שלום חברים לפני כשבוע התחדשתי בשירוקו 2.0 הוחלפה המערכת והחדשה RCD510 נשארה אצלי.
מערכת ממש טובה יש לה צ'נג'ר עם אפשרות לשישה דיסקים והיא ברמה.
לכל המעוניין אנה ליצור איתי קשר, אם לא אענה אפשר לשלוח SMS ואחזור בהקדם.
רם : 0525369501
שמעו כבר הרגתם אותי, אמרתי ואומר שוב, אני לא נהג משוגע קרה ויקרה דברים, להזכירכם גם נהגי מירוץ מתים.
אני לא הולך להגיע איתה ל200 קמש לא הולך לעשות פניות ב100 קמש גם אם הייתי יודע שלא יקרה לי כלום.
כן.
יכל להיות שאת צודק, ישבתי בSTI מאוד חזקה משופרת אני לא נהג מטורף מהבחינה הזאת אתם יכולים להיות רגועים.
זה הולך להיות אוטו רגיל, כמו לכל אחד שלפעמים מרביץ לחיצה כך גם אני.
מחקתי אני מעדיף לא לכתוב ולהכנס לזה. יש לי נסיון, מגיל קטן אני אוהב את התחום.
אין טעם להכנס לזה אם כדאי או לא כדאי לי לנהוג על רכב כזה.
אנחנו לא מדברים על ניסאן GTR
אעשה גם זאת, עכשיו סיימתי לימודים יש לי זמן פנוי על הדרך אפשר קצת פרטים על זה, איפה, מי, מה, מו ואיך?
וגם שמעתי שיש לרנו מבצע עם 500 ליטר דלק מתנה 3 שנים טיפולי יצרן ו3 שנים ביטוח מקיף? אמיתי?.
אני בן 18 ובחרתי במכוניות חזקות יחסית במחירים האלה בשביל שאני לא אצטרך לשפר ולגעת, חוץ מפורק שזה משהו שחשבתי עליו לא נראה לי אני אתחיל להתעסק עם צ'יפים וכאלה..
בקשר למגאן דברתי על הCUP אבל מבאס אותי שהיא מגיעה עם גג פנורמי שלא נפתח חוץ מזה והיובש שבתא הנהג הכל טוב בה.
לא לשכוח שאני לא מתחרה במסלולים עדיין נוסע בעיר ואני כן רוצה את הפיצ'יפקס והשטיות האלקטרונים ועשו אוטו ב220 אלף והגג לא נפתח.?? מבאס..
אני כמעט על המגאן אבל לא יודע למה בקופרה R יש משהו שמושך ומקשה עלי לוותר עליה בקלות
שלום השבוע אני מחליף את האוטו, אני בדילמה מטורפת וכל היום באינטרנט על שני הרכבים.
לא מצאתי במחירים האלה משהו יותר טוב מצד שני לא התחלתי לחפש המון רכבים.
רציתי לדעת בכמה משפטים מה אני עושה?, יש כל כך המון דעות וחשבתי אם אפתח שירשור יעזרו לי ספציפית.
יש תקציב עד 220K +-
גולף GTI יש מלא כבר נמאס לראות על הכביש, נשארו לי שני הרכבים האלה..
שבוע טוב.
הבנתי תודה,
עכשיו אני עושה מ0 ל100 ב8 שניות והפולו GTI עושה ב6.9 אני יודע שעם ג'יאק אני יגיע לתוצאה יותר טובה אבל אני לא רוצה להגיע ל210-220 כוח סוס כי בכל זאת מנוע קטן וזה לפי דעתי יעמיס עליו יותר מדיי, יש תוכנה שפשוט זהה לזאת של הפולו GTI שנגיד תאפשר לי לעלות ל180 כוח סוס ? אפילו לעשות העתק מהתוכנה/מחשב ניהול המקורית שיש בפולו GTI?
שלום לכולם,
ברשותי שירוקו 1.4 TSI עם 160 כוח סוס, ובמקביל אליה לפולו GTI יש גם 1.4 TSI עם 180 כוח סוס, רציתי לדעת מה ההבדל במנוע שעושה את זה, תוכנה שונה?
שבוע טוב.
ברור, אחרי שניקיתי את הכל לראות אם זה לכלוך כי נבהלתי והאוטו הזה מתלכלך די בקלות וחלק מהשריטות כאילו היו הצבע שבאמת ירד בניקוי.
הייתי צריך לצלם לפני שניקיתי את הצד.
באמת, גם לפני חודש אחותי נסעה לתל אביב ושברו לה את המראה בכוונה.
היא עוד חנתה בחניון עם שומר והמראה השמאלית בצד הנהג נשברה והיא חנתה ליד עמוד שזה לא אוטו בטעות עשה זאת.
אני מחפש דרכים טובות לסגור תסיפור הזה כי אני ממש לא רוצה להגיע למצב של להיות מציק כמו פנצ'רים וכל מני דברים שיגרמו לה להצטער על זה שהיא לא סגרה תסיפור הזה יפה.