Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני על האוטו שלי שומר כמו נרות שבת אבל.. האוטו של העובדים זה כבר סיפור אחר !

qdgn4qt2zmzy.jpg

k3gymm4zwdze.jpg

mjmkedjrl4tn.jpg

dmznohygiydj.jpg

כבוד!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
חייב להיות איזה היגיון מאחורי זה. אני סקרן. אני יכול להבין איסור שתיית קפה/קולה, אבל מה רע במים מהברז?

אין בעיה,העיקר שאם ישפך זה לא יותיר כתמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למצוא רכב שמור מאוד שהוא לא בן כמה שנים לא פשוט בכלל.

4-לא שמים רגלים על הדש בורד בזמן נסיעה.

תופעה שרואים הרבה בכבישי ארצינו, וכל פעם שאני רואה אותה מתחרפן מחדש. עזבו את זה שזה מלכלך, זה מגעיל ומזלזל. אוטו זה לא ים.

פורסם

יש כאלה ששמים את כפות הרגליים על החלון הקדמי,זה השיא,גם משאיר סימנים וגם בזמן תאונה....

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עקרונית אני לא אוכל באוטו, כי אין לי צורך בכך- אני לא נמצא בו בשעות שבהן יוצא לי לאכול. מעבר לכך אין לי מניעה- מי שרוצה, שיאכל, לבריאות. ממילא אני מנקה פעם בחודש בממוצע. אני גם מעשן בפנים להנאתי (נסיעה של כמה דקות עם כל ה-4 חלונות פתוחים עוזרת המון ליציאת הריח), ומחפש כל הזמן ריחן טוב בגלל זה... שתייה, חופשי. לא מטריד אותי במיוחד.

ועדיין, טפו טפו, נקי בפנים. חבל רק שהחארות שנהגו עליו לפניי החליטו שזה נחמד להעביר משהו כבד על הגג בלי גגון, והעובדה שאני לא מצליח להבין מאיפה השריטות העמוקות בדיפוני הדלתות הגיעו.

מדי פעם גם משתמש בספריי סקאי.

אותי אישית, עץ ריח זה אחד הדברים הדוחים שיש!!

הריח שלו נדבק לכל חלקה טובה ברכב ולא יוצא גם אחרי שנים, ומאחר ולא משתמשים בסוג אחד של עץ ריח אזי מקבלים שירבוב ריחות ענק כאשר הריח הסופי הוא משהו בין תות לוניל-מנגו-אפרסק :shock:

מהריח הזה אי אפשר להפתר (בדיוק כמו מריח הסיגריות...) ולא משנה כמה נוסעים עם חלונות פתוחים תמיד יוצאים מהרכב עם ריח של עץ ריח!

אה, וספרי סקאי (שמן סיליקון) רק מוסיף לחגיגה, עוד ריח ובנוסף גם הכל הופך לשמנוני, איזה כיף! :?

אחד התענוגות שאני מוותר עליהם בשטיפת רכב.

אישית אני נמנע מכל סוג של ריח ברכב ופשוט שואב את הרכב פעם ב, זה מוציא את הריחות של האבק ושומר על ריח ניטראלי ברכב.

אם יש מסיבה כלשהי ריח רע ברכב (מה שכמעט ולא קורה) משתמש במבשם כביסה מדולל במים ומשפריץ מעט על השטיחים.

לגבי ספרי סקאי, NEVER!! אם רוצים לנקות יש חומרים אשר מנקים את משטחי הפלסטיק ומשאירים אותו לא שומני וללא ריח.

אגב, ספרי סקאי (שמן סיליקוני בדר"כ) רק פוגע בחלקי הפלסטיק מאחר ואלו רק עמידים באופן חלקי בפני ממסים שומניים ועם הזמן זה מאיץ בלאי של חלקי הפלסטיק (בתור מהנדס פולימרים, יש לנו בדיקה שאנו עושים לשרידות סביבתית בשמן סיליקון, אותו שמן אשר אתם מרססים על הדש).

אותו כנ"ל לספרי לצמיגים!!

