Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיות מנמל אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצוין!

זה אחד החלקים הכי מכוערים בחברה הישראלית.

אין כבוד לרכוש, אין כבוד לאחרים, אין כבוד לפרטיות.

אני לא הייתי רוצה להביא רכב ושמישהו יתחיל להוריד לו את הכיסוי רק כי הוא סקרן.

מי הם בכלל?

פורסם

מי היה כל כך סקרן לראות אם זאת באמת פרארי?!

חוצפה.

12.jpg

21.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
אז הפרארי מחכה לפתיחת אולם תצוגה, והמזארטי? יש כאלו נוסעות על הכביש בישראל?

יש כרגע מזראטי גראן טוריסמו לבנה עם לוחית ישראלית, מזראטי קווטרופורטה שחורה עם לוחית ישראלית...

יש גם מזראטי גראן טוריסמו S שחורה עם לוחית במבחן, ופרארי קליפורניה לבנה עם לוחית במבחן.

יצא לי לראות וגם לצלם את כולן חוץ מהגראן טוריסמו הלבנה.

לפי מה שהבנתי יש 15 עד 24 הזמנות לרכבי פרארי ומזראטי נוספים.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
ממה שידוע לי יש אבטחה תמידית על הרכבים ולא נותנים לאף אחד להיכנס ולשחק עם הרכב. אבל מצילום תמונה ועד פגיעה בפרטיות יש מרחק גדול תחשוב שזה אותו הדבר שתצלם רכבים בחניה של העבודה שלך אז מה זה פגיעה בפרטיות? בסך הכול אלו רכבים מיוחדים שלא רואים כל יום לכן חשבתי לחלוק פה חלק מההתלהבות שלי כך

עברתם גבול. אני מקווה שהקבט יעיף את הצלם לכל הרוחות.

מספיק עם חוסר הגבולות. תנו כבוד לבן אדם ופרטיות. זו לא חניה בעבודה זה לא כביש ציבורי.

אלעד

פורסם

משהו מוזר, בתמונה הראשונה רואים מאחורי המרצדס אוטו כסוף מכוסה עם הפנים אלינו, מה שלי נראה כמו גראנטוריסמו נוספת עקב הסמל שמבצבץ שם על המכסה מנוע והכונס.

בתמונה האחרונה ליד המזראטי הסגולה עומדת מכונית מכוסה עם הגב אלינו וההשערה היא כי מדובר בפרארי.

בתמונה השלישית מאחורי המרצדס רואים מכונית מכוסה ולידה המזראטי, כך שבראשונה והאחרונה אמור להיות מדובר באותו הרכב, אם כך למה הכיוון שונה? יכול להיות שתוך צילום התמונות התניידו שם רכבים ובתמונות האלה בנוסף למרצדס והגראנטוריסמו ניתן לראות גם 458 כמו שנאמר, וגראנטוריסמו נוספת בצבע כסוף?

פורסם

טעות לחשוב שאלו באמת המשכורות הממוצעות שם.

לא טעות, פורסם בעיתון שהמשכורת הממוצעת לעובד בנמלים היא כ-420 אלף שקל בשנה.

פורסם
משהו מוזר, בתמונה הראשונה רואים מאחורי המרצדס אוטו כסוף מכוסה עם הפנים אלינו, מה שלי נראה כמו גראנטוריסמו נוספת עקב הסמל שמבצבץ שם על המכסה מנוע והכונס.

בתמונה האחרונה ליד המזראטי הסגולה עומדת מכונית מכוסה עם הגב אלינו וההשערה היא כי מדובר בפרארי.

בתמונה השלישית מאחורי המרצדס רואים מכונית מכוסה ולידה המזראטי, כך שבראשונה והאחרונה אמור להיות מדובר באותו הרכב, אם כך למה הכיוון שונה? יכול להיות שתוך צילום התמונות התניידו שם רכבים ובתמונות האלה בנוסף למרצדס והגראנטוריסמו ניתן לראות גם 458 כמו שנאמר, וגראנטוריסמו נוספת בצבע כסוף?

אתה צודק, הרכב המכוסה מאחורי המרצדס ומול המזראטי האפורה וה-458 המכוסה הוא גם כן מזראטי, כסופה, קשה לי לדעת אם זו קווטרופורטה או גראן טוריסמו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

הרכב המכוסה שחונה מקביל לגראן טוריסמו S בוודאות זו 458 איטליה,רואים גם את התמבון האדום הקדמי בתמונה האחורית של הגראן טוריסמו. הרכב המכוסה מלפנים נראה כמו קוואטרופורטה,גם רואים את הגריל של מזראטי,והרכב לא נמוך כמו הגראן טוריסמו. השערה שלי ששתי המזראטי והפרארי הם יהיו הרכבי תצוגה.

פורסם
מי היה כל כך סקרן לראות אם זאת באמת פרארי?!

חוצפה.

חוצפה שאין כדוגמתה.

שלב הבא יהיה לגנוב את הסמל כמו שעשו ל- ZR1

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

במחשבה שניה, זו אכן חוצפה לצלם רכבים ביבוא אישי לפני שהגיעו בכלל אל הלקוח ששילם עליהם...אם אני היתי אחד הלקוחות בוודאי שהייתי כועס, במיוחד שנוגעים לי ברכב ופותחים דלתות...

Opel Adam S 2017

פורסם

אני נותן +1 לבחור שצילם והביא את התמונות.

פתאם כולם מומחים לנהלי אבטחה בנמל - אתם באמת חושבים שיש שומר צמוד לכל רכב? בטוחים שאסור לצלם שם? ובצבא מותר? - פתאם יש כאלו שמתייפייפים ודואגים לאינטרס הציבורי כפי שהוא נראה רק להם, לא לאחרים. כל הכבוד גם להם. אפשר לחשוב שלא רואים פה אף צילום "ריגול" מחו"ל, אף פיסת מידע שמודלפת ממי שקרוב לעניינים לא בדיוק מקפיד על הנהלים. יוצאים מזה גם דברים טובים. כמו פרארי בישראל.

תמשיך, איש. יש כאלו שנהנים ומחייכים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...