם ולקחו שוב את הרכב לאותו חשמלאי שעובד עם המוסך (חשמלאי חיצוני שהמוסך עובד איתו) והחזירו לי אותו באותו יום,בהתחלה יצאתי מהמוסך ראיתי שהתאורת סלון עדיין לא עובד פלוס כפתור ימיני לחוץ של התאורה שהחשמלאי שלהם השאיר לי,פה לא נגמר הסיפור,היום אני נוסע עם הרכב והופ! שוב אותה בעיה,אני יכול להוריד חלונות ולעלות אותם שהמפתחות אצלי ביד ולא בסוויצ', והנעילה שוב לא עובדת.

אני כבר אובד עצות,אני לא יודע מה לעשות, אני אחרי ניתוח אני משתגע כבר מהחאפריות של החשמלאי שלהם ומהעבודה שלהם,הטענה שלהם שמרימי שמשות קיצרו הכל ועשו בלאגן ועדין אני מתנגד בכל תוקף שזאת הבעיה,הרי נם ניתקו לי אותו ואמרו שהכל בסדר ועדין יש לי את כל הבעיות.

אני מחר חוזר אליהם שהם יסדרו לי את זה שוב,אבל אני לא יודע מה לעשות כי הרי הם כל הזמן מקלקלים לי משהו אחר ולא מסדרים לי כלום + שאריות לכלוכים בתוך הרכב של החשמלאי + כתמים שחורים של ידיים על האוטו שרק אחרי שפשופים רבים זה יורד.

אני מאוד מאוכזב מהשירות שלהם,כשהם מוסרים רכב לפחות שיעשו בדיקה מקיפה גם אם זה מצריך את האוטו עוד יום אצלהם.

אני מרגיש חסר אונים כבר לגבי כל העניין הזה.

זהו הייתי חייב לשתף אותכם.

ההגה הוא עגול!

פורסם
לא הבנתי.

אם ראית בזמן המסירה שהסנרוף לא עובד, למה לקחת את הרכב?

כי הם נתנו לי שובר לתקן את זה עליהם,כל העניין הזה והתיקונים זה על כלמוביל,אבל זה לא משנה את העניין מי משלם,זה העניין שאני אחרי ניתוח,משגעים אותי כל הזמן הלוך ושוב,לא פותרים את הבעיה ועוד עושים לי נזקים אחרים,כלמוביל מצידם לא יקחו את הרכב לתיקון.

מה שנותר לי זה לפנות לכלמוביל שיפנו אותי למוסך בפ"ת (אני גר בפ"ת) ושם מקווה שיפתרו לי את הבעיה,בתקווה שהם לא עובדים עם אותו חשמלאי.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני יודע שזאת חוכמה בדיעבד, אבל לא היית צריך לקחת את הרכב. הרכב לא תקין לשביעות רצונך? שכלמוביל ישברו את הראש.

לדעתי הכי פשוט לשלוח בכתב להנהלת כלמוביל את כל השתלשלות האירועים עם העתקים לכמה מדורי צרכנות, או בכלל מכתב מעו"ד.

שוב אני אומר, הפעם לגבי פעולות בעתיד - תפסיק להתרוצץ, במיוחד שאתה אחרי ניתוח, כלמוביל היא זאת שאחראית.

פורסם
אני יודע שזאת חוכמה בדיעבד, אבל לא היית צריך לקחת את הרכב. הרכב לא תקין לשביעות רצונך? שכלמוביל ישברו את הראש.

לדעתי הכי פשוט לשלוח בכתב להנהלת כלמוביל את כל השתלשלות האירועים עם העתקים לכמה מדורי צרכנות, או בכלל מכתב מעו"ד.

שוב אני אומר, הפעם לגבי פעולות בעתיד - תפסיק להתרוצץ, במיוחד שאתה אחרי ניתוח, כלמוביל היא זאת שאחראית.

אתה צודק לגמרי,כשהתקשרתי לכלמוביל לאותו סוכן שדיבר איתי (סיפרתי לו שלטענתם זה המרימי שמשות) אמר לי שהמרימי שמשות זה לא הבעיה שלו כי זה לא מובנה מקורי על הרכב כמו סאנרוף לדוגמה.

