Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראו מה בחרו להם מלוכסני העיניים.

?

אמירה גזענית ביותר חבל שבארץ אין מודעות למה אנשים אומרים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתה מעדיף, מאותגרי עפעפיים? יפנים הם מלוכסני עיניים, זאת המציאות...

הבחירה במכוניות צרפתיות אכן משעשעת,

אבל עדיפה על פני נהיגה במכונית קוריאנית -

אני מכיר יפנים שבשבילם זה נחשב לעלבון צורב ("קוליאני סה לא טוב!")

בטח איזו יריבות עתיקת-יומין בין המדינות או משהו כזה.

על הדרך תקרא לשחור עור ניגרו ושלל המילים הגזעניות שרק מתארות אותו מה לעשות זה המציאות

JVC KW-AVX836

פורסם
יכול להיות מגניב לחייב את שגרירי ישראל בתפוצות לסוע בסוסיתות.

הבעיה שאם יראו שגריר של מדינה נוסע על דבר כזה, לא ירצו לקנות מערכות נשק מהמדינה הזאת.

אבל למה ללכת רחוק, הם יכולים לנסוע על רנו חשמלית של אגסי. גם סוג של קשור לישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לגמרי גזענית, בושה בכלל שהוא כתב "יפנים", הכי קורקט לכתוב "הומו ספייאנס"

מצטער להגיד אמירה כגון מלוכסן עין נחשבת בכל מקום בעולם כאמירה גזענית כמו ניגרו וכושי.

JVC KW-AVX836

פורסם

אויש, תנוח.

פוליטלי קורקט זאת המצאה אמריקנית שלא חייבים לייבא לפה.

- - - -

בנוגע לשוודים - מאוד לא מפתיע, בתור מדינה שייצרה בעבר מטוסי קרב בעצמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר להיות שגריר ישראל אז להתנייד בפאר היצירה של תע"ר - הסופה, עדיפות למודל עד 96 שלא יחשבו שזה

גירסאת העולם השלישי של הרנגלר :p

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אמירה גזענית ביותר חבל שבארץ אין מודעות למה אנשים אומרים.

צר לי אם משהו ראה בדברי נימה/אמירה גזענית. נהפוך הוא אני בהחלט מעריך את העם היפאני ותכונותיו החיוביות.

דומני שרצוי שיובן לכל המזדעקים מהי באמת גזענות :

גִּזְעָנוּת היא השקפת עולם הגורסת כי בקרב בני אדם מתקיים קשר טבעי בין קבוצות מוצא ביולוגי, ואף קבוצות של בעלי תכונות ביולוגיות משותפות, לבין תכונות אופי, כישורים פסיכולוגיים וקוגניטיביים ומצב חברתי. ברוב המקרים משתמעת מהגישה גם עליונותה של קבוצה אחת על האחרת, והיא משמשת צידוק למעשים ולהתבטאויות שעיקרם העדפה ואפליה של קבוצה אחת על האחרת וקיפוח האחרונה.

פורסם
אויש, תנוח.

פוליטלי קורקט זאת המצאה אמריקנית שלא חייבים לייבא לפה.

- - - -

בנוגע לשוודים - מאוד לא מפתיע, בתור מדינה שייצרה בעבר מטוסי קרב בעצמה.

למה בעבר ? מטוסי קרב מתוצרת סאאב מיוצרים עד היום ומשמשים חיילות אויר לא מעטים (חוץ מהשבדי).

להלן סאאב 39 גריפן מודל 2010 :

170px-2006JASGripen2JM.jpg

220px-Saab_JAS_39_Gripen_Czech_Air_Force.jpg

800px-Gripen_ag2.jpg

פורסם
bagira , אתה צודק !

רק שלא יעשו חראקירי בשגרירות וזה יהיה על מצפוני...

ודרך אגב באותה מתחם חנייה ראו מה חונה בשגרירות השבדית - שם יש לוקאל פטריוטיות .

בעבר היו גם סאאבים.

מעניין אם יש גם היום סאאב שם?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
רכב עם מספר רישוי "דיפלומטי" אכן יכול לפטור אותך מכל מיני צרות צרורות מהן סובלים אזרחים מן השורה. כל מה שצריך לעשות הוא להגר למדינה זרה, אשר יש לה נציגות בישראל, לקבל אזרחות באותה מדינה ואז להתקבל למשרד החוץ שלה ולבקש להיות מוצב בישראל...חתיכת עוגה :-)

לגבי הרנו של היפנים, תמיד אפשר לתרץ זאת בכך שניסאן ורנו משתפים פעולה.

כמעט נסעתי ברכב כזה. ששייך לבריטים.

מסתבר שהבריטים דווקא מחבבים את היפניות.

יש להם טויוטה היבריד לא רעה בכלל. נסעתי בתוכה כמה פעמים והמנוע פשוט תענוג! איזה שקט!!!

אגב, יש סיכוי שהרנו של היפנים היא חשמלית?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
למה בעבר ? מטוסי קרב מתוצרת סאאב מיוצרים עד היום ומשמשים חיילות אויר לא מעטים (חוץ מהשבדי).

להלן סאאב 39 גריפן מודל 2010 :

טעות!

גם כיום חטיבת המטוסים של סאאב מייצרת מטוסים לחיל האוויר הצהבהב.

ואם כבר שבדיות סתם לתרום עוד קצת ידע כללי, גם וולוו ייצרה בעבר מטוסים, כיום לא ממש ידוע לי על המשך הפרוייקט הזה.

פורסם

אופס... טעות קטנה.

כנראה שבצבא לא לימדו אותי כמו שצריך על האושקוש.

בזמנו הם אמרו לנו שבדי...

פורסם

ניסן ורנו הן שותפות הדדיות. לרנו יש אחזקות גדולות בניסן ולניסן יש אחזקות ברנו. כידוע, קרסו מייבאים את שני המותגים.

לכן זה לא מפתיע ששגרירות יפן רוכשת רכבים מתוצרת רנו.

צריך לבדוק אם בשגרירות צרפת נוהגים בניסן :lol:

• תוכן חדש...