Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת לובינסקי, יבואני פיג'ו וסיטרואן לישראל הודיעו על הפחת מחירה של הפיג'ו 107 הידנית ל 60K, זהה תאורטית למחירה של מולידת המהפכה, הסוזוקי אלטו.

הגירסה הרובוטית תעלה 69K.

בניגוד לאלטו, לפיג'ו 107 6 כריות אוויר וציון טוב בהחלט במבחני הריסוק התיקניים.

הולך להיות מעניין בפלח שוק זה, ללא ספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן - הקדמת אותי עם ההודעה...

זה מדהים:

כשהגיעה לארץ במרץ 2009 לפני הטבת המיסוי הירוק, המחיר היה 87K

חצי שנה אח"כ, לאחר הטבת המיסוי הירוק, המחיר ירד ל-80K

שנה אח"כ המחיר היה 71K

חצי שנה אח"כ היה 68K

וכעת, המחיר החדש 60K.

כלומר, הדגם הזה הוזל ב-20K מעבר להטבת המיסוי הירוק!...

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

אגב יפה שפתחו חנות ל107 בקניון רמת אביב,סוג של istore כמו אפל,מעניין אם זאת מגמה שהולכת להתחיל בקרב המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר הופך אותה בגרסה הידנית לרלוונטית מאוד ולמתחרה חזקה מאוד לקיה פיקנטו. אולי עכשיו חלק מאלו שהזמינו את הפיקנטו וסבלו מיחס היבואן יעברו לפי'גו.

פורסם

האלטו כבר ב 54990 ש"ח (שמחזיר אותה לרלוונטיות),

שימו לב שגם היותר גדולות הוזלו הייתי בסוכנות קיה והוצאה לי הריו האוטומטית ב 84000 ש"ח והנחה למזומן!

פורסם

מי אמר לקרוע את הניילון בלי לקרוע את הכיס ???:lol:

אכן חם ביותר באוזר הסופרמיני שמעניין ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא בטוח אם מגיעה ליבואנים מילה טובה או ציון לגנאי אבל אנחנו עדים למשהו שלא היה כאן מעולם - מכונית חדשה מיצרנים מובילים בהאחלה מחירים.

פורסם
לא בטוח אם מגיעה ליבואנים מילה טובה או ציון לגנאי אבל אנחנו עדים למשהו שלא היה כאן מעולם - מכונית חדשה מיצרנים מובילים בהאחלה מחירים.

איזה מילה טובה, אותם רכבים עולים באירופה באיזור ה5000 אירו, פחות מחצי מהמחיר בארץ. רק מראה עד כמה חזיר קרטל הרכב בארץ.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ויותר מכך - ממשלת ישראל. תביא בחשבון את ההבדל בין מיסוי אירופי למיסוי ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש מהפכת הקוטג' בעולם הרכב. סוף סוף תחרות גורמת למחירים לרדת.

עכשיו רק צריך שיגדילו את נפח המנוע ב- 10% וישאירו את המחיר ללא שינוי.

כל ההוזלות מעידות על מתח הרווחים שהיה ליבואנים קודם. וגם על ציבור הנהגים שנטש כעדר את הידניות כדי לקנות 1600 אוטומטי ועכשיו "מגלה" את מכוניות המיני.

פורסם

עוד שנייה מוכרים את זה לפי קילו ברמי לוי.

מצחיק שלפני שבוע אמרו לי שיש מבצע הנחה של 5% על כל הרכבים של פיג'ו, מה ששבוע בעולם הרכב יכול לעשות :)

השאלה האמיתית, עד לאן זה יכול להגיע מבחינת מחירים ועד מתי זה יימשך, אני אישית מקווה שזה יימשך לעד!

Polo 2012

פורסם

אני נשאר נאמן לאלטו שלי. לא אפתח שוב את הויכוח הלא נגמר של מי-יותר-אמינה, אבל מצרפתיות ספורטיביות

עברתי למכונית תוצרת מזרח ואני מאד שלם ושמח עם ההחלטה.

היחידה שמשכה את העין שלי היתה ה-UP של VW , אבל יש עוד ה-ר-ב-ה זמן עד שאוכל להרשות לעצמי אחת (אם בכלל)

• תוכן חדש...