Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: איך זה יוצא לכם 99$? כשאני נכנס לרכישה זה מופיע לי ביורו.. וכשאני עושה שליחה לישראל ומשלוח רגיל זה מחשב לי מכשיר אחד + משלוח סה"כ 110 יורו..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, מצאתי איפה לשנות לדולרים, יכול להיות שכבר העלו את המחירים?

המכשיר עצמו עולה 120$, והמשלוח לישראל עולה עכשיו 50$

וזה עוד לפני שדיברנו על החבילת עדכונים..

הכל ביחד עולה 209 דולר, שזה יוצא 773 שקל, וזה בלי מע"מ/מכס

מה אומרים?

פורסם
שאלה: איך זה יוצא לכם 99$? כשאני נכנס לרכישה זה מופיע לי ביורו.. וכשאני עושה שליחה לישראל ומשלוח רגיל זה מחשב לי מכשיר אחד + משלוח סה"כ 110 יורו..

בחלק העליון והימני של המסך, ניתן לשנות את סוג המטבע לתשלום (יורו, דולר ופאונד).

http://www.speedcheetah.com/scshop/cart.php

לשאלתך בנוגע למחיר, שמתי לב עכשיו שהעלו את מחיר המשלוח לישראל מ- 29 דולר ל- 59 דולר כך שהמחיר הסופי ברכישת יחידה בודדת הינו 158 דולר. (שעדיין כדאי יותר לעומת המחיר בארץ).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
בחלק העליון והימני של המסך, ניתן לשנות את סוג המטבע לתשלום (יורו, דולר ופאונד).

http://www.speedcheetah.com/scshop/cart.php

לשאלתך בנוגע למחיר, שמתי לב עכשיו שהעלו את מחיר המשלוח לישראל מ- 29 דולר ל- 59 דולר כך שהמחיר הסופי ברכישת יחידה בודדת הינו 158 דולר. (שעדיין כדאי יותר לעומת המחיר בארץ).

עידן

תודה על התגובה.

ידוע לך אם גירסת המכשיר היא C50 או C50i?

פורסם
תודה על התגובה.

ידוע לך אם גירסת המכשיר היא C50 או C50i?

הגרסה מחו"ל היא C50, ה- C50i זו גרסה "מגויירת" של המכשיר וההבדל הוא שהיא דוברת עברית (אנגלית ב- C50).

אם עברית שווה לך עוד 700 ש"ח או לא - לשיקולך

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

גם אנוכי טרום רכישה כאשר נכון לעכשיו המחיר באתר היצרן כולל משלוח הוא 158$ .

אני לא מבין איך היבואן רואה את כל זה , ובטח יודע כי ישראלים הם לא פרייארים ועדיין

מוכר את המכשיר במחיר כפול !

בעצם אני כן יודע...

מה שקורה בפועל זה שהמכשיר לא נימכר רק ישירות עיי היבואן , אלא משווק לחנויות ומוסכים (ניתקלתי בו בסוכנות יונדאי בירושלים , ובעוד מקום )

וכעת ישנם 2 גורמים שאמורים להרוויח ממכירתו , גם היבואן , וגם החנות/ מוסך , ולכן המחיר מגיע

לאן שהוא מגיע , וכניראה שליבואן אין ברירה במקרה הזה אלא לתמחר את המכשיר ככה.

אגב למי שיצא 209$ , זה הסך שיוצא למי שבוחר בשיטת משלוח ב courier שהיא מהירה בהרבה

אך מאמירה את המשלוח ב 50$ נוספים , וממש לא צריך את זה.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
גם אנוכי טרום רכישה כאשר נכון לעכשיו המחיר באתר היצרן כולל משלוח הוא 158$ .

אני לא מבין איך היבואן רואה את כל זה , ובטח יודע כי ישראלים הם לא פרייארים ועדיין

מוכר את המכשיר במחיר כפול !

בעצם אני כן יודע...

מה שקורה בפועל זה שהמכשיר לא נימכר רק ישירות עיי היבואן , אלא משווק לחנויות ומוסכים (ניתקלתי בו בסוכנות יונדאי בירושלים , ובעוד מקום )

וכעת ישנם 2 גורמים שאמורים להרוויח ממכירתו , גם היבואן , וגם החנות/ מוסך , ולכן המחיר מגיע

לאן שהוא מגיע , וכניראה שליבואן אין ברירה במקרה הזה אלא לתמחר את המכשיר ככה.

אגב למי שיצא 209$ , זה הסך שיוצא למי שבוחר בשיטת משלוח ב courier שהיא מהירה בהרבה

אך מאמירה את המשלוח ב 50$ נוספים , וממש לא צריך את זה.

ישראלים כן פראיירים, בגלל זה יקר לחיות פה עדיין בבחינת כל תחום אפשרי כמעט..

גם המחאה שעלתה לאחרונה לא סיפקה את הסחורה לדעתי

אגב, יצא לי 209 כי כללתי בחשבון את חבילת העדכונים

• תוכן חדש...