Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנס בי רכב ולקחתי רק טלפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח לקבל את עזרתכם...

לפני כשבועיים נכנס בי במקום העבודה שלי רכב בחלק הקידמי שליד הנהג הנזק לא גדול רק פגיעה קטנה בפח והטסה נמעכה ראיתי את הכול במצלמות האבטחה יצאתי אל הרכב והבנאדם מאוד מיהר אז בהחלטה של שניה הסכמתי לקבל רק את מספר הטלפון (החלטה של ילד) התקשרתי לבנאדם לפני כמה ימים הוא ענה ואמר שיש לו חבר שהוא פחח והוא ישלח אותי אליו ביום חמישי ה-4.8.11 הסכמתי התקשתי לאותו בחור ביום חמישי בבוקר הוא לא ענה...אין לי כוח לרדוף אחריו ונמאס לי השאלה עם יש משהו שאני יכול לעשות נגדו כמו ללכת למשטרה עם הסרטון שצולם במצלמת האבטחה או ישירות לביטוח אשמח עם תעזרו לי בתודה מראש!

פורסם

איזו שאלה !

תתקשר אליו ותגיד לו (אפילו תשאיר הודעה במשיבון אם הוא לא עונה) שיש בידך סרטון של מצלמת האבטחה, עד עכשיו היית נחמד וסבלני כי חשבת שיש לך עסק עם אדם הגון.

תן לו אולטימטום של יום בדיוק לפתור לך את הבעיה, ואם לא , תאמר לו שאתה ניגש למתנ"א להגיש תלונה על פגע וברח , ותביעה לביהמ"ש לת"ק. תבהיר לו שבדרך השניה זה יעלה לו הרבה הרבה יותר.

תלמד לפעם הבאה שבה עלול להיות מצב שלא תהיה לך הוכחה מצולמת:

אל תסמוך על אף אחד. הוא ממהר? שיסע להבא בזהירות. אחרי שפגע ברכב הוא יאלץ להתעכב ולהחליף פרטים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בכל אופן היית צריך לעדכן את חברת הביטוח שלך.

תתחיל עם להשאיר לבחור הודעה במשיבון/לשלוח לו הודעת טסט שאם הוא לא חוזר אלייך תוך 24 שעות אתה פונה למשטרה כדי להשיג את הפרטים שלו.

לאחר מכן תבקש מהסוכן שלך שינסה דרך מספר הרכב לברר מי חברת הביטוח של הרכב, רוב הסיכויים שהוא לא יסכים לעשות את זה וישלח אותך למשטרה.

לאחר מכן פנה למשטרה, ספר להם את הסיפור ותגיד שאתה צריך את הפרטים המלאים של הנהג בשביל חברת הביטוח שלך (לא ניתן להגיש תביעה ללא כל הפרטים).

לאחר מכן תגיש את כל המסמכים לביטוח (כולל בדיקת שמאי וכו') ותן להם לישבור את הראש מול חברת הביטוח שלו.

• תוכן חדש...