Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו פופוליזם חצי מצוץ, האמת. לא רואה את ההיגיון בדבריו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תרגום:

1. עליית המכוניות הקטנות - אין לי כזו בהיצע ולכן זה מצב לא נורמאלי שאחרים מוכרים כאלה ואני לא.

2. יבואנים המקימים חברות ליסינג - אני מצליח למכור רק לליסינג. זה לא בסדר שיבואנים אחרים עושים את זה כי אני ארוויח פחות.

3. אנחנו לא מבינים את הוראות משרד התחבורה.

4. אין לנו בהיצע מכוניות חשמליות ולכן מכוניות חשמליות לא יצליחו.

5. קניתי את קמור כי נשבר לי הגנב מהמאזדה. רציתי ב.מ.וו.

6. קרטל יבואני הרכב בארץ חזק יותר מכל ועדה.

emotion of motion

פורסם

אני לא מבין איך מנכ"ל יבואנית שאתמול פרסה שהמחיר ההתחלתי של הרכב החדש שהיא מתחילה להביא יהיה 15K שקלים פחות מהמחיר של הדגם הקודם של אותו הרכב, דבר בלתי נתפס עד לפני לא הרבה זמן, יכול להגיד שאי אפשר להכניס תחרות לענף.

עריכה: עכשיו ראיתי שהוא טוען שהקרוז יכולה לעלות 80K. בלי להכנס לשאלה אם זה נכון או לא נכון, עצם העובדה שלדעתו היא יכולה לעלות כך אבל היא עולה 80K מתנגשת עם הטענה שלא ניתן להגביר את התחרותיות בשוק הרכב.

פורסם

5. קניתי את קמור כי נשבר לי הגנב מהמאזדה.

פליטת פה פרוידיאנית?

פורסם

אני מסכים רק לגבי החשמלית. במצב הטכנולוגי הנוכחי אנ ילא רואה לזה תקומה, אלא אם הממשלה תכריח אותנו להיות עבדים של משפחת עופר גם בתחום זה (כפי שהיא מנסה לעשות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פרוייקט החשמלית של בטר פלייס, צריך להיכנס לדעתי לדיון של תיאוריות הקונספירצייה. נראה לי שזה מהלך שנועד:

להגדיל מכירות לקבוצת רנו

להעלות את התשלום על החשמל

לתת למישהו ספציפי הרבה כסף עבור כל מוצרי היסוד הנחוצים לייצור סוללות והמפעל עבור ייצורם...

פורסם

עזוב "אופס". אני LOLלתי פה כשקראתי את זה. אני דווקא מבסוט...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לבכות שאין לו חלק בשוק הקטנות הזולות שיתחיל להביא את הקא בגרסה ידנית.

2009_ford_ka_leak.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקא, שמבוססת על אותה פלטפורמה כמו הפיאט פנדה, מכוונת יותר לכיוון קטנות כמו פיאט 500 ולא פנדה ופיקנטו ולכן היא הרבה יותר יקרה.

emotion of motion

פורסם

הKA מבוססת על הפיאט 500, והגרסא הבסיסית ביותר עולה יותר מהפיאסטה הבסיסית. ואתם יכולים רק לדמיין כמה דלק ירצו עלייה בארץ :p

פורסם

גם אופל תציג אחת כמו ה-KA בקרוב. אלו רכבים שבארץ היבואנים מתעקשים להפוך לרכבי נישה. עקרונית התמחור שלהם צריך להיות ב-70 אלף קצת מעל העירוניות הרגילות וכפי שההפרש קיים בחו"ל ולא בטווח מחירים הקרוב יותר ל-90-100 אלף.

פורסם
תרגום:

1. עליית המכוניות הקטנות - אין לי כזו בהיצע ולכן זה מצב לא נורמאלי שאחרים מוכרים כאלה ואני לא.

2. יבואנים המקימים חברות ליסינג - אני מצליח למכור רק לליסינג. זה לא בסדר שיבואנים אחרים עושים את זה כי אני ארוויח פחות.

3. אנחנו לא מבינים את הוראות משרד התחבורה.

4. אין לנו בהיצע מכוניות חשמליות ולכן מכוניות חשמליות לא יצליחו.

5. קניתי את קמור כי נשבר לי הגנב מהמאזדה. רציתי ב.מ.וו.

6. קרטל יבואני הרכב בארץ חזק יותר מכל ועדה.

לפי הנסיון עם ראיונות קודמים שלו, הוא מדבר די לענין, למרות שיש לו אינטרס .

יהודה

פורסם

הנה עוד כתבה של YNET על רווחי היבואנים.

לאט לאט זה עולה יותר לכותרות עד שבסופו של דבר הקרטל יישבר ונוכל לעקוף את היבואנים שייאלצו לחתוך ברווחים.

כבר שנים אני שם לב שכל פעם שהנושא עולה לכותרות הוא נעלם מייד ועכשיו כל אחד כבר יודע כמה היבואן מרוויח על מאזדה 3 ואנחנו כאן גם יודעים כמה הרווח על החלפים.

היבואנים מתחילים להזיע, יש ועדה חדשה עם זליכה התותח - בקיצור יש סיבה להיות אופטימי.

• תוכן חדש...