Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיר ועצבני 1 ו-2.

בדצמבר מגיע אלינו משימה בליתי אפשרית 4, אומנם לא סרט מוטורי במיוחד, אבל לפי הטריילר

יש כמה סצנות מושקעות בנושא, פחות או יותר מ-1:00 מתחיל האקשן, מישהו יכול לעזור לי, איזה רכב

זה ב 1:02 בערך:

http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להגיד מהיר ועצבני הבנתי שזה מתחת לכבודכם אז אני אסיר את הכפפה.

מהיר ועצבני 1 ו2 !

// למרות שהג'וב האיטלקי המקורי הוא אחד מסרטי הילדות האהובים עליי הייתי חייב לרשום מהיר ועצבני.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אומנם יש מספיק סרטים עם סצנת מירוץ/מרדף יפה, אבל סרט מכוניות טוב עדיין לא היה ולא נברא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Initial D, אומנם ביפנית, אך מומלץ.

:wink:

יש לי אותו על דיסק עם תרגום לטיוואנית.

אז כן הדריפטים ממש טובים, הסרט אין לי מושג :)

פורסם
להגיד מהיר ועצבני הבנתי שזה מתחת לכבודכם אז אני אסיר את הכפפה.

מהיר ועצבני 1 ו2 !

// למרות שהג'וב האיטלקי המקורי הוא אחד מסרטי הילדות האהובים עליי הייתי חייב לרשום מהיר ועצבני.

הראשון היה קטלני. ואחריו לפי דעתי החמישי במיוחד עם הסצינה המטורפת עם הכספת באמצע העיר...

לייק מטורף!

חוץ מזה משהו נאבד בשלושת הסרטים האמצעיים, לא יודע אני פחות התלהבתי מהם.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
השיירה - The Convoy

וכאן תוכלו לראות אתר שלם שעוסק בסרט הנהדר הזה, ומכיל שפע של מידע על המשאית של הברווז, כולל שחזור שלה ושל הטריילר.

+ בענק.

זה היה הסרט האוהב עלי כילד. אני זוכר שפעם, כשהיו מסתכלים בעיתון כדי לראות מה יהיה בטלוויזיה, שבועות ארוכים חיפשתי מתי הסרט יוקרן בערוץ 4 של ערוצי זהב. בשלב מסויים התייאשתי :wink:

היה עוד סרט מבוסס-משאיות שיצא אי שם בשנות ה 90 המוקדמות. אין לי מושג איך קוראים לו או מה העלילה, אני רק זוכר שהנופים הם בסגנון טקסס, לקראת סוף הסרט יש יריות ומשהו עם שריף.

ראיתי אותו אצל חבר שאבא שלו במאי, בסלון הייתה להם טלוויזיה 50" או משהו כזה והיה להם לייזר-דיסק (!). לא הבנתי מה הקטע לראות את הסרט על חצי מסך, מה שהיום נקרא 16:9. מי שיודע באיזה סרט מדובר אשמח לראותו בשנית :-)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוליט ובמיוחד הסצנה שסטיב מקווין עף מהכביש עם הרכב , במיוחד כשאתה יודע שאין שם מחשבים וכל הפעלולים והמהירות המטורפת אמיתיים לגמרי.

כמו כן היה סרט עם גין הקמן שאני לא זוכר את השם שלו משנות ה70 שהוא נוסע בתוך רחוב ומכוניות חותכות אותו מכל הכיוונים ואיך הוא בורח וכמובן דופק את הרכב מכל כיוןן אפשרי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האחים בלוז, עם מרדף רצוף שאורכו כמעט 15 דקות... היסטוריה רבותיי.

עם מוזיקת רקע קצבית:

פורסם

קטע המירדף האהוב עלי במיוחד הוא מסרט של סטאלון קוברה שנת 1986 עם mercury custom .הגירגורים שהיא היא הוציאה ליוותה אותי במשך שנים.!

http://www.youtube.com/watch?v=QFSuUXn8kdw&feature=related

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

הזכרתם לי נשכחות.

בילדותי מאוד אהבתי את שני סרטי ה The Cannonball Run

Cannonball+Run.jpg

וכהרגלי בקודש, מצורף לינק לצפייה ישירה:

http://www.megavideo.com/?v=S1I3VB29

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...