Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat exeo

Boris002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר של סיאט בארץ והרכב מופיע באתר אבל אין שום מפרט אליו

מישהו אולי יודע מתי היא אמורה להתחיל להימכר בארץ? נתונים?

בהתחלה חשבתי שזו A4 :?

A3

K04 Inside

פורסם

לא יודע לגבי מתי ואיך בארץ, אבל יש סיבה טובה מאוד ללמה היא דומה לA4 כלכך.

הן חולקות חלקים מסויימים ובנויות על אותה פלטפורמה.

פורסם

סיאט רצו להביא אותה כבר בשנה שעברה.. אבל כנראה שזה ירד מהפרק עקב מחיר גבוה מידי של הרכב.

והן לא חולקות חלקים מסויימם האקסאו בנוייה על השילדה של הA4 הקודמת. והם לא ניסו במיוחד לשנות את הפנסים האחוריים.

ולכן היא מאוד דומה לA4 הקודמת.

בקשר לנתונים, אתה מוזמן לבדוק באתר החברה באנגליה למשל ולראות נתונים.

לא שונים בהרבה ממה שאתה מכיר מרכבים דומים בקונצרן.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם
הרכב מופיע באתר של סיאט בארץ. אז אני משאר שהיא צריכה לתהחיל להימכר בקרוב

לא בטוח בכלל. היבואן לא מצליח לקבל מחיר תחרותי מהיצרן עליה ולכן היא לא משווקת בישראל. חוצמזה, יש רכבים הרבה יותר טובים ממנה בקבוצה שלה (מונדיאו, סופרב, אינסגניה וכו').

פורסם

יבוא הרכב הזה תוכנן כבר לתחילת 2010 וזה לא יצא לפועל, לדעתי הרכב לא יגיע!

מדובר באאודי A4 דור קודם וברוב החלקים והמכלולים שלה. היא נמכרת באירופה עם מנועי דיזל ומנוע ה-1.8T של הקונצרן.

פורסם
ראיתי אותה בברצלונה והאמת שהיא נראית לא רע במציאות.

עידן

בדיוק מה שהתכוונתי לרשום. גם אני ראיתי ממנה הרבה בברצלונה ומדובר במכונית יפה למדי, אפילו יפה יותר מה-A4 עליה היא מבוססת. אאל"ט היא אפילו עברה מתיחת פנים קלילה לא מזמן.

פורסם

היה לי אותה למשך שבוע בקלן (בדיוק לפני שנה), גירסת הבנזין הידנית, הרכב הרגיש ממש לא מגובש ובטח שלא מתקרב אפילו לרמה של ה A4 (אפילו לא בהשוואה לדגם הקודם).

1 143.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היה לי אותה למשך שבוע בקלן (בדיוק לפני שנה), גירסת הבנזין הידנית, הרכב הרגיש ממש לא מגובש ובטח שלא מתקרב אפילו לרמה של ה A4 (אפילו לא בהשוואה לדגם הקודם).

באמת? ואני לא שואל בציניות. פשוט אני שואל את עצמי איך אפשר לקחת רכב טוב עקרונית, כמעט לא לשנות בו כולם ועדיין ולהרוס אותו.

• תוכן חדש...