Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט לאון .

אני עוד שבוע אצטרך לעשות לה טיפול ראשון , האם יש באיילת מוסך של צמפיון ( הבנתי שיש כזה מוסך שנפתח לאחרונה )?

פשוט יוצא שאני יהיה באיילת שבוע הבא אוליי כדאי לי לטפל ברכב שם ?

אני הבנתי גם שהם נותנים רק שנתיים אחריות + שנה של רצון טוב , הבנתי שזה בתנאי שתטפל אצלהם בצמפיון ,

בגלל זה חשוב לי שזה יה מוסך של צמפיון ולא מוסך שרות.

במידה ולא כדאי לטפל באילת באיזור ירושליים למי כדאי ללכת לטיפול ראשון ?

כמובן בלי לפגוע באחריות של רצון טוב.

אולי למישהו יש ניסיון איתם ?

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מטפל בירושלים כבר כמה שנים, בכמה מכוניות, במוסך מורשה של צ'מפיון - "מוסך המכונית" בהנהלת שאול בטאט ובנו אורן. ממליץ בפה מלא.

לפני הטיפול בודקים מה כולל הטיפול, מפרטים לך את העלויות הצפויות.

האיש מכיר את הרכבים, מתעדכן באופן שוטף בטכנולוגיות החדשות, מסתובב בין הפועלים ובודק את עבודתם. מקבלים שם יחס אישי.

המלצה קטנה: תבקש ממנו לבדוק מול הספרות המקצועית מה כמות השמן שיש לשים במנוע שלך.

המוסך נמצא בתלפיות, ליד משרד הרישוי הישן (מאחוריו), רח' בית היוצר 16, טל' 02-6783866. תתקשר רק לוודא שהוא מטפל גם בסיאט, נדמה לי שכן.

אני לא הייתי מטפל במוסך מרוחק כמו אילת רק בגלל שאני נמצא שם. או שתדחה את הטיפול, או שתקדים אותו ביום-יומיים.

פורסם

קשקשן מצוי.

תוכל לראות את כל פירוטי הטיפולים שהרכבים שלי עברו במוסכים מורשי יבואן בלבד, ותשפוט אתה ו/או אחרים אם זה כואב יותר ממה שכואב אצל מורשי יבואן אחרים:

גולף 2.0 אוט' 2001

פאסאט 2.0 אוט' 2002

גולף TSI שנת 2008

פורסם
רק שחכת לציין את הכאב בכיס לאחר טיפול / תיקון שם.

מה זה משנה?

הבחור שואל רק על מוסכי יבואן בגלל האחריות.

כל המוסכים מהסוג הזה לא יהיו זולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שאם יש להם מוסך באילת זה יהיה בסדר כל הטיפול זה החלפת שמן.

השאלה האם יש ? והאם זה יחסוך לי כסף ? (מע"מ ).

פורסם
קשקשן מצוי.

תוכל לראות את כל פירוטי הטיפולים שהרכבים שלי עברו במוסכים מורשי יבואן בלבד, ותשפוט אתה ו/או אחרים אם זה כואב יותר ממה שכואב אצל מורשי יבואן אחרים:

גולף 2.0 אוט' 2001

פאסאט 2.0 אוט' 2002

גולף TSI שנת 2008

תעשה לי טובה...

אני מטפל שם 6 שנים ומבחינתי הם גנבים והמחירים שלהם מופקעים , לך הם לקחו לטיפול גדול בגולף 1000 שקל , לי על פולו TSI רוצים 1400 , זה רק מבסס את הטענה שלי וזה עוד בלי שבדקו את האוטו בכלל.

על צביעת טמבון רוצים 1300 שקל ובמוסך מורשה בראשון לציון ביקשו 800 שקל , ויש לי קלסר מלא ומתועד עם תיקונים אצלם בשווי של 25 אלף שקל לפולו הקודמת שלי.

אז בבקשה , תשמור את ההערות שלך לעצמך .

פורסם
תעשה לי טובה...

ויש לי קלסר מלא ומתועד עם תיקונים אצלם בשווי של 25 אלף שקל לפולו הקודמת שלי.

אז בבקשה , תשמור את ההערות שלך לעצמך .

:shock::shock::shock: 25,000 שקל תיקונים? מה היה לפולו הזה שהגעת לסכומים כאילו?

פורסם

על צביעת טמבון רוצים 1300 שקל ובמוסך מורשה בראשון לציון ביקשו 800 שקל

אין להם שם בכלל מחלקת צבע, למה אתה הולך למקום שבו תשלם גם על תיווך? חשבתי שאתה צרכן חכם.

לך לצ'ממפיון המרכזי, יש שם מקצוענים בפחחות וצבע. למכונאות ההמלצה שלי זה מוסך המכונית.

פורסם

לא הבנתי , לאיזה מוסך אין מחלקת צבע ?

leirus - הפולו הקודמת שלי עשתה הרבה בעיות במהלך 5 שנים , סך כל התיקונים לרכב הגיע ל-25 אלף שקל , ללא החלפה של מנוע וגיר שהיה צריך להעשות ממש לפני שנפטרתי ממנה.

פורסם
לא הבנתי , לאיזה מוסך אין מחלקת צבע ?

leirus - הפולו הקודמת שלי עשתה הרבה בעיות במהלך 5 שנים , סך כל התיקונים לרכב הגיע ל-25 אלף שקל , ללא החלפה של מנוע וגיר שהיה צריך להעשות ממש לפני שנפטרתי ממנה.

לא רוצה לדרוך על פצעים אבל.. למה קנית פולו חדשה? :shock:

איזה שנה היא הייתה?

פורסם

אתה לא רוצה לטפל ברכב שלך באילת, גם לא במחיר החיסכון של המע"מ.

(הרי ידוע שמוסכי צ'מפיון יקרנים, גנבים, ולא יודעים לטפל ברכבים.) מה תעשה אם אחרי 4 ימים תגלה באוטו בעיה שנובעת מהטיפול. מה תעשה, תיסע במיוחד לאילת?

אם אתה מתעקש, יש את מוסך "אלעד", מורשה "סיאט", כמו ש-vladclar הפנה בתחילת השרשור. תתקשר אליהם ותברר.

• תוכן חדש...