Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית מעניינת בארץ הקודש - Toyota IQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול נצפתה הטויוטה IQ הזו. לא, לא מדובר ברכב ייבוא אישי או ייבוא סדיר כי אם רכב של תייר מהולנד. .

אם רכבים מהתצורה הזו היו מתומחרים במחיר שפוי הם היו נחטפים כמו לחמניות. פתרון משובח לבעיות חנייה, דלק, זיהום אוויר ובטיחות. אבל לא, בארץ הגנבים גם היבואנים חמדנים והפכו רכב עממי כמו הסמארט למותג אקזוטי נחשק. חבל.

יוניון מוטורס - לשיקולכם.

איתמר.

IMG_2090.jpg

IMG_2091.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכב חמוד מאוד, רומא מפוצצת בהן (טורבו דיזל ידניות כמובן).

אגב, לרכב יש תאורטית 4 מושבים .

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בהחלט אופציה נהדרת לתחבורה עירונית, וכן, חבל שכל היבואנים מתמחרים רכבים כאלו כרכבי פרימיום יקרים.

פורסם
בהחלט אופציה נהדרת לתחבורה עירונית, וכן, חבל שכל היבואנים מתמחרים רכבים כאלו כרכבי פרימיום יקרים.

תמיד אפשר להחרים את החברות,

ברגע שציבור גדול מחליט לא לרכוש את המכוניות שלהם,וכולם באמת לא רוכשים אז הן יתחילו לעשות הנחות.

(למרות שתמיד יהיה את הישראלי שיתחכם ויקנה בהנחה) האלה לא לקנות בכלל עד שיורידו למחירים שפויים.

או לפרסם מדריך איך לייבא רכב מחו''ל.

תארו לכם אף אחד במשך חצי שנה לא רוכש שום רכב חדש. זאת נפילה עצומה ליבואני הרכב,ואני בטוח שיהיה שינוי ענק.

:)
פורסם

אולי היבואן ירים את הכפפה וימכור את הטיוטה IQ ב60,000 שח , אני מהמר על פוטנציאל רציני לתואר מלכת המכירות בקטגוריה

אישית, ראיתי טיוטה IQ בחניה של איקאה בראשון לציון, רכב שאישית הייתי קונה (סוג של הרנו טווינגו שלי רק יותר מודרנית)

פורסם

רכב מתוק!

הלוואי שהוא היה משווק בארץ.. אבל גם אם היה, הוא בטוח לא היה עולה כמו פיקנטו/אלטו/פנדה. יותר בכיוון של פיאט 500 מאובזרת או סמארט.

פרסומות משעשעות:

http://www.youtube.com/watch?v=Gli4Yx2xLsU&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=M8QINC5LQ-w&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=cTpCmi7AoI0&feature=related דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=oTGcQOfbOig&feature=related דרך יוטיוב
פורסם

ה107 ו C1 לא מתבססות על הרכב הזה?

אם כן זה יכול להיות סוג של פיקנטו 3 דלתות,והיא הולכת להיות במחיר של עד 70K אם אני זוכר נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכב חמוד מאוד, רומא מפוצצת בהן (טורבו דיזל ידניות כמובן).

...וגם פאריז.

תצפית מעניינת.

אכן, רכב חמוד מאוד.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מכונית חמודה מאוד, אבל מתומחרת מעל האייגו. ז"א שאם ה-107 (התאומה של האייגו) עם מנוע 1 ל' ותיבה אוטומטית עולה בארץ 73K ש"ח, כמה תעלה בארץ IQ עם מנוע 1.3 ותיבה אוטומטית? אני משער שלפחות 80-85K ש"ח.

http://www.youtube.com/watch?v=yMA-CQAFGyU דרך יוטיוב
פורסם

ואם זה יהיה מחירה,אני לא חושב שהיא תיהיה להיט,זה רכב ל2 נוסעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בזמנו מכרו לא מעט (וגם לא הרבה) סמארט - שעלתה הרבה יותר והציעה פחות. פה מדובר על רכב שכביכול מכיל 4 נוסעים, ומציע גם מנוע חזק יחסית. אני דווקא חושב שהרכב הזה היה תופס יפה בארץ.

פורסם
אם רכבים מהתצורה הזו היו מתומחרים במחיר שפוי הם היו נחטפים כמו לחמניות. פתרון משובח לבעיות חנייה, דלק, זיהום אוויר ובטיחות. אבל לא, בארץ הגנבים גם היבואנים חמדנים והפכו רכב עממי כמו הסמארט למותג אקזוטי נחשק.

אני מציע לכולם להרגיע את הפסטיבל.

האמת היא שגם באירופה סמארט ו-IQ זה ממש לא מכוניות עם "מחיר שפוי". שתיהן ממוצבות כאן כמיני-פרמיום, ובמחיר שלהן אפשר לקנות בכיף פולו או פאביה בת שנתיים, או 206+/פנדה חדשה במבצע של סוף שנה. יש סיבה ששתיהן כ"כ פופולריות דווקא באיטליה, הקהל שם אוהב דברים קטנים באריזות מגניבות ומוכן לשלם על זה אקסטרה. לעומת זאת, בשנים האחרונות רואים הרבה פחות סמארטים חדשים באנגליה או ספרד, מדינות שבהן השיקול הפרקטי והתמורה לכסף דומיננטיים יותר.

גם באירופה אלה בעיקר מכוניות לנערות צעירות עם הורים עשירים, ולקבוצות אנשים מסויימות שמקבלות אותן במחיר טוב בגלל עסקת ליסינג בעבודה או דרך מועדון לקוחות כלשהו. (נשמע מוכר?)

מעבר לזה, לא יודע מתי נסעתם פעם אחרונה בסמארט, אבל בתור מי שהעביר איתו כמה אלפי קילומטרים בשנים האחרונות, אני יכול לומר לכם שבעיניי הוא לא שווה גם 2/3 מהמחיר שלו. זה רכב ספרטני, קשוח, שובר עצמות, ללא הגה כח ברוב המקרים, וגם כל האבזור שבעולם לא יעזור לו לפצות על חוסר היציבות מעל 80 קמ"ש ועל תיבת ההילוכים המפגרת (תרתי משמע).

ה-IQ יכולה אולי לאכלס 4 יפנים בנוחות, אבל לאנשים מערביים לא יהיה שם נח במיוחד, וגם לשקית סופר כבר לא ישאר מקום. להגיד שזה רכב לארבעה זה בערך כמו לטעון שמאזדה 5 זה רכב לשבעה. כל מי שנסע על הדגם הקודם שלה בהרכב משפחתי מלא יודע על מה אני מדבר.

בקיצור, אם היא הייתה מגיעה לארץ בתמחור אירופאי "שפוי", היא הייתה עולה קרוב ל-90K לפני תוספות. אני בספק אם היו הרבה קונים במחיר הזה מחוץ לחומות של כפר שמריהו.

לדיונים בפורום יש נטיה ליצור איזשהי בועה סביב עצמם, וחצאי אמיתות הופכות לפתע לעובדות וארגומנטים בדיונים הבאים. כדאי שתיכנסו לפרופורציה ותצאו מהסרט שבחו"ל הכל יותר טוב וזול. טוב, לפחות לגבי החלק של הזול... :wink:

• תוכן חדש...