פורסם
אני על האוטו שלי שומר כמו נרות שבת אבל.. האוטו של העובדים זה כבר סיפור אחר !

qdgn4qt2zmzy.jpg

k3gymm4zwdze.jpg

mjmkedjrl4tn.jpg

dmznohygiydj.jpg

כבוד!

זה מזכיר לי קצת רכב מהשכונה שלי שהוא באותו מצב.

נ.ב

לפעמים אני רואה אנשים שכל הדשבורד שלהם מלא אבק איזה מגעיל זה.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

תמיד מסקרן אותי לראות איך נראים הבתים של אותם האנשים שמזניחים את המכוניות שלהם ,

כמו שאני לא אוכל במיטה שאני יושן בה אני לא אוכל בכיסא הרכב שלי ...

פורסם

גם אותי זה מרגיז, לפעמים אני נכנס לרכבי ליסינג של אנשים ומזדעזע.

בשבוע שעבר נסעתי עם קולגה והוא מתגאה שמאז שהרכב עלה על הכביש (אפריל 2010) הרכב לא נשטף לא פנימית ולא חיצונית.

המצב פשוט זוועה.

יש גם תופעה הפוכה:

כאלה שמנקים יותר מדי,יש להם כוונה טובה אבל הם משתמשים בתכשירים סוג ז' שאוכלים את הפלסטיקה ושמים את הכיסויים הסיניים הכי ירודים שיש באוטו דיפו מה שמשווה לרכב מראה זול במיוחד.

(אחר כך טוענים שהיצרן עושה אינטריור מתקלף ברמה ירודה... ;))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני נוהג על GMC מודל 1987 שעברה לפני התעללות די קשה מצד,

קבלני בניין ומצד הירק שממנו קניתי את האוטו,

עבדתי על הרכב די קשה, אך היום מבפנים לפחות הוא נראה חדש פרט למושב קרוע ודשבורד סדוק,

(גם זה יטופל!) גם אצלי ברכב אין סיגריות שתיה מתוקה ושאר החארטה,

יצאתי פעם עם מישהי (בסוף שנות ה90) עם קוואליר קופה שהייתה אז בת שנתיים וניראת כמו חדשה,

עוד לפני מכת הליסינג שאנשים הפסיקו לשמור על רכבים, (ימח שמם ושל זיכרם של חברות הליסינג ומי שמשתף איתם פעולה)

בקיצור אנחנו נוסעים להנאתנו, מדברים, ופתאום נחרדו עייני UTF!!!! רגליים על הדש????!!!!!

בואו נגיד שזרקתי אותה בצד הדרך והזמנתי לה מונית, אח"כ באתי הביתה כאוחז דיבוק התחלתי לנקות את כל הדש

והשמשה הקדמית כמו מטורף, גם אותי זה משגע הדברים האלו,

כשהיה לי JEEP CJ6 לא היה אכפת לי, הדש שם מפח שגם אם מתלכלך זה שטויות, אך בפאקינג קוואליר שהייתה אז בת שנתיים תמימות?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אותי אישית, עץ ריח זה אחד הדברים הדוחים שיש!!

הריח שלו נדבק לכל חלקה טובה ברכב ולא יוצא גם אחרי שנים, ומאחר ולא משתמשים בסוג אחד של עץ ריח אזי מקבלים שירבוב ריחות ענק כאשר הריח הסופי הוא משהו בין תות לוניל-מנגו-אפרסק :shock:

מהריח הזה אי אפשר להפתר (בדיוק כמו מריח הסיגריות...) ולא משנה כמה נוסעים עם חלונות פתוחים תמיד יוצאים מהרכב עם ריח של עץ ריח!

מכיוון שאני נוסע עם החלונות פתוחים כשאני מעשן, הריח של הריחנים נעלם לצערי הרב. רק אם יישפך לי שם משהו נוזלי כמו מרכך כביסה הריח "ייתקע".

אה, וספרי סקאי (שמן סיליקון) רק מוסיף לחגיגה, עוד ריח ובנוסף גם הכל הופך לשמנוני, איזה כיף! :?

אחד התענוגות שאני מוותר עליהם בשטיפת רכב.

