Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 31,אין אף תביעה במשך כל הזמן שאני נוהג,מעל ל 10 שנים.רכב גולף 1999 מנוע 1800 אוטומט.מישהו מכיר חברת ביטוח זולה למקיף ולחובה? בינתיים קיבלתי הצעות באיזור ה 2300. ובהראל יש מבצע לנוהגים עד 10 אלף קמ בשנה -שזה אני,אבל עדיין לא רוצה ככ להתחייב לזה ב 1800 שח.

מישהו מכיר חברת ביטוח משתלמת ואמינה שמציעה מחיר הוגן?תודה.

פורסם

איך הם יכולים לדעת כמה נסעת בכלל ?

בכל אופן תציין מאיפה אתה אחרת לא יוכלו לעזור לך

ואם במקרה אחד ההורים שלך נחשב כעובד מדינה תוכל לעשות ביטוח של עובדי מדינה שזה יותר זול.

פורסם
איך הם יכולים לדעת כמה נסעת בכלל ?

בכל אופן תציין מאיפה אתה אחרת לא יוכלו לעזור לך

ואם במקרה אחד ההורים שלך נחשב כעובד מדינה תוכל לעשות ביטוח של עובדי מדינה שזה יותר זול.

אז יודעים. שכחת שרושמים בזמן הטסט? שאפשר לבדוק במוסכים בהןם הרכב טופל? המידע של חברות הביטוח מגיע עמוק יותר ממה שאתה מכיר, כנראה.

איו שום קשר בין מקום מגורים לסוכנות הביטוח. מי שיתן הצעה טובה - בין אם דרך אתר ברשת או פניה לסוכנות שהומלצה - מקבל קידום לבחירה.

צריך לחפש, לעשות טלפונים ולהשוות את התנאים והכיסויים. המחיר שונה לפי המאפיינים האישיים של כל אחד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בדוק אצל ברוש אלפרד, לדעתי הוא יותר זול ממה שהציעו לך

ביטוח חובה מעל גיל 30 עולה באזור 1350-1400ש"ח

צד ג' עולה כ800ש"ח

חתימה בהשהיה

• תוכן חדש...