Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודש בעיירה קטנה 80 קילומטר מהעיר שטוטגרט שגרתי שם (קירשהיים טק) ראיתי את המכונית הזאת וישר צילמתי אותה, מיני לנצ'יה שצילמתי בגרמניה-דומה ל אוטוביאניקי Y10 מה זאת המכונית הזאת ואיך לא שמענו על הדגם הזה?

BILD0440.jpg

BILD0439.jpg

BILD0438.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זו לנצ'יה Y הדור של השנים 96-2003, זו שהחליפה את ה Y10 שמוכרת בארץ.

מבוססת על פיאט פונטו דור ראשון.

יש בארץ לפחות אחת כזו שהגיעה ביבוא אישי. אולי יש יותר מאחת.

יבוא סדיר לארץ כמובן לא היה.

פורסם

המכונית מבוססת על הפונטו דור 1 אבל נוסעת יותר טוב.

ביליתי מספר ימים עם אחת כזו שכורה בסיציליה בשנת 96' ואפילו עליתי למספר הקפות על המסלול באנה(Enna). עם מנוע 1.2 ו-60 כ"ס, המסלול הרגיש קצת גדול עליה - אבל השלדה הרגישה הרבה יותר מגובשת מהפונטו המקבילה(והמחורבנת).

הקטע הגדול היה לראות שילוט שמכוון ל"אוטודרומו די אנה". עקבתי אחריו, הגעתי לשער הכניסה למסלול שהיה נעול, מאחר ולא התקיימה בו כל פעילות באותו יום. לשמחתי, הסתובב שם איזה איש תחזוקה/שומר/פונקציונר/מאפיונר. כששאלתי אותו אם יש לו מפתח לשער הנעול, השיב בשלילה.

אלא שתמורת חופן לירטות(הלירטה היתה אז חופן שלא שווה דבר), נמצא לפתע המפתח - וכל המסלול עמד לרשותי לכ-20 דקות. 8)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כמה כאלה יש בארץ?? כי הם כן הגיעו ביבוא סדיר ב2003 או 2004 אבל נמכרו בודדים כאלה!

אם היא מבוססת על פונטו דור 1, אז הייתי מת לשים על אחד כזאת יד!!! (רכב חסכוני, נדיר, נוח בעיר,יפה ואיטלקי!!)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אמנם זה עניין של טעם, אבל זה אחד הרכבים היותר מכוערים שראיתי.

1. אין דבר כזה לנצ'יה מכוערת!!!

2. אחד המיני החמודות היפות! (בדרך כלל רוב הקטנות מכוערות!!)

3. חבל שלא הביאו אותה לארץ!(אבל לפחות יביאו את האפסילון החדשה!!)

4.מה שכן הצבע שלה פשוט מזעזע! אולי בגלל היא נראית לך מכוערת

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

A900 יש לך טעות קלה.

קצת סדר:

דגם Y10 שיוצר בין השנים 1986-1996 ושווק בארץ בשנים 1986-1993 (בהתחלה כאוטוביאנקי ומשנת 1990 בערך כלאנצי'ה ) מבוסס על פיאט אונו.

הדגם שהחליף אותו זה הדגם המצולם כאן. הוא יוצר בין השנים 1996-2003 ולעולם לא הגיע לארץ ביבוא סדיר. אני ראיתי רק אחת כזו בארץ, אולי יש עוד כמה.

וגם בעיניי העיצוב של הדגם הזה מאוד הרמוני ויפה, במיוחד ביחס לעיצובים המקובלים באמצע שנות ה 90.

בשנת 2003 הוצג דגם חדש, במוסס מן הסתם על פונטו ספייס. נעשה ניסיון למכור אותו כאן באופן סדיר, המחיר היה גבוה מאוד, נמכרו מספר מכוניות בשנים 2003-2004, ו"היבוא הסדיר" הופסק.

בשנת 2011 עוד פעם הוחלף הדגם, ויש כוונה למכור אותו בארץ.

פורסם
A900 יש לך טעות קלה.

קצת סדר:

דגם Y10 שיוצר בין השנים 1986-1996 ושווק בארץ בשנים 1986-1993 (בהתחלה כאוטוביאנקי ומשנת 1990 בערך כלאנצי'ה ) מבוסס על פיאט אונו.

הדגם שהחליף אותו זה הדגם המצולם כאן. הוא יוצר בין השנים 1996-2003 ולעולם לא הגיע לארץ ביבוא סדיר. אני ראיתי רק אחת כזו בארץ, אולי יש עוד כמה.

וגם בעיניי העיצוב של הדגם הזה מאוד הרמוני ויפה, במיוחד ביחס לעיצובים המקובלים באמצע שנות ה 90.

בשנת 2003 הוצג דגם חדש, במוסס מן הסתם על פונטו ספייס. נעשה ניסיון למכור אותו כאן באופן סדיר, המחיר היה גבוה מאוד, נמכרו מספר מכוניות בשנים 2003-2004, ו"היבוא הסדיר" הופסק.

בשנת 2011 עוד פעם הוחלף הדגם, ויש כוונה למכור אותו בארץ.

צודק!! טעות שלי!הם דיי דומות ! וזאת שראיתי פעם בארץ הייתה כמו הרכב המצולם בתמונה בחן"ל!!

מישהו ראה את האפסילון מדגם של 2003 ומעלה בארץ?? (אני מאוד מקווה שלא יקרה אותו סיפור עם האפסילון החדשה!)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953913,00.html

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
אמנם זה עניין של טעם, אבל זה אחד הרכבים היותר מכוערים שראיתי.

לייק, החיתוך הזה של המכסה מנוע מהטמבון קשה לצפייה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
מישהו ראה את האפסילון מדגם של 2003 ומעלה בארץ?? (אני מאוד מקווה שלא יקרה אותו סיפור עם האפסילון החדשה!)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953913,00.html

אני ראיתי, ונדמה לי שזו לא הייתה הכחולה המצולמת בכתבה שבלינק, כלומר יש לפחות שתיים.

פורסם
1. אין דבר כזה לנצ'יה מכוערת!!!

אני מבין שכבודו לא מכיר את הגברות ליברה וטזיס לבית לאנציה :wink:

lancia%20lybra%20niot.net%20(1).jpg

lancia-to-cancel-top-of-the-line-thesis-this-year.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מבין שכבודו לא מכיר את הגברות ליברה וטזיס לבית לאנציה :wink:

שוב, הכל עיניין של טעם.

לטעמי הליברה נראית לא רע, במיוחד הסטיישן.

הטזיס פחות מוצלחת, אבל יש גרועים בהרבה ממנה.

• תוכן חדש...