Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחתיין ל-DJ על המכירות של רכבי רנו לשגרירות יפן.

בפעם הבאה שאציע למישהו להתעניין ברנו, אצרף חוות דעת "כמו שיש בשגרירות יפן".

לי נראה שהבחירה היא תוצר של שיקולים עניינים של איש הרכש בשגרירות (המחיר... המחיר.... מכירים את זה?) והקשרים שלו עם אנשי המכירות בישראל.

וחוצמזה : מילא להביע דעה אם השגרירות צריכה או לא להשתמש במוצרים של המדינה אותה היא מייצגת, אבל למה אנשים רואים את עצמם רשאים לבקר ולחוות דעה על שיקולים ובחירה של אנשים אחרים? מחר מישהו יבדק אם הצמיג ברכב השגרירוות הוא יפני או אירופאי? אולי תבדקו מי מייצר את התחתונים שהם לובשים?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה תלוי בקונסוליה, במקרה אני מכיר קונסול של כבוד(לא של ישראל ולא בישראל) ובגלל שאין ממש תמיכה של המדינה אותה הוא מייצג מאז שסגרו את הקונסיליה הרשמית והיא הפכה להיות "של כבוד" אז הוא אפילו לא מקבל לוחית דיפלומטית(דרכון כן אבל לוחית לא).

קונסול של כבוד לא מקבל דרכון דיפלומטי.

הוא מקבל תעודת קונסול של כבוד

וזכות ללוחית לבנה.

זה לא תלוי במדינה אליה הוא קשור. אלא בחוק. והחוק אומר שלוחית הוא זכאי. אך רק לרכב אחד בבעלותו.

מעבר לזה - זכויותיו נגמרות. אין לו חסינות דיפלומטית כלל. והוא חייב להיות אזרח ותושב מדינת ישראל (או המדינה שם הוא מתנהל כקונסול כבוד).

נכון להיום, אני מכיר לפחות חברה אחת שבתמורה לתשלום (של 250 אלף יורו) תשדך אותך למדינה קטנה כדי שתשמש כקונסול כבוד אצלה (מותר עד 3 קונסולים של כבוד לכל מדינה בכל מדינה, וזאת בתנאי שלה אין שגרירות באותה המדינה). ויש הרבה מדינות קטנות.

אגב, התהליך לקבלת קונסול כבוד הוא לא פשוט בכלל. ודורש אישור מנשיא המדינה בכבודו ובעצמו (אחרי שתקבל אישור ממשרד החוץ של שני הצדדים).

קונסול של כבוד זה בעיקר סטטוס. וחברות במועדון שלהם. מעבר לזה - שווה ככוסות רוח למת.

פורסם
קונסול של כבוד לא מקבל דרכון דיפלומטי.

הוא מקבל תעודת קונסול של כבוד

וזכות ללוחית לבנה.

זה לא תלוי במדינה אליה הוא קשור. אלא בחוק. והחוק אומר שלוחית הוא זכאי. אך רק לרכב אחד בבעלותו.

מעבר לזה - זכויותיו נגמרות. אין לו חסינות דיפלומטית כלל. והוא חייב להיות אזרח ותושב מדינת ישראל (או המדינה שם הוא מתנהל כקונסול כבוד).

נכון להיום, אני מכיר לפחות חברה אחת שבתמורה לתשלום (של 250 אלף יורו) תשדך אותך למדינה קטנה כדי שתשמש כקונסול כבוד אצלה (מותר עד 3 קונסולים של כבוד לכל מדינה בכל מדינה, וזאת בתנאי שלה אין שגרירות באותה המדינה). ויש הרבה מדינות קטנות.

אגב, התהליך לקבלת קונסול כבוד הוא לא פשוט בכלל. ודורש אישור מנשיא המדינה בכבודו ובעצמו (אחרי שתקבל אישור ממשרד החוץ של שני הצדדים).

קונסול של כבוד זה בעיקר סטטוס. וחברות במועדון שלהם. מעבר לזה - שווה ככוסות רוח למת.

אמרתי שהוא לא קונסול בארץ ויש לו דרכון דיפלומטי והוא אכן אזרח במדינה שהוא נמצא אך ללא דרכון כדי לא לאבד את הדרכון הדיפלומטי, בנוסף הוא משלם על הקונסולייה מכספו וכן אין ממש הטבות חוץ מהכבוד והסטטוס.

הוא נהיה קונסול של כבוד אחרי שהמדינה אותה הוא מייצג רצתה לסגור את הקונסולייה(אז הוא היה קונסול רגיל של המדינה) אז הוא הציע להמשיך לכהן בתור קונסול של כבוד והוא לא מקבל על זה כסף אלה ההפך(כפי שהזכרתי מקודם).

פורסם

אני משוכנע שפשוט ה"כהונה" של אותה אישיות מוגבלת בזמן, לכן לקחו רכב חד פעמי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...