Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם צצות ביד 2 מודעת של רכבים משנות ה2000, ממונית לשעבר ומה שמוזר שהם בצעים אחרים ולא לבן!! איך זה יכול להיות??

בשנות ה90 אני זוכר שהיו רואים מידי פעם מונית בצבע אחר!במיוחד כסף, תחלת או אפור עכבר (זה היה נדיר מונית לא לבנה אבל היו רואים פעם ב) אבל לפי מה הבנתי היום כל המוניות חייבים להיות בצבע לבן!

הינה דוגמא למודעה שראיתי ביד 2.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=82000&untilPrice=82000&Info=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בתחילת שנות ה-90' (או שמא היה זה בסוף שנות ה-80') חוקק חוק לפיו כל מונית חייבת להיות בצבע לבן. מסיבה זאת, בתחילת הניינטיז עוד ראית מוניות בצבעים אחרים - הן עלו לכביש טרם חוקק החוק.

היום כבר לא תמצא כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מידי פעם צצות ביד 2 מודעת של רכבים משנות ה2000, ממונית לשעבר ומה שמוזר שהם בצעים אחרים ולא לבן!! איך זה יכול להיות??

אחרי שהופכים את הרכבים לפרטים, פשוט משנים להם את הצבע.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=82000&untilPrice=82000&Info=

לא שמעת על צביעה אף פעם?

פורסם
לא שמעת על צביעה אף פעם?

לא מאמין שמישהו יקח מרצדס כזאת וישנה לה את כל הגוון!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דווקא במרצדסים שהיו מוניות שינוי צבע זה הדבר הנפוץ, הרבה אנשים צובעים אותם בצהבים יוקרתיים יותר, בשביל שהאוטו לא יראה כמו מונית אלא "כמו מרצדס"

חלק אפילו משקיעם בצביעה איכותית שנראית לא רע, אבל הרוב נראות ככה ככה ומזהים מידית שזה לא צבע מקורי, עוד לפני שרואים את המספר.

אגב, לגבי צבע אחיד למוניות - האגדה מספרת שלפני כ 20 שנה החליטו שכל המוניות יהיה בצבע אחיד, פנו לאיגוד בעלי המוניות ושאלו איזה צבע הם רוצים. בטח הציעו להם צהוב, כתום וכו'

הם בחרו בלבן, בשביל שיהיה קל יותר למכור את המונית אחר כך לשוק הפרטי, באותה תקופה לבן היה שולט.

פורסם

ואם כבר נגענו במוניות מן העבר, זכור לי שעד תחילת שנות ה 80' כל מונית היתה משוייכת לאיזור מסויים בארץ, לפי מקום מגורי הנהג.

סימון המוניות נעשה ע"י צביעה מיוחדת בקו המותניים של המכונית, וכך יכלו פקחי משרד התחבורה לקנוס נהנגים שעבדו באיזור שלא מיועד להם.

כמובן שגם הקצאת "המיספרים הירוקים" היתה נעשית לפי כמות האוכלוסיה ומספר המוניות באיזור שבו הוגשה הבקשה להקצאת מספר.

לאחר שהתברר שהחוק נותר על הנייר בלבד הוא בוטל, אבל מוניות רבות המשיכו לנוע עם הצביעה המיוחדת עוד שנים לאחר מכן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שיותר מדהים אותי זה הקילומטרז, 680,000 !

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

זה מאוד מקובל ברכבי מרצדס. יש כאלה שהולכים יותר רחוק ועושים עבודת שדרוג לחלק הפנימי של הרכב.

כתבתי פעם את הדעה שלי לגבי קניה של רכב שהיה מונית (לא הייתי קונה) אבל יש ביד2 מחירים מפתים:oops:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

החוק של מוניות בצבע לבן התחיל משנת 1993, כל מונית שעלתה לכביש מאחרי 1993 היא לבנה בלבד.

זכור לי בתור ילד מוניות (בעיקר מרצדס) שהיו בצבעים אחרים, בעיקר הלימוזינות מרצדס שהיו צבועות בצהוב/שחור.

אגב אם כבר במוניות עסקינן, זכור לי שלפני 1995 היה למוניות כובע ירוק במקום צהוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה שיותר מדהים אותי זה הקילומטרז, 680,000 !

זה רכב עבודה. למה ציפית? 15K בשנה? יש נהגים שעובדים 20 שעות ביממה ויש מוניות עם 2 נהגים שמתחלפים כך שהמונית בנסיעה 24 שעות ביממה.

• תוכן חדש...