Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע נהג עבר באדום בזמן שאני חוצה במעבר חציה בצומת של דיזנגוף והוברמן ליד היכל התרבות. בשבועיים האחרונים יש שם כמו שאתם מתארים עומסים כל הזמן אז אנשים עוברים באדום באופן קבוע.

כששאלתי אותו בהמשך (הוא ירד לרמזור הבא של אבן גבירול שהיה אדום) אם הוא אדיוט, הוא ענה לי "עלה למדרכה".

יש טעם להגיש תלונה?

לא חיפשתי עדים אבל רשמתי את המספר.

פורסם
הרגע נהג עבר באדום בזמן שאני חוצה במעבר חציה בצומת של דיזנגוף והוברמן ליד היכל התרבות. בשבועיים האחרונים יש שם כמו שאתם מתארים עומסים כל הזמן אז אנשים עוברים באדום באופן קבוע.

כששאלתי אותו בהמשך (הוא ירד לרמזור הבא של אבן גבירול שהיה אדום) אם הוא אדיוט, הוא ענה לי "עלה למדרכה".

יש טעם להגיש תלונה?

לא חיפשתי עדים אבל רשמתי את המספר.

שלום

אם אתה אזרח מדינת ישראל, ומאמין במערת החוק והמשפט שלה, אז לך על זה.

העניין הוא, שלפי תחושתי הפרטית - זהו בזבוז זמן מוחלט.

אתה צודק, אתה מנסה לרדוף צדק ולשמור על החוק, אך ברגע שתיגש למשטרה תגלה להפתעתך כמה הדבר הזה ממש רחוק מעניינה, וכדי לחזק את הדברים תמצא כעבור מספר חודשים, שתלונתך נסגרה מחוסר עניין ציבורי.

התמונה עשוייה להיות שונה, אם היו לך עדים נוספים, ואז אולי תוכל לחזק את תלונתך.

בהצלחה

שי

פורסם

עזוב שטויות, יבוא היום שהוא יתפס כבר.

סתם ככה תלונה לא תעזור אם אין הוכחה, הוא יכול לומר שהוא רב עם דוד שלך ובגלל זה אתה מלכלך עליו.

אני לא הייתי מגיש תלונה, חבל על הזמן, רוב הסיכויים שיגידו טוב טוב, ושניה אחרי שתסובב תראש ימחקו אותה.

• תוכן חדש...