Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,ואז כשאתה קונה,אתה מתחיל להתפלל שזה יגמר :wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה מילה טובה, אותם רכבים עולים באירופה באיזור ה5000 אירו, פחות מחצי מהמחיר בארץ. רק מראה עד כמה חזיר קרטל הרכב בארץ.

6,995 פאונד בבריטניה לניסאן פיקסו, שזה בעצם אותו רכב כמו סוזוקי אלטו רק במיתוג של ניסאן. וזה הרכב הזול בבריטניה, אז אל תגזים עם המחירים.

בחישוב גס, האלטו בבריטניה עולה 42,000 שקלים.

פורסם

אחלה רכב חבל שאין לו תא מטען כנ"ל אלטו לפיקנטו המושמצת פה, אפשר להכניס עגלה קטנה לאלטו אפילו מחשב נייח

מהווה בעיה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אחלה רכב חבל שאין לו תא מטען כנ"ל אלטו לפיקנטו המושמצת פה, אפשר להכניס עגלה קטנה לאלטו אפילו מחשב נייח

מהווה בעיה.

זה לא רכב למשפחות עם עגלות זה נכון, זה רכב לצעירים.

פעם ביובל כשאני צריך להעביר משהו גדול ברכב אני מקפל את הכסאות מאחורה ויש מקום.

אפילו חבר טוב שלי שנושק ל-2 מטר בגובה משבח את הרכב בכל שפשוט נוח לו לשבת שם גם מאחורה וגם מקדימה למרות שהרכב עצמו קטן, אבל זה כבר אינדיבידואלי.

אני בסה"כ מרוצה מהרכב (C1), המחיר ירד למחיר ההשקה בזמנו של הC1, לכל מאוכזבי הפיקנטו אני ממליץ לנסות ללכת לאולם התצוגה ולבדוק גם את האופציה הזאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מגמה של ירידות מחירים בענף הרכב תמיד מעלה חיוך :-D

עכשיו נקווה למחירים מעניינים בנישות ספורטיביות יותר ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
6,995 פאונד בבריטניה לניסאן פיקסו, שזה בעצם אותו רכב כמו סוזוקי אלטו רק במיתוג של ניסאן. וזה הרכב הזול בבריטניה, אז אל תגזים עם המחירים.

בחישוב גס, האלטו בבריטניה עולה 42,000 שקלים.

אני אפילו אתקן אותך. כשמקנפגים את הרכב כדי להתאים למה שנמכר בארץ (וזה ממש לא הדגם הבסיסי שם), אתה מגיע לסביבות 9000 פאונד, כלומר 53,200 ש"ח.

זה רק אומר, שגם מכוניות שהן לא צעצוע אפשר למכור בארץ במחירים כמו שם. הלוואי וזה יקרה מתישהו...

הסוויפט המאובזרת ביותר לדוגמא, נמכרת שם ב-14,000 פאונד (83,000 ש"ח לעומת 108,000 ש"ח אצלנו).

עכשיו יש לנו הוכחה שאין בזה שום היגיון מלבד רווח מוגזם ליבואן. אפילו במבצע של חבר זה עלה 101,000 ש"ח מוגזמים.

• תוכן חדש...