Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיות מנמל אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אני לא רואה שום צורה, אבל אולי בזה אשמים כישורי האומנות המוגבלים שלי.

ב. אני רואה שמתחת לכיסוי מבצבץ רכב אפור, לא אדום.

השרשור הזה הופך לפטתי מרגע לרגע.

איתמר.

רואים בבירור את צורת הפנסים מאחורה.

בנוסף אתה לא מסתכל על האוטו המכוסה הנכון כנראה כי זה שמופיע בתמונה של המרצדס כן אפור אבל האוטו המכוסה בתמונה של המזראטי אדום.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לגור בישראל, מדינה בה עובדי הנמל מרשים לעצמם להוריד כיסוי ממכוניות, לפתוח אותן, לנהוג בהן.

כמובן, אם זה היה של אבא שלהם - אוי ואבוי למי שהיה מתעסק בזה. אולי צריך לתת להם עוד כמה סטקים, שיהיו שבעים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש כבר תאריך לפתיחה של האולם תצוגה?

לפי מה ששמעתי ישירות מהבנאדם האחראי על זה, באוקטובר.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איזה כיף לגור בישראל, מדינה בה עובדי הנמל מרשים לעצמם להוריד כיסוי ממכוניות, לפתוח אותן, לנהוג בהן.

כמובן, אם זה היה של אבא שלהם - אוי ואבוי למי שהיה מתעסק בזה. אולי צריך לתת להם עוד כמה סטקים, שיהיו שבעים.

כדי להוציא רכב ממכולה צריך לנהוג בו, ואי אפשר לנהוג ברכב בלי להסיר ממנו כיסוי ולפתוח אותו, לא? צרות עין כנראה הולכת טוב היום באופנה.

הרשה לי להקדיש לך שיר: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Vk9g9HIbZdc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שלא תבין אותי לא נכון, יש הרבה שומן שצריך לקצץ בנמלים, מינויים פוליטיים וכדומה, אבל להכליל ולהוציא שם רע לאנשים שעוסקים בעבודת כפיים למחייתם זה מגעיל.

עכשיו אני מבין מדוע המשכורת הממוצעת בנמלים ה-35 אלף ש"ח, אלו כנראה רכבי השרות שלהם:)

טעות לחשוב שאלו באמת המשכורות הממוצעות שם.

חוץ מזה, באמת אחלה תמונות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה שעושים זאת לא לצורך.זה ניראה מרשים כול הרכבים הללו,אך למה צריך לגעת בהם כי משהו צריך לצלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשוט להפסיק את הפוסט של התמונות הללו. המקום אינו מקום ציבורי כמו כביש ולכן יש פה בהחלט פריצה של פרטיות בסיסית.

אין פה שתי פנים. עם או בלי מספר זיהוי זהו מחסן פרטי ולכן צריך להישאר פרטי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה שעושים זאת לא לצורך.זה ניראה מרשים כול הרכבים הללו,אך למה צריך לגעת בהם כי משהו צריך לצלם.

אתה לא יכול לדעת אם עשו את זה במיוחד כדי לצלם ולהתלהב או תוך כדי עבודה שצריכה להעשות.

פורסם

עזוב, תיכף שיגידו שאתה מקנא...

Slow: חבר שלי מהתיכון הוא מכונאי בנמל. אז תאמין לי שאת החיים בנמל אני מכיר. גם את הקומבינות. אבל התנהגות כזו היא פשוט ילדותית ומגעילה. כמובן שלך לא יהיה אכפת כל עוד זה לא הרכב שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מה ילדותי ומגעיל.

הם צריכים להזיז את הרכב ממקום למקום. אם היו מצלמים את עצמם עושים איתו סיבובי פוזה אז אתה צודק ב 100%.

לא כל יום אנשים רואים רכבים כאלה, ועניין הצילומים מובן כל עוד המספרים מוסתרים. לא ראיתי פה תמונות של עובדים יושבים ברכב ומעשנים.

האמן לי שגם אני מכיר את החיים של עובד נמל (אבי), ומה שאני יודע זה שיצא להם שם רע של בטלנים וחזירים שמרוויחים מליונים בגלל קומץ של מסכנים שהתקבלו שם למשרות מפתח בקומבינות כמו שאמרת ולא על סמך כישורים והתאמה.

פורסם

אני סופר רגיש לרכוש של אחרים, אך כאן הגזמתם בטירוף עם עודף התיפיפות.

מה הם כבר עשו? צילמו את הרכבים? פתחו את הדלת של המרצדס? אלוהים אדירים. אפשר לחשוב.

דווקא נחמד לראות רכבים מיוחדים בארץ הקודש. טיפה ייחוד בים רכבי הליסינג.

פורסם

אם היו מצלמים את עצמם עושים איתו סיבובי פוזה אז אתה צודק ב 100%.

לא כל יום אנשים רואים רכבים כאלה, ועניין הצילומים מובן כל עוד המספרים מוסתרים. לא ראיתי פה תמונות של עובדים יושבים ברכב ומעשנים.

.

אתה צוחק נכון.?שים מאות אלפי שקלים על רכב וניראה איך אתה מגיב כאשר מישהו משחק ברכב שלך ללא רשות.

מעניין מה היתה אומרת ההנהלה אם היו מודעים לכך שרכבים של לקוחות מצולמים ומפורסמים באינטרנט?

כפי שאמרתי, זו חוצפה לפרסם תמונות של מכונית פרטית במקום פרטי ללא רשות. נקודה. זה לא כביש ובעצם שווה ערך למישהו שמצלם את מכונית שכנו בחניה פרטית ללא רשות.

נא להסיר הפוסט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה ראית מישהו משחק ברכב?

יש הבדל בין לצלם לבין לגעת סתם ולשחק.

פורסם

ממה שידוע לי יש אבטחה תמידית על הרכבים ולא נותנים לאף אחד להיכנס ולשחק עם הרכב. אבל מצילום תמונה ועד פגיעה בפרטיות יש מרחק גדול תחשוב שזה אותו הדבר שתצלם רכבים בחניה של העבודה שלך אז מה זה פגיעה בפרטיות? בסך הכול אלו רכבים מיוחדים שלא רואים כל יום לכן חשבתי לחלוק פה חלק מההתלהבות שלי כך שתהנו מהתמונות ותפסיקו לנתח העם יש פה פגיעה בפרטיות ברכב

פורסם

רק בבקשה ממכם לא לזלזל בעובדי נמל,אבא שלי אחד מהם...:|

בלי קשר לנושא,זה נכון שרובם לא עושים כלום ומרוויחים הרבה אבל אי אפשר להכליל את כולם.

ואגב חל בכלל איסור לצלם בכל שטח הנמל. אז ככה שאם יש תמונות משם זה או אחד מאנשי האבטחה צילם או שאחד העובדים צילם ולא ראו אותו מצלם. אבל עדיין אני לא רואה אף סיבה לא לצלם שם רכבים,כל עוד הרכב עומד שם זמנית עד הפינוי.

פורסם

אז הפרארי מחכה לפתיחת אולם תצוגה, והמזארטי? יש כאלו נוסעות על הכביש בישראל?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...