כל עוד אתה משתמש באחד איכותי (טרטל) ומקפיד לנגב עם מטלית מיקרופיבר, אין את בעיית השמנוניות כלל. והריח, כמו שאמרתי, נעלם.

אישית אני נמנע מכל סוג של ריח ברכב ופשוט שואב את הרכב פעם ב, זה מוציא את הריחות של האבק ושומר על ריח ניטראלי ברכב.

אם יש מסיבה כלשהי ריח רע ברכב (מה שכמעט ולא קורה) משתמש במבשם כביסה מדולל במים ומשפריץ מעט על השטיחים.

זה רעיון.

לגבי ספרי סקאי, NEVER!! אם רוצים לנקות יש חומרים אשר מנקים את משטחי הפלסטיק ומשאירים אותו לא שומני וללא ריח.

אגב, ספרי סקאי (שמן סיליקוני בדר"כ) רק פוגע בחלקי הפלסטיק מאחר ואלו רק עמידים באופן חלקי בפני ממסים שומניים ועם הזמן זה מאיץ בלאי של חלקי הפלסטיק (בתור מהנדס פולימרים, יש לנו בדיקה שאנו עושים לשרידות סביבתית בשמן סיליקון, אותו שמן אשר אתם מרססים על הדש).

אותו כנ"ל לספרי לצמיגים!!

ספריי לצמיגים, לא יודע, משהו לא מסתדר לי עם זה. אני מעוניין לשים בתור הגנה מהשמש, אבל משהו מטריד אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשאני חיפשתי יד 2,זה גם מה שאמרתי לעצמי,בכלל אני לא מבין איך יכולים להיות כתמים בגג??

או פלסטיק בדש-בורד ששבור? או כפתור חסר??

למצוא רכב שמור מאוד שהוא לא בן כמה שנים לא פשוט בכלל.

אצלי באוטו כדי שזה לא יקרה,שיש 4 חוקים:

1-לא אוכלים באוטו.

2-לא מעשנים באוטו.

3-אם שותים רק מים מינרלים.

4-לא שמים רגלים על הדש בורד בזמן נסיעה.

את החוקים האלה יש גם אצלי!!

ותאמין לי שאני באמת לא מבין איך יכולים להיות כתמים בגג? ובאחד המכונית שראיתי הבד בגג נפל ! אז בעל הרכב מצא שיטה מאוד מקורית שהבד לא יפול! פשוט לקח מהדק סיכות והדק את הגג! וזה נראה פועל נפש!

אני מצרף מספר תמונות שמצאתי במחשב של פנים הרכב שלי! אחרי 30 שנה על הכביש! אני יכול גם לצלם את הגג או תמונות ייותר מעוכדנות וברורות, אם מישהו רוצה, אומנם לא רואים טוב בתמונה אבל הדשבורד נראה כאילו יצא המפעל!

0518001815b.jpg

0518001815a.jpg

1025101408.jpg

1025101411.jpg

1025101405.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בדיוק!

הרי אנחנו כול הזמן ברכב,איך האפשר להזניח?

לדעתי,רכב שמוזנח בפנים,מלוכלך,פה קרוע,שם שבור,מעיד גם על איך הרכב מטופל.

לגבי השמש,יש מגן שמש,או כיסוי לרכב.אני משתמש בשניהם.

האם כיסוי רכב שווה משהו?? השבוע קניתי כסוי ויש לי הרגשה שזה שורט את הצבע והשמש חודרת פנימה, קניתי את הכיסוי האפור עם הפס הצהוב! (זה מה שמוכרים היום)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אצלי אחת לחודש וקצת מתבצעת שטיפה מקצועית עם שאיבה.

אח"כ אני שם תכשיר של ARMORALL על כל חלקי הפלסטיק ברכב - זה נותן להם ברק לאורך זמן רב.

כמו כן אני מרסס מבשם כביסה של סנו בכמויות נדיבות על המושבים ומקנח בקופסת ריח כזו עם 3 מקלות.

ממש כיף לנסוע ככה ברכב אח"כ.

בלי קשר - אין אצלי ולו פלסטיק שבור אחד בכל הרכב ואני מתכנן להשאיר את זה ככה עד ליום המכירה.

• תוכן חדש...