Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז ככה אני מחפש אוטו בסיביבות 15-25 שקל הלכתי לראות מספר מכוניות! 2 פיג'ו 406, אלפא 156 ,רובר 416 ואופל אסטרה

כולם מודל 2001-2002 למעט הרובר שהייתה 98 כולם עם 150 אלף ק"מ, וכולם יד 2!

אני חייב לציין המכוניות שראיתי נראות בפנים ממש כמו גרוטאות!! מלוכלכות כמו פח זבל!!, דשבורד יבש, הגה גרוע או יבש גג הרכב או קרוע או מלא כתמים שאי אפשר להוריד!!! כנ"ל גם לגבי המושבים!!

איך אנשים מגיעים למצב הזה???

יש לי רכב משנת 82 שנראה בפנים ממש כמו חדש!! ולא עבר שיפוץ או משהו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני חיפשתי יד 2,זה גם מה שאמרתי לעצמי,בכלל אני לא מבין איך יכולים להיות כתמים בגג??

או פלסטיק בדש-בורד ששבור? או כפתור חסר??

למצוא רכב שמור מאוד שהוא לא בן כמה שנים לא פשוט בכלל.

אצלי באוטו כדי שזה לא יקרה,שיש 4 חוקים:

1-לא אוכלים באוטו.

2-לא מעשנים באוטו.

3-אם שותים רק מים מינרלים.

4-לא שמים רגלים על הדש בורד בזמן נסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים לגמרי!

לא מבין את אלה ששומרים על האוטו מבחוץ כמו על האשכים שלהם, אבל מבפנים מזניחים.

הרי פנים הרכב זה מה שבעל הרכב רואה ומבלה בו כל הזמן.

לדעתי זה יותר חשוב מאיך שהרכב נראה מבחוץ.

רק צריך לזכור שבמדינה כמו שלנו, השמש הקופחת על הדשבורד ופנים הרכב עושה את הנזקים שלה.

פורסם

בדיוק!

הרי אנחנו כול הזמן ברכב,איך האפשר להזניח?

לדעתי,רכב שמוזנח בפנים,מלוכלך,פה קרוע,שם שבור,מעיד גם על איך הרכב מטופל.

לגבי השמש,יש מגן שמש,או כיסוי לרכב.אני משתמש בשניהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי גם בגלל שרכבים בסדר גודל כזה פחות שומרים עליהם.

מכל החברים שלי עם רכבים ישנים יש רק אחד ששומר באמת על הרכב שלו(ג'אסטי 92)כל השאר רגליים על הדשבורד סיגריות אוכל בנות(תבינו מה לבד)

והבחור עם הפיאט פנדה אל תשכח שהרכב שלך חדש דנדש זה שונה

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

נכון הרכב חדש,אך לפני זה הייתה לי פיאט דובלו 2002,וזה רכב מסחרי,אני בתור אחד שמאוד שומר על הרכב,עשיתי הכול כדי שיהיה נעים בפנים,קניתי וילונות,שמתי ריפודים,חיפשתי והשלמתי מפרוקיות פלסטיק חסר,כמה חודשים חיפשתי ספר רכב בפרוקיות ומצאתי,היית נכנס לדובלו כאילו נכנסת למוזיאון,הכול נקי,מריח טוב.

זה לא משנה אם איזה רכב ואיזה שנה,אם אדם אוהב רכבים,הוא ישמור עליו לא משנה מה יש לו,אדם שמתייחס לרכב כאל משהו שלוקח אותו רק מנקודה לנקודה.

פורסם

ירבו כמוך...

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

רכבים בארץ זוכים למשפט המחץ: "אני משרת אותו? לא, הוא משרת אותי" וככה זה נראה.

וזה לא רק פנים הרכב, למי מאיתנו אין דפיקה או שתיים ברכב שלא נגרמו באשמתנו?

משום מה אנשים רבים לא מתייחסים לרכב כאילו הוא רכוש או השקעה להרבה שנים. הבית שלהם יכול להיות מבריק, אבל הרכב, שכנראה נתפס כמשהו זמני, הרבה פחות.

פרנקוס, הנה נושא מחקר עבורך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש מישהו שעובד איתי שהחזיק בג'טה שנת 2009. זה היה ללא ספק הרכב הכי מגעיל שראיתי בחיים שלי (אני מדבר על פנים הרכב). חול וזבל על הרצפה עד לרמה שכבר לא רואים את השטיחונים (אני בטוח גם שראיתי דשא גדל בפינה), כתמים של שתיה מוגזת וחמה בכל פינה, ומה לא? מרוב הדברים שהחזיק בתא המטען, כשהיה לו פנצ'ר הוא לא הצליח להחזיר את הספייר למקום, ונסע כשהוא זרוק על המושב האחורי, התגלגל ימינה ושמאלה. מיותר לציין שהבנאדם חזיר בכל מעשיו. רכב כזה מטונף עוד לא יצא לי לראות.

