Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עירוב הביטוח ? מה לעשות.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, בתחנת דלק נתתי רברס ופתאום נכנסתי ברכב חונה, אך היו בו אנשים, הבחור מאוד אדיב, יצא הכל רגוע, והכל נסגר בסדר גמור, בלי שום פגיעה באף בנאדם.

 

עכשיו מה שקרה זה שהמראה הצדדית שלי נשבר בה הפלסטיק, אך זה לא משנה, הרכב שלו הוא רכב מושכר, שהוא מחזיר בעוד שבוע, הפגיעה ברכב שלו שיטחית ביותר, קצת שחור מסביב למכה (מכת פח קטנה), שאני מאמין שוקס יוריד בלי שום בעיה מיותרת, והפגיעת פח זה משהו שפשוט אפשר לדחוף מבפנים, אבל אין נגישות לאיזור.

 

השאלה היא כזאת, הוא אמר לי בפירוש, מרוב שהמכה קטנה, אם זה היה רכב שלו הוא לא היה מחליף איתי פרטים בכלל, אבל בגלל שזה רכב מושכר, ידוע שהם יסתכלו על המכה, השאלה היא האם לערב את הביטוח שלי, שכולל מקיף+הכל+צד ג, או לסגור בינינו, אפילו אם זה אומר ללכת לתקן את זה במוסך ב200 שקל.

 

שוב יש להדגיש, הבחור לא בא לחפש אותי שאני אשלם לו שקל אחד מיותר, הוא כמוני רצה לנסות לסגור את זה על המקום, ואפילו הטמבון שנפל קצת הוא נתן בו מכה קטנה והחזיר אותו למקום בלי שרואים שום סימן.

 

מה אתם ממליצים לי לעשות (אמא שלי כבר יודעת, זה הרכב שלה ואני בן 21)?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מבחינתך המצב הטוב ביותר הוא לסגור את העיניינים בניכם.

אבל מכיוון שהרכב שלו מושכר מה שהוא הציע לך בעייתי כי הוא חייב לדווח על הנזק לחברת ההשכרה.

בנוסף יכול להיווצר מצב שבו תתקן את המכה (נניח ב-200 ש"ח) אבל עדיין ישארו סימנים וחברת ההשכרה תציין זאת במועד החזרת הרכב ותחייב את הלקוח (הבחור שפגעת בו) בתיקון והוא יבוא אלייך בטענות. וכך יווצר מצב שבו אתה תאלץ לשלם פעמיים על אותו תיקון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זאת חלק מהבעיה שנוצרה, אני לא יודע מה כדאי לי לעשות, כי זה ברור שמכה שאפשר לתקן ב200 שקל, הם ידרשו עליה הרבה יותר בחברת השכרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אתה רוצה לצאת מהסיפור הזה חכם או צודק?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מהי כוונתך?

אני רוצה לסיים עם הסיפור עם הרגשה טובה, חבר שהיה איתי אמר לבחור "תגיד שזרקו עליך אבן", אמרתי לו מה פתאום, אני עשיתי את זה, אני לוקח אחריות עד הסוף, אני לא מסבך אנשים אחרים בטעויות שלי. מרוב שהבנאדם השני לא רצה שאני אפגע מהסיפור הוא רצה להסכים, אמרתי לו בשום אופן לא, אני נושא בכל האחריות.

 

עכשיו אנא ממך, מהן האופציות שלי :)

אמא שלי אמרה שהיא תברר עם האחראי על הביטוח בעבודה שלה מה עדיף לעשות , האם לערב או לא, אני מעדיף לצאת מהסיפור הזה כמה שיותר מהר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שלם לו על פחחות מהמכה וסגור את הפינה הזאת.

הוא בכל מקרה יצטרך לתת תשובות בחברת השכרה כשישאלו אותו על המכה. והוא גם ישלם על המכה הזאת כנראה.

ואם תערב את הביטוח יש מצב שהם יחייבו אותך כי בתכלס אתה אשם.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תודה לשניכם, החלטנו לסגור בינינו יש לו חבר שיודע לסדר את זה, כמובן שבמידה והמחיר סביר, 200~ אני אתן לו עוד מאייה על הטרחה, למרות שאני בספק שהוא ייקח, כי באמת שהוא בנאדם טוב, הוא בכלל לא התקשר לשאול מה קורה, אני התקשרתי אליו אחרי יום והכל, באמת לא נתקלים באנשים כאלה כל יום, פחדתי שיצא עליי איזה ערס מהמכונית יבוא עליי גם את זה וגם את זה יוציא לי אלפייה :S

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

טוב לדעת שיש אנשים ישרים כמוך,להוסיף על הטרחה,אתה מתקשר אליו ולא הוא אליך,כול הכבוד8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...