הוא עדיין לא יודע את השתלשלות האירועים,מחר על הבוקר בעזרת השם אני אגש אליהם ואני אספר להם את הכל,התקווה שיפנו למוסך אחר.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני הייתי מקליט את השיחה עם אותו סוכן.

אני במקומך לא הייתי מסתפק בפחות מלהשאיר להם את הרכב, שהם יטפלו \ יתקנו \ וואט אבר, ולקבל אותו בחזרה תקין.

אם הפניה למוסך אחר מספקת אותך - לבריאות.

פורסם

עדיין פגוע מההתנהלות שלהם אבל אין לי ברירה,מחר אני ניגש לכלמוביל שיפתרו לי את הבעיה.

יש לי שיחה מוקלטת עם אותו סוכן,אבל הוא בורח מהאשמות שהמרימי שמשות לא בגדר האחריות שלו בכלל,כי שוב זה לא בילד-אין על הרכב,כי עובדה שהתלוננתי על הסאנרוף ישר הביאו לי הפניה לתיקון על חשבונם,וכרגע הכל מתנהל על חשבונם,מה שכן ואני בטוח במליון אחוז שזה לא מרימי שמשות אלה משהו חשמלי אחר שעושה בעיות והם פשוט סתם זורקים האשמות על המרימי שמשות כי נוח להם.

וכל זה נגרם על ידי אותו חשמלאי (שדרך אגב ששאלתי את אותו יועץ שירות שמקבל רכבים במוסך סירב בהתחלה לתת לי את השם של המוסך של אותו חשמלאי אבל מחר אני אסיג את השם שלו) שעשה את הבלאגן.

ההגה הוא עגול!

פורסם

מהיכרות עם הנפשות הפועלות לא הופתעתי כלל מהסיפור.

כלמוביל טרייד אין עובדים עם מוסך חאפר בבני ברק (שמפאת כבודו ואי הוצאת לשון הרע לא אציין את שמו ) מספיק לראות את המיקום והנראות שלו והצורה שבה הם מתנהלים כדי להבין "שרחוק מרשעים,ישועה..."

בהרבה מקרים הם מוציאים תיקונים כעבודות חוץ לעוד איזה חאפר מזדמן כשברור לכולם שמה שמשחק שם תפקיד הן העלויות בסופו של דבר.

תגיע למגרש,תתחיל לצעוק ותוך חמש דקות יתנו לך שובר לרכב חילופי באחת מסוכנויות ההשכרה באזור.

אל תוותר,ככל שתהיה יותר "תוקפן ונסער "כך יפתרו לך את הבעיה מהר יותר....ואני שוב אומר,אני מכיר טוב מאד את הנפשות הפועלות ואת השיטה...הם תמיד מנסים קודם את "שיטת מצליח " כדי להוריד אותך מהראש.

אשמח לייעץ לך בה"פ בהתאם להשתלשלות האירועים.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אם קנית את הרכב מהם - אז בכלל לא משנה שזה לא "מקורי". אם קנית מסתם מישהו, וזה לא באחריות, זה כבר משהו אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא יודע מה קורה בטרייד אין שלהם אבל עם ה H1 קיבלתי שירות מצויין הן מהמוסך והן מהיבואן (למרות שהאוטו עצמו היה זבל).

תמיד חיכו ולי ואפילו פתחו את המוסך במיוחד ב 9 בערב כדי לקבל את הגרר, תמיד טיפלו ביסודיות ובלי לחפף וכשפניתי ליבואן בדרישה להאריך אחריות על התקלה החוזרת מיד קיבלתי מכתב התנצלות והארכת אחריות לשנה שלישית ללא הגבלת ק"מ על כל האוטו (האוטו היה בן שנה עם 100K ק"מ. מדובר באחריות כוללת ל 300K).

הלואי וכל היבואנים היו מתייחסים ככה למוצרים שהם מוכרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצחיק שהם אומרים שזה לא באחריותם. מרגע שהם לקחו את הרכב אליהם ומציעים אותו למכירה - הכל "באחריותם".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...