פורסם

היי.

בבוא היום אני אמכור את המגאן של אשתי.

בפנים שמורה כמו בונבוניירה, אבל מבחוץ, אך מבחוץ... השמש הרסה את הצבע הירקרק-זהב שלה...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יודעים לשמור, אך לא מוצאים הצדקה לכך, מכיון שאף קונה לא מוכן להוסיף אפילו שקל תמורת רכב שמור.

מכרתי בזמנו סיאט בת 14. הריפוד היה נקי כחדש, דשבורד מושלם ללא רבב, דאגתי לסתום חורים של דיבורית בצורה מושלמת כך שרק מבעד למיקורסקופ היה אולי ניתן להבחין בתיקון, כל הפלסטקים הידיות וכדו' היו במקומם ושלמים.

האם אתה חושב שאיזה לקוח פוטנציאלי ידע להעריך זאת? מה פתאום, כולם התווקחו כתגרנים בשוק.

אז כן, גם על הרכב הנוכחי שלי, אני שומר, בגלל שככה נעים לי. אך אני מבין את כל אלה שאומרים "כולה אוטו, תן לנו להינות".

פורסם
בדיוק!

הרי אנחנו כול הזמן ברכב,איך האפשר להזניח?

לדעתי,רכב שמוזנח בפנים,מלוכלך,פה קרוע,שם שבור,מעיד גם על איך הרכב מטופל.

לגבי השמש,יש מגן שמש,או כיסוי לרכב.אני משתמש בשניהם.

ממש לא נכון, אף אחד לא אוכל אצלי ברכב וגם לא שותה שם מלבד מים, אבל אני לא רואה שום סיבה למנוע מעצמי לעשן ברכב, ולצערי מחסור חמור בזמן שמתועל לטובת עצמי (כן אני חושב שאני קודם לרכב) מונע ממני לשטוף את הרכב, וזה שהוא מטונף ממש אבל ממש אינו מעיד אופן הטיפול ברכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

קודם כל לא לשכוח את העובדה שהאקלים בארץ הוא קשה לעומת מדינות אחרות בעולם. יש חום גבוה, לחות גבוהה, שמש חזקה וכיוצא בזה. לא כל בן אדם מכסה את המכונית בכיסוי כשהוא מחנה את הרכב בעבודה או בבית.

דבר שני זה האישיות של האנשים. לא חסר ישראלים שמתנהגים כמו חיות ובהמות. הרי רואים אותם כל יום על הכביש. לך לאמריקה אתה תמצא מכוניות בנות 20 ו 30 שנים שנראות כמו מצב חדש. גם בגלל שאנשים מחנים אותם בגר'זים ממוזגים ועם בקרת לחות וגם שהם אנשים נורמלים (רוב רובם).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יודעים לשמור, אך לא מוצאים הצדקה לכך, מכיון שאף קונה לא מוכן להוסיף אפילו שקל תמורת רכב שמור.

מכרתי בזמנו סיאט בת 14. הריפוד היה נקי כחדש, דשבורד מושלם ללא רבב, דאגתי לסתום חורים של דיבורית בצורה מושלמת כך שרק מבעד למיקורסקופ היה אולי ניתן להבחין בתיקון, כל הפלסטקים הידיות וכדו' היו במקומם ושלמים.

האם אתה חושב שאיזה לקוח פוטנציאלי ידע להעריך זאת? מה פתאום, כולם התווקחו כתגרנים בשוק.

אז כן, גם על הרכב הנוכחי שלי, אני שומר, בגלל שככה נעים לי. אך אני מבין את כל אלה שאומרים "כולה אוטו, תן לנו להינות".

לא מסכים בעליל.

אם לרכב אין היסטוריית תאונות תמיד יגיע האדם שידע להעריך את אופן השמירה על הרכב. מעבר לזה, כל מי שקונה רכב מחפש את הרכב שנראה במצב הכי טוב, גם אם יומיים אחרי זה הוא יראה כמו מזבלה.

אמרתי לא פעם ולא פעמיים, בגלל שמצב הרכבים בארץ הוא על הפנים אין זו בושה לשלם מחירון ומעל המחירון על כל רכב ובתנאי שהוא שווה את זה, גם אם מדובר בלאדה סאמרה או גטס.

כמו שאמרו קודם, מצבו הפנימי של הרכב בדרך כלל יכול להעיד על אופי הבעלים והטיפול בו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...