Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

לפני כשבוע רכשתי איביזה TSI 1.2 מאחת הסוכנויות של סיאט.כל תהליך הקניה כבר נסגר והאוטו צריך להיות מוכן בזמן הקרוב.

בשבילי זאת הפעם הראשונה שאני רוכש רכב חדש ולכן רציתי לשמוע כאן מהחברה שכבר רכשו רכבים חדשים ומכירים את התהליך.

מה בדיוק אני צריך לבדוק כאשר אני הולך לקבל את הרכב?עשיתי כאן חיפוש וראיתי שכמובן לעשות סיבוב סביב האוטו ולבדוק שאין מכות או סריטות.החברה גם מתקינה לי מערכת מולטימדיה אז לראות מבפנים שלמות של כל הפלסטיקים וכו.על איזה דברים עוד כדי לשים דגש?האם האוטו אמור להיות עם קילומטראז' 0,או שיהיה עליו כמה קילומטרים בודדים,כי הבנתי שמבצעים עליו נסיעת מבחן לפני שמוסרים אותו ללקוח.

אשמח לעוד טיפים מהחברים שמכירים את התהליך.

תודה.

פורסם

אתה עושה סיבוב סביב הרכב,בודק בפנים שלמות,אם יש מולטימדיה בודק כול הפלסטיקים שלמים,את הרכב בטח תקבל עם כמה ק"מ בודדים את שלי קיבלתי עם 3,בודק את המערכות החשמליות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגמרי הקילומטרים ברכב,

יש הרבה חברות שלפני המסירה עושות נסיעה עם הרכב.

ויש (כמו במקרה שלי) רכבים שהגיעו עם 2 ק"מ על המד,

ועוד הרבה חברים שקיבלו רכב חדש קיבלו את האוטו מ20 ועד גם אחד שקיבל 120 ובחברה טענו שהיו חייבים לעשות בדיקות בטיחותיות (אני עד היום צוחדק עליו שסינג'רו לו את הרכב ללכת להביא חומוס מירושליים או משהו :-D )

בכל מקרה אחרי שסיימת עם השלב הזה.

תעבור סביב הרכב תבדוק שאין שריטות או מכות שנגרמו מההובלה או משהו כזה,

גם את הג'נאים חשוב לבדוק שהם חדשים, קרו מקרים גפ מסיפורים פה בפורום.

כמובן אם יש מערכת מובנית תבדוק שהכל במקום כי את ההתקנה עושים בארץ.

שנציג השירות יסביר לך הכל תבדוק שאתה מבין הכל והכל תקין כמובן.

ותסתכל טוב טוב על מה אתה חותם.

תתחדש.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

אהלן, תתחדש.

אם הזמנת דגם עם הסאנרוף תבדוק את הגומיות סביבו,

אם הזמנת גיר אוטומט תבדוק אם הבד עוטף את הידית בצורה טובה,

תעשה בדיקה כללית לצבע הרכב בזוייות שונות,

קילומטרז' סביר - סביב ה25, אם זה יותר תתעניין למה, אבל גם טיפה יותר מזה זה בסדר במקרה ולא מודיעים לך שהרכב עבר תיקון כלשהו(חייבים להודיע אם שווי התיקון מוריד יותר מ-1.5% מערך הרכב).

תבדוק אם קיבלת את כל הדברים שהובטח לך ע"י הסוכן - חיישנים לדוגמה.

תהנה מהרכב!!! :-)  

פורסם

תתחדש!

חשוב מאוד להניח להתלהבות של קבלת האוטו ולהיות סבלני מאוד.

ממליץ לעבור מסביב לרכב ולבדוק שריטות, כתמים וכו'.

דאג לקבל את הרכב במקום מואר בלבד!

אני דווקא הייתי מעדיף לקבל את הרכב עם 10-25 ק"מ על השעון- זה מראה בד"כ שביצעו נסיעת מבחן לפני המסירה ובדקו את הרכב ובעיקר את הצמיגים (לא פעם ישנה בעיה של הגה רועד ברכבים חדשים).

קח איתך את ההזמנה המקורית ותוודא כי קיבלת ה-כ-ו-ל (ג'ק גלגל חליפי וכו').

במידה ומצאת בעיה כלשהיא, בקש שיטפלו בה ולא, אל תחתום על מסמכי המסירה- ברגע שחתמת, אין דרך חזרה.

הדבר הכי חשוב, סע בזהירות ותהנה מהרכב.

פורסם

קודם כל תודה על הברכות והעצות חברים.

לא הבנתי בתגובה של mcqueen על איזה תיקונים הוא מדבר?

חוץ מזה לגבי קילומטראז',יש איזו כמות קילומטרים שמעבר לזה הם לא יכולים לחרוג?זאת אומרת סתם דוגמה.האוטו מגיע עם 100 ק"מ יש סיבה הגיונית שזה יהיה מוצדק ומה אני בכלל יכול לעשות במצבים כאלה?מה כאילו אני יכול לדרוש שיעשו?

פורסם

הכוונה היתה שאם רכב מסוים עובר תיקון כלשהו לפני שהוא מגיע ללקוח, והתיקון הזה גורם לירידת ערך הרכב - חייבים להודיע ללקוח ע"פי חוק. אני חושב שמודיעים על זה(במידה וזה קורה) לפני שהלקוח בא לעסוף את הרכב.

פורסם

בדוק צמיגים, אתה יודע איך נראה דיסק [בלמים] חדש? בדוק גם את הדיסק.

בדוק שמצלמת רוורס פועלת במידה שיש, בדוק אם יש בד קרוע ברכב איפשהו, בדוק מספר רכב תואם למספר בטופס [קרו מקרים].

אני הייתי ממליץ לך לא לקחת את מערכת המולטימדיה במידה ואין לך מצלמת רוורס.

המערכת הזאת גרועה ברמות מטורפות, תבקש שיביאו לך את המערכת בצד ותמכור אותה או משהו, תתחדש!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
בדוק צמיגים, אתה יודע איך נראה דיסק [בלמים] חדש? בדוק גם את הדיסק.

בדוק שמצלמת רוורס פועלת במידה שיש, בדוק אם יש בד קרוע ברכב איפשהו, בדוק מספר רכב תואם למספר בטופס [קרו מקרים].

אני הייתי ממליץ לך לא לקחת את מערכת המולטימדיה במידה ואין לך מצלמת רוורס.

המערכת הזאת גרועה ברמות מטורפות, תבקש שיביאו לך את המערכת בצד ותמכור אותה או משהו, תתחדש!

תודה על התגובה

מה לבדוק בדיוק בדיסק?למה שהוא לא יהיה חדש?

האמת היא שלא דיברתי עם הסוכנות על המצלמת רוורס אז נראה לי שהיא לא תגיע עם הרכב.

אפשר דרך אגב להוסיף את זה להזמנה בשלב כזה?כרגע אני יודע שכבר התחילו לעבוד על הרכב אבל עוד לא קיבלתי הודעה מתי יהיה מוכן.

עוד שאלה,אחרי הרכבת המערכת,המחשב דרך עובד דרך הצג שלה כי הבנתי שהצג הקיים מוחלף בזה של המערכת.

פורסם

כשיש בדיסק חריצים רואים שהוא עבר דרך שהיא יותר מ10-20 ק"מ, הזמנה אני חושב שאפשר לשנות גם בדקה 90.

בקשר למערכת אין לי מושג איך זה עובד באיביזה יש לי לאון, שהצג שלה ממוקם במקום שונה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...